Boys boys boys

Drog ner till Härlanda tjärn för att kolla på brasan med Melissa. Eller vi gick mest dit för att försöka hitta några mer som vi kände. Men det slutade med att vi stötte på John och 6 av hans kompisar. Dennis, Sebastian och några mer. Så vi pratade med dom i några timmar och sedan gick vi hem. Tror att Melissa kommer hit snart för vi pratade om att sova över.




Vi i femman

Hittade ett gammalt klipp från när våran klass var med och tävlade i Vi i femman. Ganska så roligt minne faktiskt.
Jag och Sassa sitter på andra raden. Jag känner nästan inte igen mig själv med det bruna håret. Och så hade jag på mig Elliots tjocktröja. Väldigt fint :p




Rida kamel

I helgen fick jag reda på att våran gamla goa kamelbonde ska vara med i programmet Bonde söker fru. Han är jätte trevlig och alltid så himla glad. Så om ni åker till Öland någon gång så borde ni stanna till hos honom. Han har sina kameler precis vid sidan av vägen så det går nog inte att missa. Jag har bara ridit på hans kameler en gång om jag minns rätt. Det är väldigt billigt också. 20-30 spänn tror jag att vi betalade för att rida. Så det kan det väl vara värt :D




Jag luktar bonde..

Jag luktar fortfarande bondgård, och den lukten vill jag helst bli av med. Så jag ska hoppa in i duschen och tvätta av mig. Sedan smörja in mig med min goda bodylotion. Då lär jag inte lukta bonde längre ;)
Visst, jag tycker att det luktar jätte gott egentligen. Men det är inte en lukt som jag själv skulle vilja gå dränkt i.




Söndag

Söndag:
Efter att vi hade varit på Böda Sand så stannade vi inne ett bra tag för det började bli lite kyligt ute. Melissa och Elvira hade en liten brottningsmatch medans vi andra satt och hejade på. Det slutade med att Elvira blev lite ledsen. Så vi gick ut igen. Först spelade vi fotboll en stund. Eller de andra gjorde det. Jag gick runt och tittade på  djur och så.
Hittade en liten igelkott som tydligen bor någonstans runt huset. Så alla gick för att titta på den. Sedan såg vi att den gick lite konstigt. Den haltade fram och var nära på att hamna på rygg flera gånger. Och då började jag gråta för att jag tyckte så synd om det. Hehe :p

Sedan åt vi middag, tittade på ett hus som farfar hade byggt och gick och hälsade på Evert och Albin som höll på att mjölka korna. Därefter hälsade vi lite på kalvarna, tog en sväng ner till sjöboden och gjorde lite andra saker ihop.
















Böda Sand

Söndag:
När alla hade ätit frukost och gjort sig i ordning så visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på. Så jag kom på att vi kunde åka till Böda Sands camping och titta runt lite. Det är där jag och familjen brukar bada på sommaren när vi är på öland. För där finns nog sveriges finaste strand. Sanden är så himla mjuk och vattnet är nästan alltid varmt på sommaren. Och så är det långgrunt så man kan gå ut flera hundra meter och fortfarande bottna. När vi kom dit så stannade vi till vid en av studsmattorna som alltid brukar stå uppblåst. Sedan gick vi vidare till stranden. Det kändes lite konstigt att se den så tom eftersom att det alltid brukar vara fullt med folk där.














Maten från i lördags












Tillbaka i Gbg

Nu är jag hemma igen. Bilresan gick jätte snabbt så det var ju riktigt skönt. Så jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna :)

Lördag:
Min familj kom fram någon gång på eftermiddagen. Då var Melissa och hennes familj redan där eftersom att dom hade åkt dagen innan. Jag och Melissa tog med oss Elvira ut för att titta på några djur. Det finns hur många bondgårdar som helst på Öland, och min farfars bror Evert äger en av dom. Så det är jätte kul att gå runt bland alla djur :D Fåren hade nyss fått små ungar. Och dom var hur söta som helst. Jätte mjuk päls hade dom också så man ville bara ta med en lammunge in och mysa med den.

Sedan gick vi vidare och hälsade på hästarna och därefter började vi gå mot havet. Men Elliot kom cyklande och stoppade oss eftersom att lilla Elvira var tvungen att gå hem. Så han tog med sig henne tillbaka medans jag och Melissa tog över cykeln. Så cyklade vi sista biten till havet och stannade och tog lite bilder.

När vi kom tillbaka så umgicks vi lite med de andra innan vi åkte till en resturang för att fira Farfar i efterskott. Det var jätte god mat, men ganska så dyr. Försökte göra inlägget så kortfattat som möjligt.












Snabb uppdatering, hörs imorgon!

Jag åker hem imorgon på förmiddagen. Men eftersom att det tar ungefär 5 timmar så jag kommer uppdatera framåt kvällen. Har gjort så himla mycket idag, och igår också. Så det blir nog en hel del bilder och inlägg. Nu måste jag ta och kila för släkten väntar. Puss!




Fuckt up

Ska kanske färga om håret imon. Förra gången körde jag åt det röda hållet. Det blev jättekonstigt och man såg inte så jättemycket (och det är nästan helt borta nu, SKIT DÅLIG HÅRFÄRG!!?), så jag kommer köra åt det bruna hållet denna gången. Men vet inte riktigt om jag orkar imon, tar det nästa vecka annars.

Det kunde till och med se orange/brunu t i ett visst ljus, som det gör lite på bilderna nedan (bara på vissa ställen) Haha


Gjorde skit konstiga miner..

Hälften borta

Så, har precis slängt hälften av mina kläder. Känns faktiskt rätt skönt o bli av med det. Finns fortfarande kläder jag har kvar som jag inte använder... Haha. Får väl fylla på med ännu mer och och slänga de sedan. Annars känns det ju som att jag inte har några kläder kvar....
Lägger upp min senaste shopping imon, om jag orkar.

image description
Lite av mina kläder underifrån. Tyckte det såg lite kul ut, därför tog jag en bild. :P



Känn ingen sorg för mig Göteborg


Ska bara slänga i mig en skål med smoothie innan jag sätter mig i bilen. Orkar inte åka bil i 5-6 timmar! Jag får a så ont i rumpan när jag måste sitta still så länge, haha. Och så har jag jätte lätt för att bli åksjuk. Jag kan åka på en helt rak väg, hålla på med mobilen i några sekunder och sedan känna hur illa jag mår.

Anledningen till att vi ska åka till Öland och bara stanna där i några dagar är för att farfar fyller 75 år. Så det blir min familj och Melissas familj som åker dit. Förutom mamsen som ska åka till Stockholm med Sanna och någon mer.




27/4

Nu har jag precis kollat på Hungerspelen för andra gången och packat väskan inför morgondagen. Är hur taggad som helst verkligen. För jag har inte varit där sedan 2010,så jag längtar riktigt mycket. Kommer ta kort varje dag, lovar. Så att jag har bilder att visa i flera dagar efter att jag kommit hem.


Mötte grannarnas lille Harry på vägen till pizzerian.


Norlie & KKV




Fettigt

Jag och Elliot var precis och hämtade upp två pizzor. Har fått i mig två bitar och mår jätte illa. Jag tycker inte alls om pizza längre. Förut, när jag var mindre så var det nog min favorit rätt efter sushi. Men nu klarar jag inte av smaken. Vet inte vad som har hänt. Kanske är det att jag äter det så sällan som smaken blir så främmande när jag väl gör det.





Tröjor










Snabb runda i stan

Vi slutade väldigt tidigt idag. Strax efter 12 tror jag. För vi hade prov och man fick gå när man var klar. Och för mig tog det väl bara 10-15 minuter att bli klar så jag fick sluta väldigt tidigt.
Eftersom att jag inte visste vad jag skulle göra och inte orkade vänta på alla andra så tog jag en sväng in till stan. Fick med mig några mysiga tröjor och en snygg jacka hem. Sedan orkade jag inte titta i fler affärer eftersom att min väska vägde så mycket och jag fick så himla ont i ryggen.




Just nu

Sitter o mumsar på en skål med youghurt och jordgubbar samtidigt som jag läser lite bloggar.




Öland - ( Bilder 2007 )

Jag åker ju till Öland på lördag morgon. Kommer vara borta till på måndag tror jag. Så därför blir det nog inte så jätte bra uppdatering från min sida. Kanske inte någon uppdatering över huvud taget. Jag kommer nog inte sitta vid datorn, och jag kan fortfarande inte mobilblogga. Jätte jobbigt, men så är det. Får se om jag hinner fixa några tidsinställda inlägg innan jag åker, men det kan bli tveksamt. Lovar i alla fall att ta massa fina bilder så att jag har något att bjuda på när jag kommer hem.








Ovanor

Ska ta och svara på några mail och lite sånt. Sedan blir det väl att försöka ta mig tid till att plugga inför morgondagens musikprov. Men vi vet nog alla att jag som vanligt kommer skita i det. Sån himla dum ovana jag har. Måste skärpa mig tills nästa år. Att få E-C, och kanske B någon enstaka gång räcker ju inte. Lite mer måste jag börja satsa. Hade en annan ovana förut. Att jag bet på naglarna. Men det lyckades jag sluta med. Så att sluta med ännu en ovana borde väl inte vara en jätte svår utmaning.




Blomma..

Kom precis hem från M&M. Drack en kopp kaffe, åt vindruvor och satt och pratade i flera timmar. Sjukt att man kan komma på så mycket att prata om egentligen. Men det är nog något av det mysigaste som finns. Att bara sitta och prata med någon tills tungan känns helt torr och käkarna bara värker. Nu är jag alldeles hes bara för att jag har pratat så länge.





Angelina Jolie



Jag förstår inte varför alla tycker att Angelina Jolie är så snygg... Jag tycker att jag själv och många andra som jag känner är mycket snyggare än vad hon är >.<. Jag ser ingenting i henne som är snyggt... Hon ser ju alldeles för fake ut och det är absolut inte snyggt. Jag vill inte säga att hon är ful, för det finns mycket värre. Men hon är inte SÅ snygg som vissa påstår att hon är...

Är det bara jag som tycker så...?




Trött

Det känns nästan som att detta är Offis blogg eftersom jag nästan aldrig updaterar, haha. Ska försöka ändra på det. Igår åkte jag till stan och köpte lite nytt som jag kan lägga upp lite snenare. Innan det åt jag också Kina mat, love it!

Så idag stannade jag hemma för att jag inte mådde så bra. Det var verkligen jäääätteskönt och få sova, haha!

Bloggar mer ikväll,

Puss!




Påväg hem igår












Snabb uppdatering

Kom precis hem. Dagen har varit hur rolig som helst. Jag som annars inte brukar gilla torsdagar bara för att vi slutar sent då. Men idag rusade skoldagen förbi.
Nu har jag precis kommit hem och håller på med ett litet svenska arbete. Lite senare ska jag ta och kila ner till M&M och göra en grej. Så jag ska bara slänga i mig en skål med flingor, sedan drar jag. Bloggar mer när jag kommer hem igen.





Lite nytt








Fältarbete

Idag hade vi som sagt fältarbete. Men istället för att åka hem direkt så gick jag med Rebecca runt på stan. Hon var tvungen att fråga folk vilken som var deras favorit sport.
Till en början gick det lite segt, eftersom att hon inte vågade gå fram till någon. Haha. Men sedan började jag gå runt och fråga gamla gubbar för att visa att det inte var någon fara. Så då vågade hon fortsätta. Träffade bland annat några jätte goa killar som vi stannade och skämtade lite med, en som kom från USA och två som trodde att vi gick runt och spelade in och gjorde intervjuer eftersom att jag gick runt med kameran.






Kickar till skolan

Vi har fältarbete idag på svenskan. Så vi behöver alltså inte gå på den lektionen idag. Himla skönt eftersom att vi nu slutar strax efter ett istället. Har ju inte hunnit gymma något denna veckan heller, så nu får jag lite extra tid till det. Men jag måste ta och kila iväg till skolan nu. Bloggar mer i eftermiddag, puss!




Bilder på släkten

Skulle äta middag hos M&M efter skolan idag, tillsammans med familjen och kusinerna. Jag åt mig proppmätt precis som jag alltid råkar göra när jag kommer dit. Man kan ju knappt lämna sin mormor och morfar utan att komma hem och väga dubbelt så mycket. Alltid bjuds det på något. Men det var i alla fall jätte gott. Och jag passade på att öva på att ta lite bilder. Några blev i alla fall ganska bra för att vara tagna av en amatör ;)
Men nu är bilderna för stora för att jag ska kunna ladda upp dom, så jag ska försöka förminska dom på något sätt. Annars får jag tänka på att ställa in så att det blir färre pixlar till nästa gång.
(Även detta inlägget skulle ha kommit upp igår, men på grund av storleken på bilderna så tog det nog lite extra lång tid)












Oboy, vilket vackert väder, solen skiner idag. (Skulle ha kommit upp igår)

Idag tog jag med mig kameran till skolan. Funderade på om det var lite för riskabelt först, men man måste ju våga ta risker ibland :p Och jag är verkligen glad över att jag tog med den. Det var så himla fint väder ute, så jag och Anna drog ut och fotade lite. Sedan kom det några andra som också hade lust att vara med, så det var ju kul.









Jag överlever ändå

Jag läste ju ut Hungerspelen igår. Den var så sjukt bra! Mycket bättre än filmen. Men det var jag nästan beredd på att den skulle vara. Hur som helst så låg jag och grät när jag hade avslutat boken. Det kändes så tomt på något sätt, haha. Jag ville inte att en så bra bok skulle ta slut. Så nu imorse när jag kom till skolan så var jag i desperat behov av att hitta någon som hade den andra boken. Samuel blev min räddning ;) Så nu ska jag lägga och och läsa igen.


Observera att jag fortfarande använder min iphone kamera. Det blir ändring på det när jag lärt mig lite fix och trix med min canon :)


Tillbehör

Blev hämtad efter skolan och åkte då och köpte lite småsaker till min kamera. Det blev en väska och ett linsskydd. Så nu fattas bara ett stativ. Eller det är bara det jag kan komma på just nu.





Barnsligt värre!

Hade orientering idag på idrotten. Vi blev uppdelade i grupper på fyra och skulle därefter ta oss till en plats. Men jag och min grupp slog ihop oss med en annan, för vi tänkte att det skulle gå snabbare då. Men så fel kan han ha. Vi tog världens längsta omväg. För när vi kom fram fick vi reda på att vi hade tagit 40 minuter på oss. Det skulle egentligen ha tagit 10 minuter. Så det kändes ju lite snopet. Men samtidigt hade vi haft jätte kul på vägen. Eller i alla fall de flesta av oss. Vi verkar ha fått någon Hungerspelsfeber, så vi (mest jag och Sumaya) sprang runt och tjoade och låtsades springa för livet då och då. I skogen får man väl lov att vara lite barnslig när man inte kan skämma ut sig för allmänheten ;)




Svar






Svar: Nej, jag ser inte mig själv som en invandrare. Jag är född här, talar svenska och lever enligt den ''svenska kulturen'' eller vad man nu ska säga...




Fika med M&M

Har precis fikat lite med familjen och M&M. Jag orkar inte ta kort på presenterna, för ni har väl antagligen tröttnat på att se vad jag fick i födelsedagspresent vid det här laget :p Dom vuxna sitter fortfarande där nere och babblar, men jag smet upp på rummet. Har lyckats lära mig några funktioner om kameran också, men självutlösaren har jag inte riktigt koll på. Så Melissa får hjälpa mig med den delen. För er som inte riktigt har förstått det där med vad en självutlösare är för något så kan jag förklara att det är en liten liten fjärrkontroll. Man trycker på knappen och så tar kameran kort av sig själv kan man säga. Perfekt om man vill ta egobilder och slippa hålla en klumpig kamera i handen. Och så är det ju bra om man är en hel grupp. För då kan alla vara med på bilden istället för att en stackare ska behöva stå bakom kameran och ta kort på alla andra ;)




Söt kusin man kan ha!







Fått en kamera nu, wihoo

Jag har varit iväg med pappsen i några timmar och kollat efter kameran som jag ville ha. Först åkte vi till elgiganten, men den var slut för tillfället. Så vi fick åka vidare till nästa affär. Och där hade dom den. Köpte en Canon eos 600D som jag sa. Och en självutlösare, extra batteri och minneskort. Allt gick på under 10 000, så det var billigare än vad jag hade trott!
Nu ska jag sätta mig i lugn och ro och försöka klura ut hur kameran funkar. Så att jag kan börja använda den så snart som möjligt. Sedan kommer mormor och morfar om drygt 2-3 timmar, så morfar kanske kommer få hjälpa mig lite. Han har ju en riktig super kamera. Funderade på att köpa en sån först, men jag är ju inte så van vid kameror så jag börjar med denna som verkade lite enklare att hantera ;)




Sassa - svar på frågestunden del 3

Kan ni göra inlägg om vad ni har i väskan?
Det kan jag väl göra ;) Men man vet aldrig vad man kan hitta i min väska... Haha


Vad tycker ni om Angered?
Vet inte riktigt.... Inget ställe jag skulle vilja bo på iallfall....


Vad tycker ni om invandrare?
Spelar ingen roll vart man kommer ifrån, alla är människor.


Har ni vänner som är invandrare?

Vad jag vet så är alla födda här i Sverige, men har några vänner som kommer från ett annat land. Spelar det någon roll eller...?


Om ni måste välja utav:

Fina tänder / Fina ögon – Fina ögon
Perfekta ben / Perfekta armar - Ben
Snygga bröst / Snygg rumpa - Bröst
Fina händer / Fina fötter - Händer
Fin mage / Fin rygg - Mage
Fin näsa / Fina öron - Näsa

Vad är värst utav:
Huvudvärk / Magvärk - Magvärk
Blod / Spya - Spya
Spindlar / Ormar - Spindlar
Bli hatad / Hata - Bli hatad



Har ni haft en period när ni lyssnade på depplåtar mycket? Typ Sofijah
Ja det har jag väl.. Sofijah lyssnar jag inte på längre. Jag och Offi lyssnade på henne ganska mycket när vi gick i femman.

Är ni ytliga?
Haha, ja, jag är nog väldigt ytlig... 

Kan ni umgås med fula?
Spelar ingen roll hur personen ser ut.. -.-

Skrynklar eller viker ni erat toapapper?
Hahaha, vet inte riktigt, ibland skrynklar jag och ibland viker. 


Singel eller upptagen?
Siiiiingel

Bästa partystället?
Vet inte... :P

Bästaste bästaste vän?
Har flera vänner. Sen är vi 7 stycken som umgås i skolan, så det är de man träffar och umgås med varje dag. Och så har jag en vän i Skåne som jag aldrig kommer sluta umgås med, hoppas jag. Offi är oxå en del av mina vänner..

Hur gör ni oftast era smileys?
Kan vara lite olika, ibland; ;) eller :D

Populär och hatad eller opopulär och älskad av få?
Opopulär och älskad av få....



Har ni haft någon sexuell kontakt någon gång?
Ja.... bror på hur du menar.


En del av dagens presenter



















Detta var inte allt. Fick två par skor, lite andra kläder, småsaker och World of warcraft i 60 dagar. Men jag orkar inte sitta uppe hela kvällen och ta kort på allt, haha.
Imorgon ska jag fira med mormor och morfar, så då blir det kanske lite mer presenter. Och så ska jag ju få en systemkamera som jag önskat mig så mycket :D Men den ska vi åka och kolla på någon annan dag när jag har tid. Kanske nästa vecka.


Övernattning

Heejsan bloggen!

Sjukt ledsen för dålig uptade, men igår sov vi över på skolan tillsammans med klassen. Det var faktiskt rätt så kul, men om inte föräldrarna skulle vart med och förstört allt, så kunde det ha blivit mycket roligare.
Orkar tyvärr inte brätta om vad som hände och så, och jag tog inga bilder heller. Kom precis hem, åkte till stan direkt efter att jag blivit hämtad. Jag mådde inte alls bra, var rätt så trött och hade mensvärk. Så jag orkade inte gå runt och kolla så mycket. Köpte bara två blusar som jag inte orkar lägga up..



Myyys framför tv:n

Vi har precis varit och hyrt två filmer. Dom är säkert jätte bra, och jag har velat se dom ett bra tag. Så nu ska jag gosa ner mig under en filt tillsammans med hunden och resten av familjen. När filmerna är slut så kanske jag kan lägga upp bilder på några av presenterna. Men redan nu kan jag lova att jag inte kommer orka ta kort på allt. Ha det bäst sålänge!





Kusinkalas

I morse hade jag ju som sagt frukostkalas. Alla kom hit vid nio tiden och gick väl strax innan tolv.
När alla hade gått så åkte jag och mamma in till stan. Så jag gick runt och valde några plagg som jag ville ha.
Vi gick runt i 3-4 timmar, sedan fick jag så himla ont i fötterna eftersom att skorna var så platta. Därför åkte vi hem och hämtade resten av familjen. Sedan åkte vi till någon Mongolisk resturang som hette Bamboo eller nåt. Man fick ta maten helt själv och sedan ge den till en kock som tillagade den. Jätte gott var det i alla fall.








Några presenter från farmor



Fick bland annat Hungerspelen som jag nu har legat och läst i nästan 2 timmar. Tog bara en snabb paus nu så att jag kunde göra ett litet inlägg. Jag får sån himla ångest om jag gör mindre än 3 inlägg per dag. Som igår till exempel.  Ska bara läsa i 1 timme till, sedan ska jag försöka sova. För alla kusinerna kommer hit imorgon kl 8:30
Alldeles för tidigt för min del, men jag tycker att det är jätte tråkigt med vuxenkalas, så det känns skönare att ha det tidigt så att man är ledig resten av dagen.


Städa städa varje fredag

Ska ta och städa rummet till lite go musik. Visst går det lättare att städa när man lyssnar på sina favoritlåtar? Man blir liksom peppad och fylld med energi. Speciellt om man har en bra bas som stärker känslan i låten. Jag hade nog aldrig städat om det inte funnits så bra musik. Mitt rum hade sett ut som ett krigsfält. Så tack till alla artister där ute i världen ;)




Räkor med familjen å farmor

Om några timmar vid sju tiden kommer farmor hit. Hon ville fira min födelsedag idag istället eftersom att hon inte hade tid imorgon. Så jag får väl antagligen någon liten present från henne. Sedan ska vi äta räkor hela familjen och bara ha det jätte mysigt :) Det var så himla längesen jag åt räkor känner jag. Ska bli hur gott som helst! Älskar fisk och skaldjur. 




Seg dag

Ska hoppa in i duschen nu. För jag har legat i sängen och kollat på film i flera timmar. Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump, Nils Karlsson Pyssling, Madicken och en massa andra gamla Astrid Lindgren filmer. Har även legat och spelat spel på mobilen hur länge som helst. Så jag är stel i hela kroppen.






Offi - Svar på frågestunden del 3

Kan ni göra inlägg om vad ni har i väskan?
Ja visst. Håll utkik efter ett sådant inlägg nu i veckan.


Vad tycker ni om Angered?
Innan jag började på IES förra året så var jag nästan rädd för att åka dit. Jag fick för mig att alla gick runt med kniv där och rånade varandra. Men jag antar att jag trodde för mycket på alla rykten. Angered är ett väldigt mysigt område faktiskt. Och jätte många på skolan bor där, så jag har massa vänner i Angered.

 

Vad tycker ni om invandrare?
Jag har inget emot invandrare. Ibland kan jag känna ilska mot de som verkligen bara vandaliserar. Men alla är vi ju människor så ingen är mer eller mindre värd.


Har ni vänner som är invandrare?
Jag har flera. Älskar faktiskt ”blattar”, om man nu får lov att säga så. Dom har sitt eget språk som är rätt så underhållande att lyssna på :D

Om ni måste välja utav:
Fina tänder / Fina ögon – Jag har ju själv inte så fina tänder. Och det är något som jag verkligen önskar att jag hade
Perfekta ben / Perfekta armar
Snygga bröst / Snygg rumpa
Fina händer / Fina fötter
Fin mage / Fin rygg
Fin näsa / Fina öron

Vad är värst utav:
Huvudvärk / Magvärk
Blod / Spya
Spindlar
/ Ormar
Bli hatad / Hata

Ofelia älskar du din lillebror?
Det är klart att jag gör! :D


Har ni haft en period när ni lyssnade på depplåtar mycket? Typ Sofijah
Ja faktiskt. Men jag har alltid varit lite smått förtjust i sån musik. Jag och Sassa lyssnade jätte mycket på Sofijah ett tag. Vi kunde nästan alla hennes låtar!


Är ni ytliga?
Jag var lite ytlig förut. Men nu är jag inte det längre. Vem orkar gå och höra på mig om jag bara tjatar om att mitt hår inte ligger rätt, att min mascara har hamnat utanför, att jag är för tjock eller att mina kläder ser för pösiga ut. Men samtidigt tänker jag ju på vad jag tar på mig. Ska man på fest så tycker jag inte att man ska komma klädd i ett par slitna mjukisbyxor och en gammal tröja med Barbie på.

 

Kan ni umgås med fula?
Fula? Jag umgås med vem som helst. Oavsett hur dom ser ut. Det är insidan som räknas.



Skrynklar eller viker ni erat toapapper?
Haha, viker skulle jag tro.

 

Singel eller upptagen?
I´m a single lady


Bästa partystället?
Menar du liksom plats? Typ som hemma, i skolans matsal, klubbar osv? I så fall så är ju hemmafester väldigt mysigt. Sedan är det ju rätt chill med stora umgdomsdiscon. Typ sånna som jag var på förra sommaren och hösten :D Man lärde ju känna jätte mycket trevligt folk på det sättet



Bästaste bästaste vän?
Jag har flera bra vänner. Men de som vet mest om mig är väl Melissa, Rebecca, Sara och Amanda skulle jag tro. Kanske Sassa och Louise också :)


Hur gör ni oftast era smileys?
De jag använder mig mest av är nog ;) och :)



Populär och hatad eller opopulär och älskad av få?
Opopulär och älskad av få. Helt klart!



Har ni haft någon sexuell kontakt någon gång?
Ja



Sassa - Svar på frågestundel del 2

Vill ni ha moppe?
Förut ville jag det, men inte nu längre tror jag.
 
Hur många har ni hånglat med?
Håller tyvärr inte räkningen, men flera stycken iallfall. 

När fick ni mens?
Jag fick min väldigt tidigt, jag var nog 10 år....

Om ni var tvungna att pierca er, vart skulle ni då göra det?
När jag blir 15 kommer jag att pierca mig i naveln. Sen har jag funderat på näsan eller tungan.


 
Varför började ni blogga?
Läs det Offi skrivit ;) 

Favorit affärer?
BikBok, Ginatricot, tessie har oxå väldigt fina kläder, Zara och några fler.
 
Vart har ni varit utomlands?
Holland flera gånger, Polen ett par gånger, asien, Danmark, Tyskland, Turkiet, Dubai och några fler.
 
Har ni en kamera?
Ja jag har en kamra. Men jag använder den inte så mycket. Orkat inte gå runt och bära på en fet kamera, så jag tycker att min Iphone räcker.

Kan ni svara i en video?
En annan gång kanske :)
 
Har ni något från Hollister?
Tror inte det.

Har ni båda bott i Göteborg sedan ni var små?
Yepp. Men i somras flyttade jag ju, och nu bor jag lite utanför Göteborg. I Lerum. Men åker ju till Göteborg varje dag så jag skulle säga att jag fortfarande bor i Göteborg :P


Beskriv er själva med 3 ord
Lat, bitchig(?), men åndå jättesnäll, haha :D

Beskriv varandra med 3 ord
Offi är VÄLDIGT generös, skitsnäll och jättevacker! :D


Lav jo

Ligger i sängen och får en massa uppmuntrande sms. Hur gulligt som helst. Det är ju precis så man vill ha det när man mår dåligt. Mycket vila och vänner som bryr sig om en :) Men jag längtar redan tillbaka till skolan, trots att jag bara missat två lektioner.

Fick precis lust att bara dra till stan och shoppa lite. Men ska vänta tills efter min födelsedag. Ska se vad jag får först så att jag inte åker iväg och köper något onödigt. Jag har faktiskt sparat hela min månadspeng för en gång skull. Så jag har väl några tusen att åka och köpa saker för. Nice nice :D




brunetternas





Svar: Nej vi kommer inte byta. Vi är nöjda med detta bloggnamnet :) Puss


Sliten

Gick hem precis innan lunchen eftersom att jag började må så illa. Jag var helt yr under sista lektionen. Hela rummet snurrade och jag kunde inte koncentrera mig på vad läraren sa. Så jag skyndade mig ut och ringde pappsen som kom och hämtade mig.
Nu har jag legat och sovit i några timmar och känner mig en aning bättre. Får väl se om jag stannar hemma imorgon också eller om jag hinner friskna till.




Offi - Svar på frågestunden del 2

Dricker ni?
Nej. Den enda alkohol som jag tycker om är cider. Och lättöl ibland. Men vad är vitsen med att dricka om man kan ha kul när man är nykter? Jag lever livet utan att ta någon skit helt enkelt.



Vill ni ha moppe?
Jag har inte tänkt så mycket på det. Så jag är inte helt säker. Men det kanske skulle vara kul :)

 
Hur många har ni hånglat med?
6-7 personer

 
När fick ni mens?
Jag var 11 år. Förstår inte varför det är så intressant egentligen. Det är något som alla tjejer kommer få.

 
Om ni var tvungna att pierca er, vart skulle ni då göra det?
Jag hade piercat mig i läppen eller näsan. Ett tag tänkte jag faktiskt göra det, men jag var rädd att jag skulle ångra mig. Försökte till och med pierca mig i läppen helt själv. Men sedan kom jag på att det kanske skulle bli snett, så jag ville inte ta risken.

 
Varför började ni blogga?
Jag och Sassa var med varandra jätte mycket under sommarlovet för 2-3 år sedan. Vi hängde i stan typ varje dag, och då började vi bara prata om hur kul det skulle vara att ha en blogg. Så vi startade en blogg tillsammans. Och vet ni vad vi tänkte kalla oss på bloggen från början? Pinksis och Blacksis. Och så skulle bloggen ha fått heta något i stil med pinkandblack eller pinkblacksisters. Tur att vi kom på något bättre!

 
Favorit affärer?
Topshop, Zara, Myrorna, Tessie och några hemsidor

 
Vart har ni varit utomlands?
Cypern, Rhodos, London, Isle of wight, Danmark, Tyskland, Mallorca, Kanarieöarna. Kommer inte på fler. Och kanske Turkiet nu I sommar.

 
Har ni en kamera?
Inte än. Men jag kommer få en i födelsedagspresent. En Canon EOS 600D tror jag det blir.

 
Kan ni svara i en video?
Inte denna gång. Men när jag får en kamera så kommer det kanske bli videoinlägg någon gång ibland. Bra va? :D

 
Har ni något från Hollister?
Jag tror inte det. Förut funderade jag på att köpa lite kläder därifrån. Men nu när jag ska ”byta” stil så känner jag att det blir onödigt. Kommer ju bara slänga ut dom kläderna eftersom att det inte är den typ av stil som jag är ute efter.

 
Har ni båda bott i Göteborg sedan ni var små?
Yesbox. Jag bodde mitt i stan, jätte nära Liseberg när jag var liten. Men när jag var 2-3 så flyttade vi till kanten av Göteborg där det var lite lugnare. För mina föräldrar tyckte att jag och Elliot skulle få en bättre uppväxt där :p Och här bor jag än idag.

 

Beskriv er själva med 3 ord
Jag är lojal, givmild och optimistisk :)

 
Beskriv varandra med 3 ord
Sassa är jättesnäll, supersnygg och pålitlig! :D


Vill klippa mig

Jag behöver klippa håret snart. Mina toppar börjar bli ganska så slitna. Och så är jag väldigt sugen på en helt ny frisyr. En som jag aldrig haft förut. Men jag vet inte vad jag skulle passa i riktigt. Själv tycker jag i alla fall inte att jag passar i jätte långt hår. Så det kanske blir något kortare. Får väl ta och titta i lite tidningar för att hitta inspiration. Annars vet jag att mamma har två kompisar som både är och har varit frisörer. Kanske kan jag få lite tips från dom :p


Sist jag klippte mig blev det såhär. Tror inte att jag kommer klippa mig så igen.


Sovmorgon, fast näe

Det känns inte alls som om skolan har börjat. Så fort jag kommer hem så får jag för mig att det fortfarande är lov. Väldigt skönt på ett sätt. Har dessutom sovmorgon tre dagar i rad denna vecka. I morgon börjar jag 9.20 eftersom att jag inte ska gå på första spanska lektionen. Halva klassen hade nämligen prov idag, så imorgon ska den andra halvan göra provet. Vilket betyder att vi som redan har gjort provet börjar senare. Hur skönt som helst! Men det blir egentligen inte mycket till sovmorgon för min del. Ska vara hos tandläkaren 8.15 om jag inte minns fel. Samma tid som vi börjar skolan i vanliga fall då. Det är bara en undersökning, så jag ska inte få tandställning än. Tyvärr :( Annars hade jag verkligen sett fram emot morgondagen.




Sassa - Svar på frågestunden del 1

Vad vill ni bli när ni blir stora?
Jag har faktiskt inte bestämt vad jag vill bli. Men något jag drömmer om att bli är skådespelare. Dock är det ganska svårt att bli känd och tjäna bra pengar på det så jag tror inte riktigt att det är något jag kommer att satsa på.

 
Hur gamla e ni, Ni ser ut att vara 16-17 men ni säger att ni är väldigt korta?
Haha, det är faktiskt inte första gången jag får höra att jag ser ut o vara 15-17, men jag är bara 14 ;)

Kan ni ha en tävling?
Kanske kan fixa någon tävling någon gång...;)
 
Oskuld?
Ja och Nej
 
Är ni nöjda med erat utseende?
Klart man är nöjd med sitt utseende, skulle inte säga att jag var perfekt. Men jag är iallfall väldigt nöjd!

Vilka bloggar läser ni?
Läser ''storbloggare'', Kisse, Kenza, Foxi, Dessie osv. Och så läser jag folk som jag känner. Gossips, bbelva, jenny hammarlund (från top model) Och lite andra..
 

Vilka skolor går ni på?
Jag går på Kålltorp skolan.


Tycker ni om eran egen stil?
Jag tycker att det är en dum fråga. Haha :) Jag menar, man skulle väl aldrig ha på sig något man inte gillar...? Så ja, jag gillar min stil. 


Favvo växt?
Haha... Ehm... Har ingen speciell växt... :P 


Hatar ni nån?
Ja, tyvärr så gör jag det. 


Vad tycker ni om cigg?
Jag tycker att det är sjukt äckligt och onödigt. Varför lägga ner pengar på äckli skit som bara ''förstör'' en... Och sen röka för att det är ''tufft''... äckligt!


Har ni rökt?
Nej och kommer aldrig att göra det heller! Tänker inte ''förstöra'' mig själv för att se ''tuff'' ut, som man gör enligt vissa, äckligt! Man kan vara tuff på så många andra sätt...







Listerine total care



Jag tror att de flesta vet vad Listerine är? Men alla kanske inte har testat det. Då rekomenderar jag Listerine Total Care som innehåller 6 olika fördelar.

1. Antalet bakterier i munnen minskar
2. Hindrar plack från att bildas på tänderna
3. Ger skydd till tandköttet
4. Stärker emaljen och förebygger hål
5. Motverkar tandsten vilket leder till att tänderna håller sig vita
6. Fräsch andedräkt i flera timmar

De första gångerna jag använde det så började jag alltid gråta för att det var så starkt. Det kändes som om man gurglade syra. Men nu är jag van vid att den är så stark. Och eftersmaken är riktigt god. Det smakar mint och kallt och fräscht. Och så känner man sig mycket mer hygienisk efteråt :D




Offi - Svar på frågestunden del 1

Vad vill ni bli när ni blir stora?
Jag har alltid velat jobba inom sjukvården. Ett tag ville jag bli kirurg och ett tag ville jag bli obducent. Men nu vet jag inte riktigt. Tycker att det är lite för tidigt att börja planera det redan nu.

 
Hur gamla e ni, Ni ser ut att vara 16-17 men ni säger att ni är väldigt korta?
Ojdå, ser vi så gamla ut :o Jag är bara 13, blir 14 nu på lördag.

 


Kan ni ha en tävling?
Kanske det. Jag har faktiskt funderat på att ha en tävling där jag lottar ut några iphone skal. Skulle det vara en bra idé kanske :)

 
Oskuld?
Nej

 
Är ni nöjda med erat utseende?
Absolut. Hade jag fått den frågan för 2 år sedan så hade svaret varit nej.  Förut ville jag ha den där slimmade modellkroppen och skämdes över att visa mig. Men man ska ju vara nöjd med sig själv. Lära sig att leva med sina brister och acceptera hur man ser ut. Jag är både kort och lite kurvig. Något som jag själv tycker att jag passar i. Så jag är nöjd med mitt utseende :D

 

Vilka bloggar läser ni?
Jag läser kanske 5-10 bloggar dagligen. Mest modebloggar och dom där kända. Som Kissie och Foki.

 

Vilka skolor går ni på?
Jag går på Internationella Engelska Skolan här i Göteborg

 

Tycker ni om eran egen stil?
Faktiskt inte. Det finns en stil som jag typ dör för. Och den kommer jag ”skaffa” lagom till när jag börjar 8an tror jag. Ska i alla fall försöka. Ingen som jag känner har den stilen, så antingen kommer alla tycka att jag börjar klä mig konstigt eller snyggt. Men det spelar ingen roll så länge jag gillar min stil.

 

Favvo växt?
Jag har inte direkt någon favorit växt. Men vita rosor är fina och röda tulpaner. Känner nästan inte till några växter :p

 

Hatar ni nån?
Hata är ett starkt ord. Så nej, jag hatar inte någon. Man blir bara deprimerad om man ska ägna en massa tid åt att tänka på personer man hatar. Bättre att lägga ner sin tid på att älska, eller har jag inte rätt ;)

 

Vad tycker ni om cigg?
Jag tycker att det är något av det äckligaste som finns. Lukten är ju fruktansvärd och smaken är säkert lika hemsk. Förstår inte varför folk börjar röka. Det ser bara vidrigt och äckligt ut.

 

Har ni rökt?
Som sagt, det luktar illa, smakar säkert skit och så ser det vidrigt och äckligt ut. Så jag har aldrig rökt. Något som jag faktiskt är stolt över. Ni läsare som aldrig har stoppat en cigg i munnen borde också känna er stolta. Våga stå emot grupptryck. Det är något av det starkaste och modigaste man kan göra. Jag menar absolut inte att ni läsare som röker är sämre personer. Men ni vet väl hur skadligt det är för kroppen?


Eva och adam

Kom hem från gymmet för drygt en timma sedan. Det var första gången som jag satte foten där på mer än 1 vecka. Så jag får se till att ta igen den träning jag missat.

Nu sitter jag i alla fall och kollar på Eva och Adam ihop med en skål smoothie. Gammal serie som man absolut aldrig tröttnar på. Så himla mysig :D



 

Var med Ida igår

Igår kom Ida hit någon gång på eftermiddagen. Jätte kul eftersom att vi inte hade träffats på en hel vecka :D
Vi var i alla fall hemma hos mig en stund. Pratade om lite intressanta tjej saker och var inne på någon rolig hemsida. Sedan blev vi båda lite hungriga så jag gick och köpte en pizza som vi delade på.

Runt nio skulle hon åka hem, så jag åkte med in till stan för att hålla henne sällskap. Sedan åkte jag hem helt själv med musik på högsta volym. Underbart!
Kom hem så pass sent, så jag hade därför inte tid att blogga.




I did it!

Heeejsan bloggen!

Kom hem för typ en timma sedan. Kan berätta vad jag gjort;
Först åkte jag till en frisör o fixade mina ögonbryn. Riktigt nöjd blev jag faktiskt. Men jag har ju förstört de innan, därför är jag tvungen att rita mina ögonbryn i mitten... Annars blev de väldigt snygga. Ni får se imon ;) Sen gick vi (jag o mina föräldrar, lol) o handla och köpte hårfärg. Sedan gick vi och åt på en jättelyxig och god restaurang. :D

Just nu sitter jag iallfall med hårfärg i håret. Dock köpte jag (eller egentligen min mamma), helt fel hårfärg så jag vet inte riktigt hur det kommer bli, hoppas bara att det blir bra... Haha. Ni får se hur det blir imon.

Juste, klippte det igår oxå, haha.
Lite kortare bara... inte jättespeciellt.

NO PIC.




Besviken, jao

Jag blev helt kär i en väska. Precis en sån som jag hade letat efter. Men sedan gick det inte att beställa den för att det krånglade en massa. Fatta vad irriterad man blir! Men jag får väl hitta något liknande. Ska ha en sån, om jag så måste leta i flera månader till. Wish me luck.


Denna snyggingen hade varit min snart om det bara inte hade krånglat en massa!


Strosat omkring på stan

Jag har precis varit i stan med familjen, Sanna, Mattias och lilla Melle. Vi tittade på kläder och sånt som jag skulle få nästa lördag när jag fyller år. Hittade faktiskt inget av det jag verkligen letade efter, men lite annat blev det allt. Ni får se sakerna om en vecka. När vi hade köpt en del så gick vi och tog en fika på ett café. Därefter tittade vi i några affärer till och åkte sedan hem.

Nu ska jag ta och kolla några hemsidor och se om jag hittar det som jag letade efter i stan. Hoppas bara att sakerna kommer fram lagom till min födelsedag om jag beställer något ;)




Ni kan fortfarande ställa frågor

Ni kan fortfarande ställa frågor i frågestunden. Vi sa ju att vi skulle avsluta den när vi hade fått 15-20 frågor. Men vi har redan fått mer än vad vi förväntade oss, så därför har vi inte längre någon gräns. Avslutar den antagligen om några dagar istället. Svarar på alla frågor!

Klicka HÄR för att komma till frågestunden


Bildbomb - Universeum


















Universeum

Jag och Elliot stack ner till M&M någon gång vid 10 tiden. Sedan mötte vi upp Esaja, Signe och Henrik vid hållplatsen och åkte tillsammans in till stan för att gå på universeum. Jag tycker egentligen inte att det är kul alls. Men ibland kan det vara lite mysigt att umgås med släkten, så jag hängde med ändå. Vi var där i lite mer än 2 timmar och sedan gick vi och åt på donken. Något som jag inte heller är så förtjust i, men jag fick finna mig i det ändå.


Fler bilder kommer senare


Frågestund!



Svar: Jo visst kan vi ha det! Jätte kul när läsare tipsar oss om vad vi ska blogga om.
Så vi kör igång med en frågestund på direkten och avslutar den när vi har fått 15-20 frågor.
Kommentera detta inlägget om det är något som ni undrar över. Nu har ni chansen att få svar!


Nytt i pennfacket


En jätte gullig liten hålslagare. Något som jag absolut behövde!



Och några roliga sudd. Nu kommer jag försöka att inte göra några misstag så att dom håller sig rena och fina. Vet inte om jag kommer våga sudda med ankorna. Lite synd att förstöra något så sött ;)


20:35

Jag satte på Mr and Mrs Smith som jag sa. Så grymt bra är den! Sedan låg jag i sängen och läste lite modebloggar tills det var dags att åka in till stan.

Vi åt sushi någonstans vid Avenyn och sedan tittade vi i några affärer. Jag köpte lite småsaker till skolan i en affär som jag aldrig sett förut. Riktigt bra priser i alla fall, så dit ska jag nog gå någon mer gång om jag bara behöver införskaffa mig ett par pennor eller liknande.

Filmen var jätte bra. Typ en blandning av Star Wars, Gladiator och någon mer film som jag inte riktigt kommer på. Och så var världens sötaste varelse med i den. Någon slags monsterhund. Jag blev verkligen förälskad direkt! Så himla synd att dom inte finns på riktigt ;)






Mer, Mer & Mer



Detta köpte jag när jag var i Malmö;


199 :-


149 :- Den är lite för lång där bak så jag tänkte klippa till den lite...


99 :-


299 :- Behövde ett par nya svarta jeans.

Ska till stan under helgen igen och köpa samma jeans fast i en annan färg, de var ju så billiga och snygga. Dock var de lite breda där nere, men det ska jag fixa ;)


Bio om några timmar

Ikväll ska jag gå på bio med lillebror och mamsen. Vi ska se John Carter och den verkar vara riktigt bra. Precis den typ av film som jag älskar. Lite acton, drama och sci-fi.
Men det är ju flera timmar kvar tills dess. Så jag tror att jag bäddar ner mig i sängen och sätter på någon annan film sålänge. Mr and Mrs Smith har jag inte sett på ett bra tag. Så den blir det nog. En riktigt bra action film som rekomenderas starkt. Angelina Jolie och Brad Pitt spelar huvudpersonerna.




Sammanfattning om gårdagen

Godmorgon!
Hade fullt upp igår så det blev inte så mycket tid över till bloggen.

För det första så sov jag ganska länge. Vaknade runt 11-12 tiden och det är ju senare än vanligt för mig.
Tog en snabb dusch och åkte sedan iväg till gymmet. Så var jag väl där i drygt 2 timmar. Sedan gick jag ner till Melissa sent på eftermiddagen.

Vi tog först en massa sånna där ljusbilder. Vet inte hur jag ska förklara, så jag snor en bild från google så att ni förstår.


Sedan skulle vi bada med Elvira. Eller Melissa satt i badkaret med henne och jag satt utanför och lekte med henne så att Melissa skulle kunna reda ut hennes toviga hår.
Och jag kunde ju inte ta kort på dom så det fick bli en väldigt tråkig bild på skummet.




När Elvira hade somnat så gick jag och Melissa ner i köket och kokade te och åt lite vindruvor. Sedan satte vi på en film. Fish Tank hette den och den var verkligen hur knasig som helst.

Det handlar om en 15 årig tjej som heter Mia. Hon har relegerats från skolan och bor i någon förort tillsammans med sin mamma och lillasyster. Och en dag kommer hennes mamma hem med en ny kille. Mia och han blir kära i varandra och så blir allt bara konstigt. Jävligt vidrig film i alla fall. Typ 7 åringar som dricker och röker och så var det svordomar i varenda mening. Så den filmen rekomenderas inte.




Mini ''makeover''

Nu under lovet ska jag göra lite ''förändringar''
Jag ska;

Klippa håret kortare - Jag klippte mitt hår för några (3?)månader sedan, men jag klippte bara topparna då. Så nu vill jag faktiskt klippa det lite kortare. Jag har skiiiiit långt hår och är ganska trött på det. Det är skit jobbigt att ta hand om, speciellt när man har jätteslitet hår.

Färga håret - Jag ska färga håret igen, så nu är min mamma iväg och köper hårfärg. Är väldigt trött på min hårfärg. Denna gången är det 100% säkert. Jag var ju lite osäker först men nu är det helt klart att jag ska färga det ;). Tänker inte säga vilken hårfärg(men det kanske ni redan listat ut), men det blir INTE svart eller blont kan jag ju säga, haha.

Fixa ögonbrynen - Jag har ''råkat'' förstöra mina ögonbryn. Jag är inte så jättebra på att plocka så det har typ blivit ett ganska stort mellanrum mellan mina ögonbryn. Och de är i helt olika former, den ena är mer ''rund'' och den andra ''rak'', vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är inte snyggt iallfall. Därför ska jag till en ''expert'' eller vad man nu ska kalla det som ska fixa de. Därför har jag låtit de växa ut lite så att de kan plockas.


Ser ni mellanrummet mellan mina ögonbryn...? Hehe..
Konstig bild, jag vet...

I'm back

Kom hem igår klockan 6 ungefär. Var jääävligt trött eftersom vi har varit uppe hela nätterna. Så idag vaknade jag klockan 1 typ. Det var väldigt skönt att få sova, haha. Har iallfall haft det skit kul. Köpte också lite grejer som jag kanske kan visa i ett annat inlägg imon.
Orkar inte berätta så mycket om vad vi gjort. Men vi har haft jävligt kul som sagt. Vi ska träffas under sommaren igen, längtar så sjukt mycket!

LITE bilder jag inte orkat lägga upp;


Sista dagen var vi ute i skogen, inte för att jag gillar skogen särskilt mycket, men det kan vara mysigt ibland.


Vi bakade också brownies, skit goda blev de!


Efter 6 timmars shopping blev vi såklart hungriga och delade på en pizza.

Vi gjorde såklart inte detta på samma dag, utan detta var bara lite kort om vad vi ''gjort''.

Vatten


Ni har väl hört att vatten ska vara bra för huden? Jag har inte tänkt på det speciellt mycket, men det verkar i alla fall stämma. Dom senaste veckorna har jag druckit minst en kanna vatten varje dag. Och nu är jag len som en bebis rumpa i ansiket ;) Haha, innan glömde jag nästan alltid bort att dricka. Så jag fick huvudvärk och kunde se alldeles blek ut. Inte alls kul kan jag lova. Men nu har jag hittat en så enkel lösning som att dricka vatten. Hur bra som helst!


Fyller denna kanna med vatten på morgonen. Sedan dricker jag under hela dagen. Smart om man inte orkar gå ner till köket :D


Bra minne

Äntligen kan jag blogga. Internet har jävlats med mig hela dagen, så det gick inte att gå in på blogg.se :(

Jag hade kommit på en massa saker som jag tänkte blogga om, men nu minns jag inte alls vad det var. Attans också! Nästa gång får jag väl skriva upp mina idéer på en lapp. För det är ju inte första gången detta händer.


dancing in the rain

Godmorgon! Eller det kanske är förmiddag.
Har ni sovit gott? Det har inte jag i alla fall. Hade grymt ont i halsen och nu imorse hade jag tappat rösten, så jag lät som en kraxande skata. Men vädret däremot är ju jätte mysigt. Älskar ljudet av regnet som smattrar mot rutan, haha. Och så har man ju en bra anledning till att stanna inne och kolla på film. Regn är underbart helt enkelt. Synd att vi inte har sånna där regnperioder här i sverige som dom har i regnskogarna (har jag för mig) ;)



Åt pannkakor till frukost med Elliot och Engla.


Förändring på g

Sitter och smsar med Sassa just nu om lite saker angående headern. Det ska bli himla skönt att byta. För denna har vi ju haft i snart ett halvår. Eller kanske inte riktigt, men det är i alla fall på tiden att vi byter. Så ni får hålla ögonen öppna under veckan så kanske ni märker en förändring snart.


Jag vet inte vart jag fick Småland ifrån.. man blir väl lite vimsig på kvällen ;)


James Blunt

Jag har gått och drabbats av en förkylning. Haha, lite otur nu när det är lov och allt. Men värre sjukdomar finns det ju. Så tro inte att jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv ;)
Har i alla fall umgåtts lite med min kära lillebror. Såg på Tintin för andra gången och spelade olika spel.
Och så har jag hittat en ny idol. James Blunt. Jag har ju lyssnat på några av hans låtar flera gånger, men nu valde jag att lyssna på alla hans album på spotify som jag kunde hitta. Jag älskar när killar kan sjunga sådär ljust som han kan. Riktig eargasm!




Tant varning

Jag har suttit framför datorn i flera timmar nu. Så jag känner för att göra något som är lite mindre ansträngande för ögonen ;) Tur att jag tog med mig min stickning hem från skolan. Perfekt tidsfödriv. Men det blir ju tråkigt ganska snabbt. Får väl sätta på en film eller gå och lägga mig när jag tröttnat då. För jag ska vara på gymmet rätt så tidigt imorgon.




Tjejig

Jag har bara varit hemma hela dagen, så jag kände mig så ofräsch efter att bara ha legat i sängen i flera timmar.
Därför gjorde jag i ordning ett litet hemmaspa. Rakade benen, målade naglarna, fixade håret och var allmänt tjejig för en gång skull!

Snart kommer i alla fall mamsen hem från jobbet. Och hon tar nog med sig en kompis, så vi ska äta middag när som helst. Bloggar senare.


Hade inte ställt fram allt på bilden. Bara rakhyvel och bodylotion :p


Kärlek, kram, lycka

Har precis fått upp några små tavlor på väggen. Små ord som har sjukt starka och viktiga betydelser.






Fuck u betta






Påskfirande

Har precis firat påsk med familjen, kusinerna och farmor. Vi målade ägg, åt jätte god soppa och lamm och till efterrätt fick vi chokladmousse och godis. Men jag kunde ju inte äta det så jag fick ett påskägg med en liten present i :)
Nu känner jag mig i alla fall galet trött. Jag fick inte sova ut imorse eftersom att Elliot hade en kompis som sov över här igår, och dom väsnades jätte mycket. Dessutom var det väldigt ljust i rummet och då brukar jag ha svårt att sova.







Glad påsk

Mamsen kom precis hem med lite "påskgodis" och presenter. Jag får äta nötter istället för godis eftersom att jag har sockerförbud fram till min mammas födelsedag. Har slagit vad med mina föräldrar och så får jag massa pengar för det också. Alltså om jag klarar det :p Det är väldigt lätt faktiskt, förutom när man får ett sånt där chokladsug. Då kan det bli lite jobbigt.






Just nu

Sitter på tåget på väg till malmö tillsammans med min kompis. Vi ska till stan och shoppa såklart ;)
Hon bor i en liten stad i skåne, så det finns inte så många affärer därför åker vi till Malmö

image description

image description


Hade inte tid att blogga så mycket igår

Melissa ringde igår så jag gick ner till henne någon gång på eftermiddagen.
Först kollade vi på TVD, städade lite, var med Elvira och lite sånt. Sedan åkte hennes föräldrar iväg för att dom skulle bo på hotell över natten. Och någon timme senare blev vi jätte hungriga, men det fanns typ ingen mat så vi fick svälta ett tag :p Sedan kom i alla fall farmor med sushi. Så himla gott! Därefter kollade vi på Let´s dance och sedan gick alla och la sig förutom jag och Melissa som satte oss i köket och pratade i några timmar. Och vid 12 tiden blev vi sugna på något så vi började koka gröt och te mitt i natten. Så pratade vi i en stund till och sedan gick jag hem.





Inlåsta

Kom fram för ungefär 2 timmar sedan. Jag och min kompis ''råkade'' göra sönder dörren, så nu får ingen upp den, vi har försökt i en halvtimma nu men inget funkar. Så vi sitter alltså inlåsta i hennes rum. Jag tycker det är skit kul, men jag vill hälst inte sitta här hela dagen... Haha. Skulle kunna hoppa ut genom fönstret nu, men vi sitter fast på andra våningen så vi kan inte det.
Aja, får se hur länge vi får sitta här.
Puss!

Mobilblogg

Hejsaaan!

Sitter i bilen just nu på väg till Skåne. Ska träffa en kompis som jag inte träffat på ett år. Saknar henne/de så sjukt!
Jag kommer komma tillbaks på måndag, så jag kommer inte vara där så jättelänge..:(

Skit väder ute idag, med väldigt mysigt när man sitter inne i en bil. :)

image description


Ring ring

Godmorgon alla fina läsare!
Det känns faktiskt lite konstigt att gå upp såhär sent på en vardag. För det känns som om det fortfarande är skola. Men som tur är så är det ju inte det ;)
Jag känner bara på mig att detta lov kommer bli underbart. Det har redan börjat bra, förutom att jag fortfarande är lite trött. Men får jag bara i mig en kopp kaffe så piggnar jag nog till! Ska bara ringa ett telefonsamtal först. Jag snackade med Alex i några timmar igår, och sedan somnade vi båda två. Så jag kommer knappt ihåg vad vi pratade om i slutet :p








rubrikjävel

Åkte och kollade upp det där med vaderna igen. För jag fick ju en tid sist jag var där. Kommer inte riktigt ihåg vad det var, men jag skulle få en specialgjord sula att lägga i skorna. Och den ska tydligen göra så att jag inte får ont längre. Haha, det var komplicerat, och jag lyssnade knappt.




Knas lektion!

Herregud! Sjukaste och roligaste slöjdlektionen på länge säger jag bara :p Alla var helt stolliga och rusade omkring i hela salen. Amanda och Belma lekte med varsin tygrulle och låtsades att det var deras barn. Kristian satt och höll på med mobilen trots reglerna. Och i slutet blev han påkommen. Men våran goa slöjdlärare lät honom behålla den ändå. Jag och Sumaya klädde ut oss i tyger och sprang runt i hela skolan. Och alla var bara på så gott humör. Såhär kul borde man ha varje gång precis innan ett lov börjar :D




Förbättring kommer!

Jag har tagit upp detta tidigare. Men jag känner att jag verkligen måste göra något åt det snart också. Jag har ju fått lägga upp hur många bilder som helst mer än en gång, just på grund av att jag aldrig hinner ta nya. Men om drygt en månad kan jag lova att ni inte kommer behöva se samma bilder om och om igen. Tänker köpa en kamera då, bara för bloggens skull. För nu använder jag min iphone 4, och kameran på den är ju fruktansvärt kass. Bilderna blir nästan aldrig bra, och hur kul är det att följa en blogg med en massa dåliga bilder? Jag hade nog slutat följa en sådan blogg nästan direkt. Så vi uppskattar att vi har så många läsare trots kvalitén på många av bilderna. Men som sagt, håll ut i max en månad till, sedan kommer det bli ändring på detta.




Felåt

Hade läxor igår som jag var tvungen att bli klar med. Och jag blev så uttråkad att jag somnade en liten stund. Sedan kollade jag på film och därefter gick jag och la mig. Skönt att det är torsdag idag. Sista dagen innan påsklovet börjar. Och så ska jag ju "få hjälp" med mina vader som jag haft ont i så länge. Ska bli riktigt skönt.




Nytt del 3





Jag ska ta ut bilden på hunden. Tyckte bara att ramen var lite gullig :)


Redhead

Har precis färgat håret. Det var ett bra tag sedan nu. Eller ja, kanske 3-4 månader sedan. Jag vet inte hur det blir riktigt än. För håret är fortfarande blött. Testade i alla fall ett nytt märke denna gången, så antingen blir väl resultatet bättre eller sämre än vad det brukar bli. Man får väl bara hoppas på det bättre ;)

(Repris)


Love Love Love

Stan idag, köpte detta:




Köpte denna. Men den är lite för lång och jag tycker nt att det är snyggt, så jag ska klippa av sista ''delen'', ni ser ju att det är typ streck eller hur man nu ska säga.








Ääääslskar väskan!

Köpte lite annat oxå. 3 st nagellack, ett läppglans, och lite andra småsaker. Men orkar nt lägga upp det.
Ska plugga nu.

Puss!


Trååkig bild

Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem från skolan. Tagit ett mellanmål, kollat på Skönheten och odjuret och knarkat halstabletter. Det är nog det jag har hunnit med än sålänge. Strax ska jag kanske ta en liten promenad. Sedan ska jag nog fixa ett litet hemma spa. Det var ett bra tag sedan känner jag!

Kanske lägger upp "Nytt 3 och 4" också, men jag vet inte. Orkar nog inte ta kort på allt. Så vi får se hur det blir.




Somnade till denna gamla godingen igår

Som jag sa igår så skulle jag ju ta och sätta på en gammal disney film. Så det fick helt enkelt bli Björn bröderna. Så himla mysig!




Nytt del 2







CX pass



Kom precis hem från ett cx pass. Har ingen aning om vad bokstäverna står för. Men man tränar i alla fall mage och rygg. Och snart har jag gått upp drygt 1,5 kg sedan jag började gymma. Tagga muskler! :D

Nu ska jag ta och duscha, sedan lyssna på musik och raka benen. Tänkte även försöka hinna med att se på någon gammal disney film innan jag går och lägger mig. Funderar på Lejonkungen eller Toy story ;)


Nytt del 1









Min kärlek till.. bröd

Blev hämtad efter skolan som vanligt. Åkte förbi affären och handlade lite. Och jag fick med mig en påse vörtbröd. Åh vad jag älskar det! Och så luktar det jul på något sätt. Med gammelmormors sylta som pålägg hade det varit hur smaskigt som helst ;) Men nu är ju det inte möjligt.

Förresten, tänk att det snart är lov igen. Sedan skola i några veckor till och därefter kommer det efterlängtade sommarlovet! Tiden går så himla fort nu. Jag har nästan glömt bort att marken låg helt täckt med snö för bara någon månad sedan.


Dålig uppdatering

Glömde helt bort att blogga igår. Och när jag väl kom på det så hade jag precis gått och lagt mig. Dåligt samvete kan jag i alla fall lova att jag fick.
Igår var jag på gymmet under förmiddagen. Körde ett MRL (Mage, rumpa, lår) pass. Så galet kul! Hängde dock inte med i början när vi körde en massa konstiga steg. Men klarar man det första gången så är det ju antagligen för lätt.
Sedan minns jag inte riktigt vad jag gjorde efter det. Minne som en guldfisk? ;)

(Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder. Skit jobbigt! Men förhoppningsvis så löser det sig snart..)




Sassa ♥ nails

Söndag idag, skit tråkigt! Ni vet säkert redan att jag hatar söndagar. Men vem gör inte det egentligen...?
Jag har bara städat lite grann och fixat naglarna.

Märkte precis att det är första april idag... Kul kul? Haha, nej men, alla vet ju vad det betyder. Jag tror inte att jag kommer lura någon eller så iallfall...
Jag längtar så sjuuuuuukt mycket till påsklovet, kan berätta varför i ett annat inlägg, lite olika anledningar ;)

Ska in i duschen strax.
Puss!




Yesterday...

Igår kunde jag inte blogga för att jag åkte iväg till sveriges minsta stad typ? Haha, nej men det är en väldigt liten stad. Skulle träffa en ''kompis'', gjorde inget speciellt, orkar inte prata om det. Kom hem runt 11, satte mig vid datorn och kollade på världens bästa serie, nämligen the vampire diaries. Stängde av datorn klockan 2 för jag fick väldigt ont i huvudet, spelade och smsade lite med mobilen tills jag somnade.

Så det var min ''bortkastade'' lördag.

Tyvärr, ingen bild.


RSS 2.0