Samlare

Jag vill börja samla på något. Har försökt göra det förut, men det skiter sig alltid. Ett tag samlade jag på nagellack, läppstift, iPhone skal och underkläder. Men tillslut fick jag så mycket av allt, så jag fick nästan inte plats med mer. Knästrumpor är något jag har börjat tycka mycket om nu under dom senaste veckorna. Det passar kanske bra nu när det snart är höst. Och jag föredrar att ha på mig kjol eller shorts, så då kan jag ju ha det plus ett par knästrumpor när det är kallt ute. Lite synd bara att jag har över 50 byxor som kommer förbli hängande på sina galgar om jag börjar samla på knästrumpor av alla slag. Men det lär väl komma en dag då jag tröttnar på det också. Samlar ni på något?
 
Kolla in mitt fina skrivbordsunderlägg. Lite fult charmiga tjejer på bilden
 
 
 
 
 
 

Titta vad som damp ner i min brevlåda

Nu i veckan fick jag hem några saker som jag beställt. Är hur nöjd som helst :D Alla skal kommer användas riktigt flitigt. Och skorna.. ja det var kärlek vid första ögonkastet. Får bara hoppas att H&Ms kvalité är hyfsat okej.
 
iPhone skal // Fyndiq.se  Skor//H&M
 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

 
Skolan börjar om snart 3 veckor. Tiden har gått så otroligt fort, jag kan inte fatta hur mycket jag egentligen har hunnit med att göra. Men ändå finns det så mycket mer jag vill få gjort innan det är dags för alla prov och inlämningar. Lovet räcker inte till.
 
Samtidigt ser jag fram emot att börja skolan igen. Det är så många jag saknar. Så många som jag inte har träffat på allt för länge.
 
 
 
 
 

Det var en gång en fågel

Åh vad trött jag är! Håller på att packa mina saker inför de 4 dagar vi ska vara borta. Speciellt mycket kläder behövs ju inte, så det är himla skönt.
 
Jag har en 5 timmars lång bilresa att se fram emot. Någon snäll person som vill underhålla mig på vägen kanske? Ett sms skulle uppskattas till max ;) Näe, men jag ska ta och sova tills jag vaknar upp mitt på landsbygden bland alla fina djur. Kor, lamm, hästar, lukten av ladugård. Jag börjar faktiskt längta till Öland nu.
 
 
 
 
 

ANG tidsinställda inlägg

Jag är riktigt osäker på om jag kommer hinna fixa några tidsinställda nu. Jag skulle ju ha gjort det ikväll, men nu är klockan nästan tolv. Åker dessutom väldigt tidigt imorgon. Redan vid 8 tror jag att vi ger oss iväg. Men annars får ni se fram emot extra många inlägg när jag kommer hem. Har ju bilder så det räcker och hur många idéer som helst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotodag

Jag och Amanda har tagit över 230 roliga, fina, charmiga bilder idag. En hel del fula grimaser har vi också fått med på bild ;) Och så har vi varit ute i solskenet, ätit glass, kollat på jätte gamla bilder från innan vi skulle börja sexan, skrattat så vi fått ont i magen och en massa annat. 
 
 
 

Morgondagens resmål

Jag ska åka till Öland med familjen imorgon för att hälsa på min farfar. Ni kanske minns att jag var där någon gång i slutet av april tillsammans med Melissas familj? Denna gången åker inte dom med, vilket är lite synd. Det är mycket roligare när man är många där. Men jag ska inte klaga. Vi åker ju trots allt bara dit en gång om året. Förutom i år då vi som sagt åkte dit i april för att fira farfars 75 årsdag.
 
Jag vet att det finns datorer där. Men dom är väldigt sega, så speciellt bra uppdatering kan jag redan nu säga att det inte blir. Så jag ska försöka fixa några tidsinställda ikväll om jag inte kommer hem försent, men då måste ni ju säga vad ni vill att jag ska blogga om. Det kan vara nästan vad som helst: Shopping som jag inte lagt upp, olika tips, saker ni inte visste om mig? Ni bestämmer ;)
 
Bilder i repris
 

Marrón

 
 
 
 

Papa-papa-paparazzi

Om två timmar ska jag bege mig hem till Amanda. Tar med mig kameran också, för jag har verkligen tröttnat på att lägga upp en massa suddiga mobilbilder. Ska försöka bli lite flitigare när det kommer till att använda min fina kamera.  Även om det kanske inte är en så speciell händelse som tältningen, resan till turkiet osv. Men visst är det roligare att läsa en blogg med fina bilder? Det tycker i alla fall jag
 
 
 

bilder del 2

 
 
 
Har jätte många fler bilder. Men många av dom fick jag inte lov att lägga ut eftersom att vi gjorde lite knasiga saker på dom bilderna :)
 
 
 

The dark knight rises

Jag kom hem strax efter 12 och då var jag så trött att jag höll på att falla ihop mitt på köksgolvet. Men jag piggnade till efter att ha tagit en lång kall dusch och fått i mig några glas vatten. Jag satte mig framför datorn och tänkte koppla av till gamla goa Lilo och Stitch. Men precis när jag satt på filmen fick jag ett sms från Armin som undrade om jag ville hänga med och se Batman - The dark knight rises, på bio. Och det ville jag ju såklart. Gjorde mig i ordning på en kvart och tog sedan bussen till Allum där jag mötte upp Armin och hans kompisar. Sedan åkte vi till biografen och köpte biljetter. Två av hans kompisar åkte hem så det blev bara jag, Armin och Montadar.
 
Jag rekomenderar absolut denna filmen. Detta är helt klart min nya favvo trilogi.
 

Svarar i inlägg

 
 
Svar: Det var ju ett tag sedan jag svarade i ett inlägg. Så jag kände att det kanske var dags nu. Västen är köpt på Tessie för endast 199 kronor eftersom att den var på rea. Och visst kan jag börja skriva vart jag köper sakerna och hur mycket de kostar. Tack så jätte mycket! :)
 
 
 

Bilder del 1

 
 
 
 
 
 

Kort om tältningen, fler bilder kommer

Vi gick till västra långvattnet i alla fall. Det tog väl drygt en timme att gå dit. Och när vi väl nådde fram var alla jätte varma och trötta eftersom att vi fått bära på så himla mycket. Och så var det ju otroligt varmt ute. Ganska snabbt bytte vi om till badkläder och hoppade i sjön. Det var hur underbart som helst. Vattnet var alldeles ljummet och man torkade nästan genast när man gick upp. Sedan satte vi upp tälten, grillade och badade igen. Vi insåg dock att vi hade lite för lite mat med oss. Så vi fick äta oss mätta på varsin korv och godis. Plus en massa läsk. Ett tag tänkte några av oss gå tillbaka. Men det skulle ju ta 2 timmar fram och tillbaka, så vi struntade i det och badade hela kvällen. Strax innan tolv tiden gick alla och la sig i tälten för att vi var så trötta. Så vi hade lite "disco" tack vare Alicias högtalare. Och så var vi ute i skogen lite och gjorde en hel del annat.
 
Imorse kom mina föräldrar med mackor eftersom att jag ringde dagen innan och berättade om att vi inte hade tillräckligt med mat. Så vi fick oss i alla fall lite frukost.
 
 
 

Tältning

Ikväll ska jag tälta med Alicia, Louise, Johan, Hannes, Herman, Erik och Hugo. Så först ska vi bara träffas utanför affären och köpa grill, mat, godis och sånt. Sedan går vi väl till stället där vi ska tälta, sätter upp tältet och kanske tar ett bad. Det var tänkt att vi skulle tälta vid Västra långvattnet, men sånt kan ju ändras i sista sekunden. Så jag vet inte riktigt vart vi ska gå. Aja, det blir säkert jätte bra i vilket fall.
 
 
 
 
 

Åkt moppe

Har precis varit ute med John, Daniel, Tobias och Camil. Jag åkte moppe för första gången i mitt liv. Och det krävdes en hel del övertalning. Camil tvingade på mig sin hjälm och John lovade att köra försiktigt. Haha, trots det var jag jätte nervös. Men det gick ju bra ;)
Sedan gjorde vi massa andra saker. John och Camil följde mig hem för en liten stund sedan. Alltid skönt att ha sällskap när man ska gå i mörkret. 
 
 
 

Läderlappen

Jag har precis laddat ner Batman Begins. Så jag ska luta mig tillbaka och kolla på den för första gången. Tänkte se den nyaste Batman filmen, alltså The dark knight rises. Men jag ska se dom två första filmerna innan så att jag har lite bättre koll på handlingen. Egentligen borde jag väl fortsätta vara ute och njuta av solen. Men sedan jag gick upp imorse har jag haft så fruktansvärt ont i ryggen. Antar att jag råkade somna i någon konstig ställning, det är ju inte första gången i sånna fall. Eller också börjar jag bli gammal ;)
 
 

Sunshine

Det är så himla fint väder idag. Familjen har åkt iväg till havet, men jag stannade hemma eftersom att jag skulle träffa Melissa, John och Daniel idag. Får se om någon mer hakar på :) Vi är nog ute i solen hela dagen. Lika bra att passa på.
 
Någon bild som Alicia tog i smyg när jag bytte om
 
 
 
 

Kort kort sammanfattning

Förlåt, min uppdatering suger. Men jag vet att jag inte är den enda som uppdaterar dåligt på sommaren. Man har ju fullt upp nästan hela tiden. Jag orkar inte skriva om allt jag gjort dom senaste dagarna.
 
I söndags var jag med Alicia, Johan, Louise, Hannes och Hugo igen. Och igår var jag med Samuel, Sara och Susan på förmiddagen. Första gången på mer än en månad, så det var riktigt kul. På eftermiddagen var jag med Wictor, John och Daniel. Och framåt kvällen kom även Max och Carl.
Vid tolv tiden när jag kom hem var jag med Melissa en stund eftersom att hon precis kommit hem från Spanien.
 
 
 
 
 
 

Skal påväg

I fredags fick jag hem ett nytt skal på posten. Beställde det tillsammans med tre andra som inte har kommit än, men jag tänke visa det när jag har hunnit få alla. Har även beställt ett par skor som jag hoppas kommer så snart som möjligt. Som vanligt beställde jag skalen från Fyndiq.se som har så otroligt grymma priser.
 
 
 
 

Kassa bilder

 
Igår strax efter att alla hade gått hem ringde Lollo och Alicia och frågade om jag ville ses. Så jag åkte och mötte upp dom. Vi tog spårvagnen in till stan och åt på Subway. Satt och pratade där inne ett bra tag eftersom att Alicia försökte slå rekord i att äta långsamt ;) Sedan gick vi och tittade på smink och hudprodukter och sånt. Nästan alla affärer hade hunnit stänga, så vi gick till donken och köpte mjukglass. Så gick vi och satte oss på en bänk vid kungsportsplatsen.
 
Alicia hittade en kvarglömd påse som vi började rota i för att hitta namn eller legitimation. Men allt som fanns var några nyköpta saker, kvitton, nycklar och konstiga prylar. Så vi tog med påsen till polisen som tog hand om den.
 
Sedan gick vi runt ett tag. Jag köpte dammsugare och barnmat som jag och Lollo delade lite på. Sedan gick vi till ActionPark och kollade på några sjukt duktiga killar som skejtade. När vi tröttnade på det så gick vi upp på "taket" på Bergakungen. Flamsade runt där uppe tills vi blev popcornsugna. Så jag gick och köpte popcorn inne på biografen. Och när vi skulle gå hem så träffade vi några från Libanon. Pratade med dom en stund och sedan skildes vi åt.
 
 
 
 
 

Mobilbilder från övernattningen i fredags

Vi kollade även på skräckfilm, åt tacos, spelade tvspel och massa annat. De flesta somnade vid 4-5 tiden, men Lollo och Hugo var nog vakna hela natten. Framåt eftermiddagen dagen därpå åt vi frukost och var ute en stund. Sedan gick alla hem.
 

Insekter jag tycker om

 
Jag blev stucken på foten av en geting när jag var 6-7 år gammal. Och jag tror att jag fick en allergisk reaktion för jag var jätte svullen i flera dagar. Men sedan dess har jag alltid tyckt om getingar, humlor och bin. Jag blir rent av förbannad när någon försöker döda dom. Flugor är också något jag tycker mycket om. Det började också när jag var 6-7 år gammal, på öland när jag hade varit inne hos kalvarna och låtit dom suga på min hand. Då samlades det en massa flugor som kröp runt i salivet. Jag tyckte att det var jätte mysigt eftersom att det kittlades så mycket. Och sedan dess har jag inte haft något emot att ha flugor i maten, på kroppen osv.
 
 

Ooa hela natten

Ikväll ska jag sova över hos Hannes och Herman tillsammans med Alicia, Lollo, Johan och Hugo. Kanske någon mer :) Det blir säkert jätte kul, som vanligt. Kanske fixar några tidsinställda inlägg så att bloggen inte står lika tom som igår.
 
Ännu en gammal bild som jag snodde från Herman :)
 

Gårdagens shopping

Igår på förmiddagen åkte jag in till stan och mötte Alicia. Sedan åkte vi hem till henne. Hade aldrig varit där förut eftersom att hon precis hade flyttat, och jag blev helt kär i hennes hiss! Det var en sån där gammal hiss som ser ut som en bur. Med galler och så. När jag flyttar hemifrån så vill jag absolut bo i en lägenhet med en sån gammal hiss ;) Så var vi i alla fall hemma hos henne i två timmar drygt. Sedan åkte vi in till stan och mötte Hugo. Gick runt och shoppade lite. Och någon timme senare kom Johan och Hannes. Vi åt på donken och åkte därefter hem till Hannes där vi kollade på tv och hoppade på studsmattan. Och strax innan åtta åkte jag hem.
 
Ni måste verkligen börja tröttna på att se allt jag köper hela tiden. Vill ni att jag ska sluta lägga upp bilder på mina inköp? 
 
 

Just nu

 
 

Gårdagen med familjen Bloom

Det känns som att vi gjorde så himla mycket igår, så jag orkar faktiskt inte berätta om allt. Ebba och hennes familj kom ju hit strax efter tre. Vi åt lite snacks, drack drinkar och grillade. Sedan satt dom vuxna och pratade, Sem och Elliot gick ut, jag och Ebba satt uppe på mitt rum. Efter en stund gick vi också ut, kom hem någon timme senare. Då åt vi efterrätt och därefter gjorde vi en massa andra saker. Dom gick härifrån strax efter tolv, och idag ska jag antagligen träffa Ebba igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is a rollercoaster

Jag ska ta och städa mitt rum nu. För om knappt en timme kommer Ebba och hennes familj hit. Vi ska grilla tillsammans, och det kommer säkert bli jätte mysigt. Så himla kul att jag och Ebba var bästisar när vi var små, och fortfarande träffas då och då. Många gånger glider man ju isär från sina kompisar när man till exempel börjar på en ny skola, men jag är verkligen glad att vi inte har gjort det.
 
 
 
 
 
 

Never ending story

Har precis kommit hem från en liten shoppingrunda på stan med Ida. Är verkligen jätte nöjd med mina inköp, och några kommer ni få se här nedanför.  Jag börjar få tillbaka det där shoppingsuget. Vill bara köpa mer och mer! Om det är bra eller dåligt vet jag inte riktigt. Jag lär ju inte ha så mycket pengar kvar snart, men samtidigt är det alltid kul med nya kläder.
 
 
 
 
 
 

Roses are red

Denna söta bh:n med matchande trosor köpte jag idag. Kärlek vid första ögonkastet. Så himla gulligt, jag kommer känna mig som en liten prinssa. Om man hade fått gå runt i bara underkläder på allmäna platser så hade jag lätt gått runt med dessa. Men jag får gå runt och känna mig fin när jag är hemma istället ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gammal vänskap dör aldrig ut

Jag var hemma vid 11 tiden. Då bestämde jag och Amanda att vi skulle ses, eftersom att det var så sjuuukt längesedan! Vi tog bussen in till stan klockan ett. Så gick vi runt och kollade i en massa affärer. Jag letade desperat efter ett par skor som jag så gärna ville köpa, men dom fanns ingenstans. Vi båda fyndade lite underkläder i alla fall. Så ingen av oss åkte hem tomhänt.
 
På hemvägen tog vi en sväng förbi Marias video och hyrde två filmer. Ligg med mig och Change-up, varav Change-up var den enda som egentligen var värd att se. Under filmerna satt vi och tjockade oss till max. Vi hade varsin skål med glass, varsin kaka, en skål med massa choklad och en burk med Jelly beans. Så efter filmerna var vi båda riktigt proppmätta. Vi låg i min säng ett tag. Pratade, kollade i en gammal skolkatalog och jag masserade Amanda en liten stund. Även om jag kanske inte var så duktig på det ;)
 
Jag följde med henne till busshållplatsen för några minuter sedan. Den här dagen har verkligen varit lyckad :D
 
 
 
 

Färger på natten

Igår var jag på auktion med mormor, mamma och våra kompisar. Jag fyndade en stol för femtiolappen som jag ska slipa, måla och klä om. Sedan ska jag byta ut den mot min nuvarande skrivbordsstol - som egentligen är en köksstol.
 
Framåt kvällen kom grannarna och hälsade på. Johnny och Maria satt ute och fikade med mina föräldrar, medans Anton (grannpojken) satt inne i vardagsrummet och pratade med mig och Elliot. Sedan gick vi ut för att visa dom runt i området. Vi gick ner till havet, förbi torget och tillbaka till huset. Då åkte dom hem och vi gick ner till havet igen och ut på några klippor där det var grillning. Men det blåste så mycket, så ingen av oss ville sitta där och äta. Därför gick vi och köpte pizza och spenderade resten av kvällen vid köksbordet.
 
 

Calvin Klein

Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar killparfym? Det luktar verkligen hur gott som helst. Smälter typ så fort en kille med god lukt passerar. Så nu har jag en liten samling med killparfym i min hylla. Jag själv kommer ju inte använda dom, men jag kan erkänna att jag antagligen kommer sitta och sniffa då och då. Haha ;)
 
 
 
 
 

Happy birthday

Vi har precis haft ett litet frukostkalas för mammsen. Det var bara familjen och farmor som firade nu. Men det blir förstås mer tårta på landet om några timmar.
 
 
 
 
 
 

Mot landet igen

Imorgon åker jag till landet igen. För mamma fyller år så vi ska fira henne där tillsammans med M&M och kanske mina småkusiner. Vi stannar dock inte så länge. Åker hem redan på söndag eftermiddag eller kväll. Men jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera.
 
 
 

Ord och flera visor

Jag gick hem till Melissa i förmiddags. Vi låg i sängen och pratade om en massa saker som hänt dom senaste veckorna. Sedan pysslade vi med lilla Elvira. Och så gjorde vi lite tjejsaker.
 
Framåt eftermiddagen gick vi hem till mig. Duschade, bytte om och gick sedan till Vallhamratorg. Där köpte vi plättar och någon slags sprutgrädde. Så satt vi och mumsade på det ett tag innan vi började gå hemåt igen. På hemvägen sjöng vi och hade oss. Folk måste ha trott att vi var galna, haha. Jag tänkte lägga upp ett klipp på när vi gick runt och sjöng, men jag vet ju som sagt inte hur man ska lägga upp egna klipp på bloggen. Så om ni är jätte nyfikna finns videon på facebook. Men ni går inte miste om något speciellt om ni inte kollar. Varken jag eller Melissa är några sångfåglar :p
 
 
 

Friday the 13th

Det är ju Fredag den 13 idag.  Egentligen förstår jag inte alls varför 13 är ett otursnummer, och själv råkar jag aldrig ut för något dåligt just detta datum. Jag är väl inte så vidskeplig av mig, haha :)  Hur som helst så tänkte jag passa på att ladda ner några Friday the 13th filmer medans jag väntar på att Melissa ska komma hit. Har redan sett alla, men det var så himla längesen.
 
 
 
 

Stay the night

Igår var jag som sagt med Hannes, Johan och Hugo. Även Herman var med. Dom kom hem till mig strax innan klockan ett har jag för mig. Så var vi hemma hos mig en stund. Skojjade lite med Elliot och hans kompis, spelade tvspel, "brottades" osv.
 
Vid fem tiden gick vi och åt Thaimat. Det var verkligen hur gott som helst, även om vi hade ganska ont i magen efteråt. Så gick vi hem till Hannes och Herman. Hoppade på deras studsmatta och kollade på film. Sedan åkte jag hem för att hämta tandborste och sånt eftersom att vi skulle sova över. Och när jag kom tillbaka tittade vi på en till film. Sedan klättrade vi upp på deras loft och hängde där ett bra tag.
 
Gick och la oss vid 3 tiden och nu är jag hemma igen. Ska nämligen träffa Melissa idag, och vi vill hinna ses så länge som möjligt eftersom att vi inte har träffats på jätte länge. Och imorgon åker hon till Spanien så då kan vi inte träffas på ännu en vecka.
 
 
 
 

My friääänds

Ska träffa Johan, Hugo och Hannes idag igen. Kanske Enzo också (?). Så jag ska snart kila iväg och möta upp dom någonstans. 
Riktigt gammal bild på det gamla gänget. Tror att vi bara var 11 år på bilden :D
 
 

Amigos

Igår gick jag på bio med Johan, Hugo, Enzo och Hannes. Vi träffades utanför biografen en timme innan filmen började för att hämta ut biljetterna. Sedan gick vi för att köpa något gott och äta lite. Men vi var i affären så länge så vi hann inte med att äta. Vi såg The Dictator som var hur rolig som helst. Den rekomenderas verkligen!
 
Efter filmen gick vi till Subway för att äta. Eller alla utom jag köpte en macka eftersom att jag inte orkade stå i kö. Men jag fick ändå smaka på dom andras så jag klarade mig bra :D Sedan gick vi runt i stan tills klockan var runt nio. Då åkte Enzo hem och så tog vi andra bussen till vår gamla skola. Vi spelade fotboll, basket och gjorde lite andra saker. Sedan satt vi och pratade ett bra tag innan Hannes var tvungen att gå hem. Så stannade jag kvar med Hugo och Johan. Vi satt och pratade ännu längre och stack hem strax efter tolv.
 
 
 

På Spaning i staden

 

Borta bra men hemma bäst

Äntligen är jag hemma :D
Jag har längtat hem så otroligt mycket. Redan andra dagen insåg jag att jag knappt skulle stå ut. Saknade alla mina vänner, min säng, bloggen, ja till och med regnet som jag tycker så mycket om. Min vecka i Turkiet var kanske inte den bästa. Värmen kom som en chock och jag är inte så mycket för att resa med familjen. Speciellt mycket shopping blev det inte heller. Gjorde mig av med sammanlagt 200 svenka kronor vilket inte är mycket alls.
Kom i alla fall hem den 11/7 på natten. Alltså igår. Jag gick och la mig så fort jag kom hem men somnade först efter 3 timmar. Vaknade vid 9 tiden, tog på mig och gick hem till Anton.
 
 
 
 
 
 

Tar en bloggpaus tills jag kommer hem från Turkiet

 

Snabbt inlägg

Min kompis har kommit hit nu ända från skåne. Hon ska vara här i 2 veckor därför kommer jag inte att updatera så bra, för det är ju inte så kul om vi bara sitter vid datorn hela dagarna...
 

justgirlythings

 

Kritik

Efter att vi hade gått runt i stan lite så gick vi för att äta lunch på Jensens. Ända sedan första gången jag åt där har det varit min favorit resturang. Men det tar så fruktansvärt lång tid för dom att laga maten. Har nog aldrig varit på ett ställe där det tar så lång tid. Men det brukar vara värt den låna väntan.
 
 
 
 

Big city life

Ska åka in till stan med mamma och lillebror om knappt en timme. Köpa solkräm, rakblad, kanske en bikini och lite annat nödvändigt inför resan. Och så tror jag att Elliot ska klippa sig. Så jag bloggar mer när jag kommer hem. Puss!
 
 
 
 
 

Nyvaken

Jag vaknade vid 10 tiden. Men det kändes som att klockan bara var 7 eller nåt eftersom att det var så mörkt. Men det berodde ju förstås på det dystra vädret :p Jag gick ner och tänkte göra lite frukost, men någon hade varit uppe och gjort vitlöksbröd. Mums! Så därför slapp jag göra frukost själv. Sedan gick jag upp och har fortfarande inte hunnit byta om eller nåt. Ser fortfarande rätt så nyvaken ut skulle jag tro.
 
 
 
 
 

Saknar England - Bildbomb

Inte jag som har fotat. Lånade bilderna från kompisar eftersom att jag glömde min iphone i England och det var med den jag hade tagit alla bilder.
 

Nytt till rummet

Idag har jag nästan spenderat halva min dag på Ikea, haha. Jag kände att lite saker behövde ändras/''läggas till'' i mitt rum så därför åkte vi till dit. Dock hittade jag inte allt jag behövde, men det för jag köpa en annan dag. 
 
Sedan åt vi ute, något vi brukar göra nästan varje helg eftersom ingen av mina föräldrar orkar laga mat på helgerna. Sedan skulle jag egenltligen åka in till stan, men eftersom klockan var 6 när vi var klara så sket vi i det.
 
Hur har eran dag sett ut? :)
 
 

RSS 2.0