Random shit




Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande, enligt mig själv.

Det första folk brukar tro om mig är att jag är väldigt oskyldig. Någon enstaka person har väl trott att jag varit dryg också. Men varken det ena eller det andra stämmer speciellt bra in på mig.

Mina smeknamn är Offe, Offi, Telia och Pumba
Ville heta Pumba när jag var liten så därför blir jag kallad för det nu :p

Jag älskade spindlar fram tills jag var 10. Min bästa kompis var jätte rädd för spindlar, och det smittade liksom av sig på mig. Sedan dess har nästan inte klarat av att vara i samma rum som en spindel.







Iväg

Ska iväg på en grej nu. Orkar egentligen inte mår så sjukt dåligt. Men om jag inte går idag så kommer jag att missa det och det vill jag egentligen inte. Berättar mer om vad det är när jag kommer tillbaks.
Puss!
Bjuder bara på en bild som jag hittade, haha.

IES vs IES vs IES

Hej på er!
Hur har eran dag varit? ;)
Min har varit väldigt bra. Ända från stunden då jag kom till skolan tills dess att jag satte mig i bilen hem. Har skrattat så mycket att jag fortfarande har ont i magen. Bästa känslan i nuläget.

Vi hade ju som sagt någon idrottsdag idag igen. Så därför slapp vi alla tråkiga torsdags lektioner. Sedan hade vi  väldigt mycket fritid idag, så man kunde göra nästan vad man ville. Jag minns inte hur många grenar min skola vann, men några stycken var det i alla fall. Bra många fler än vad jag hade trott faktiskt.




Inte kul

Idag stannade jag hemma, jag mådde inte alls bra. Hade skit ont i magen, huvudet och lite aldra saker. Stannar nog hemma imorgon också om jag inte blir bättre.
Det roliga är att så fort någon är hemma så tror alla att man skolkar eller stannar hemma för att man inte orkar med läxorna eller vad det nu kan vara. Man kanske gör det ibland, men inte alltid... Haha.

Har inte gjort så mycket annat än att bara ligga i sängen o vila. Tittade också på lite filmer. En av de var The cinderella story, ganska bra faktiskt!

Vad ska man annars göra när man bara ligger hemma och har tråkigt/är sjuk...?
Sjukt trött och sliten!!
Precis vaknat ,inget smink, lite från gårdagen bara, så säg inget.. :P

Var bara tvungen att ta en bild för att inlägget inte skulle bli för tråkigt.

Why so serious

Imorgon har vi inte någon riktig skoldag. Utan det är några från våran skola som ska tävla i olika idrotts grenar mot andra IES skolor. Så vi som inte kommer delta ska bara följa med och heja på. Det är ju jätte skönt eftersom att torsdagar annars brukar vara så fruktansvärt sega. Har typ bara tråkiga lektioner då ;)
Och så börjar vi 9:30 vilket är 45 minuter senare än vad vi skulle ha gjort i vanliga fall. Skönt att det blir mindre och mindre seriöst ju närmare sommarlovet vi kommer.


Haha, favoritbilden. Världens sötaste syssling :D


Läxhjälp

Har precis varit nere hos Melissa och hjälpt henne med att skriva en berättelse som hon hade i läxa. Och så blev det lite tjejsnack och mys framför TVn.




You don´t have to go

Efter skolan tog jag och Rebecca en sväng förbi stan. Vi tänkte gå runt och leta efter "gubbskor" som vi båda vill ha. Jag är nästan helt säker på att jag kommer köpa/få 2-3 par. Men vi hittade inte några så därför tänkte vi gå till en annan affär. Säger inte vilken eftersom att det är en aning privat. Men vi hittade inte den affären så vi fortsatte upp mot Avenyn och sedan åkte vi hem.





Funderingar

Idag under matte lektionen så kom jag att tänka på en sak. Hur tänker man om man föds döv? Man har ju liksom inte lärt sig något språk då. Så man kan ju inte tänka med ord. Gör man upp bilder i huvudet när man tänker då, eller tänker man inte över huvudtaget? Jag ställde frågan till Rebecca som också började fundera över detta. Är det något geni där ute som vet svaret på min fråga? Jag är så himla nyfiken :p




Beroende

Något jag börjat kolla på väääldigt mycket är ''My boyfriend does my makeup tag''. Tycker att det är riktigt kul att kolla på när killarna faktiskt försöker göra sitt bästa. Väldigt gulligt också haha.

Killen i denna var ju faktiskt lite söt... :D



Segt

Uppdateringen blir inte så jätte bra idag.
Ni minns väl att jag sa att jag skulle ladda ner några filmer som jag kunde kolla på om jag var ensam hemma någon gång. Ja, nu är det ett sådant tillfälle. Så jag ska gå och lägga mig och kolla på kanske två eller tre filmer. Tror inte att jag hinner blogga mer ikväll. Eller kanske blir det ett inlägg till om jag får tid.




Oldster

Jag ska försöka ta mig till gymmet nu. Har så himla ont i ryggen från igår. Och visst är det många vuxna som har sagt att jag inte bör anstränga mig så mycket för att man då kan få ryggskador eller liknande när man blir äldre. Men det är ju inte lätt att sluta med något som är så kul. Än tror jag inte att det är någon fara, så jag ska ta och fortsätta köra på.

Vem vet, jag kanske kommer behöva införskaffa mig en rulator i förtid ;)





Favoritlåten just nu






Sleep tight

Jag ska snart krypa ner i sängen och sätta på en film. Det blir nog The backup plan eftersom att jag fick en kommentar om att den skulle vara bra. Sedan kanske jag somnar till den, för det är ju ganska lätt att somna när man ligger och kollar på film helt ensam. Eller är det bara jag som tycker det? :)







Hanna widerstedt & Jockiboi

Har ni kollat in deras serie? Så sjukt rolig. Älskar de två! Även om de bara spelar/överdriver, så är det väldigt kul.

Om jag skulle vart lite äldre, skulle de faktiskt vara sådana personer jag lätt skulle kunnat umgås med. De är ju så sjukt sköna! Haha.

Har fått höra ett par gånger att jag är väldigt lik Hanna, speciellt när jag pratar... Och jag måste faktiskt hålla med, haha.

Sassa...

Ska försöka blogga nu. Känns inte så bra att gå in på bloggen och inte se ett ända inlägg från mig... Även om jag har två förhör tills på onsdag och ett prov på Fredag.
Det är ju de sista dagarna i skolan nu, då borde vi väl inte få så mycket läxor/prov...?

Bodypump

Ska snart byta om och åka iväg till Sportlife. Har bokat ett Bodypump pass denna gången. Och det har jag aldrig riktigt testat förut, så det blir nog spännande :)
Sedan har mamma varit iväg och köpt en massa jordgubbar också. Så jag ska unna mig några när jag kommer hem efter att ha hunnit ta en dusch.





Love is crazy, so am I

Har ni sett hur vädret ser ut över denna veckan? Det verkar som om det ska bli lite kyligt igen. Väldigt tråkigt, men vi fick i alla fall sol i några dagar. Kanske blir det varmt till sommarlovet igen. Det skulle passa bra. 

Men eftersom att vädret inte kommer vara sådär jätte bra så ska jag ta och ladda ner ett tiotal filmer. Alltid bra att ha om man blir tvungen att spendera några timmar ensam hemma. Jag kommer inte rabbla upp hela listan på filmerna som jag ska ladda ner, men några är Step up, The backup plan, Running scared och Teenage dirtbag. Någon som har sett dom? De låg under genren romantik,  vilket inte är det jag väljer att kolla på i första hand. Men nu har jag fått flera tips om dessa filmerna så varför inte ge dom en chans ;)





Guldiga dragkedjor






Glajjor/Ray-Ban  Tröja/BikBok  Shorts/Vero moda

28/5

Hade orienterings prov idag. Så otroligt långtråkigt! Jag vet inte ens om jag blev godkänd :p

Nu har jag precis kommit hem eftersom att jag blev hämtad som vanligt. Det tar ju så lång tid att komma hem annars. 40-60 minuter med buss och spårvagn.
Jag tror att jag ska ta en sväng till Partille och se om jag hinner träffa några. Men eftersom att nästan ingen verkar ha slutat än så blir det väl att vänta en liten stund.






Blondiner

Det är faktiskt lite lustigt att alla mina kusiner, sysslingar, bryllingar och vad det nu heter, är blonda. I alla fall på pappas sida. Jag kanske har några enstaka mörkhåriga släktingar. Men nästan alla tror jag är 100% svenska, och därmed blonda. Så det känns ju lite fräckt att sticka ut ibland. Haha :p








Släktfika

Imorse åkte vi från vårat hotell i Vadstena till Henstorp för att äta frukost med pappas kusiner och våra sysslingar som bor där. Och framåt förmiddagen åkte vi till en annan gård för att fika lite med några fler släktingar. Fick höra lite historia om våran släkt också, men det är absolut inget jag tar upp på bloggen eftersom att det har med min familj att göra. Och så skulle nog vissa av er tycka att jag lät väldigt skrytsam, så den delen skippar vi helt enkelt :)

Sedan gjorde vi lite mer saker, men ni har ju redan fått ett väldigt långt inlägg. Så jag tror inte att ni skulle orka läsa två på samma dag.










Black and white









Gårdagen

Igår på morgonen så åkte jag, pappa och farmor till Östergötland.
Vi tog in på ett hotell i Vadstena precis bredvid ett gammalt slott som Gustav Vasa låtit bygga för längesedan. Sedan gick vi runt i staden, om det nu är en stad. Och så berättade farmor om en massa trevliga barndomsminnen från när hon bodde där. När vi hade gått igenom nästan hela Vadstena så gick vi tillbaka till våra hotellrum och bytte om. Sedan åkte vi till Henstorp (En stor gård som min släkt har bott i hur många år som helst) och där väntade resten av alla släktingar. Melissa och hennes familj var till exempel där. Så vi gick runt och pratade med alla i några timmar. Sedan smet jag och Melissa iväg för att ta lite bilder. 

Någon timme senare var det dags för middag. Alla hade tydligen letat efter oss för att de skulle ta släktfoto, men vi hade gått till baksidan av bondgården som låg bredvid, så därför var det ingen som såg oss.

Under middagen lärde jag och Melissa känna två av våra pysslingar eller bryllingar som bodde i Stockholm. Rosanna och Ellen hette dom. Och något som var lite kul var att Rosanna bodde granne med Michael som jag blev väldigt bra kompis med under språkresan. 

Sedan delades det ut presenter och lite sånt.

På kvällen såg vi på ESC, och det var ju riktigt kul att Sverige äntligen vann :D



 










Detta var knappt hälften av vad som hände igår. Ni ser ju hur långt inlägget redan är. Och tänk då hur långt det skulle bli om jag skulle försöka skriva om allt. Men en bild säger mer än tusen ord :)


5 års kalas

Har precis varit nere hos kusinerna och firat Elvira som blir 5 idag.
Senare ikväll, vid 9 tiden skulle jag tro, berättar jag lite om vad jag gjort under helgen. Jag kan lova en massa bilder också. Så ta en titt lite senare :)




Nagellack

Fick några oanvända nagellack av min snälla granne. Väldigt generöst av henne :)
Jag älskar det rosa nagellacken som syns längst bak på bilden. Så det kan nog komma till användning.




Saxink

Har precis varit och klippt mig. Och jag är hur nöjd som helst! Personalen var jätte trevliga och vi pratade konstant i en hel timme. Det blev ganska kort. Inte lika kort som jag hade tänkt från början, men jag älskar det i alla fall :D Det är ju skönt med kort hår på sommaren också.




Före och efter bilder :)


Standard

Otroligt vad veckan gick fort. Redan fredag igen!
Så självklart har vi en massa gott fredagsmys hemma. Nötter och vindruvor. Standard i min familj ;)

Den här helgen kommer bli superdupermega rolig. Haha. Har sett fram emot detta hur länge som helst. Så uppdateringen blir nog inte så jätte bra varken på lördag eller söndag. Om jag inte hinner fixa några tidsinställda nu ikväll. Ska försöka hinna med det, men jag är osäker på om jag kommer ha tid om jag sticker iväg och träffar någon.




Städa städa varje fredag.

Kom hem för ett bra tag sedan. Ikväll tror jag att jag kanske ska träffa några. Men först ska jag städa lite på rummet. Ska ta och inviga den nya dammsugaren som jag inte har hunnit använda än. Så snart kommer mitt rum vara fritt från damm. Härligt :D




Bjuder på några knasiga bilder :D


Första och sista för dagen

Detta blir mitt enda inlägg för dagen.

Så fort jag kom hem efter skolan så la jag mig i soffan och somnade bums. Sedan vaknade jag av att Melissa steg in genom dörren.

Hängde med henne till Friskis och svettis där hon gymmar. Vi gick på ett jätte roligt gymnastikpass tillsammans. Men egentligen var det inte speciellt mycket gymnastik. Utan vi körde mest konditions övningar.

Jag ska bort nu i helgen. Så om ni vill att jag ska fixa några tidsinställda inlägg så får ni säga vad ni vill att jag ska blogga om. Annars får det blir en överraskning.


Jag tog på mig mammas gamla finklänning, men gjorde om den till en kjol. Och en av tröjorna som jag fick igår. Sedan piffade jag upp det hela med en liten rosett. Egentligen var det bara för att dölja den fula färgen på hårbandet, men jag fick väldigt många komplimanger för dagens frisyr. Jätte gulligt :)

(Köket är väldigt stökigt i nuläget. Det står flingpaket och sånt på hela diskbänken för att vi gör om lite just nu)

 


Bloggpaus

Tar en liten ploggpaus nu, kanske jag redan har....? Haha, men bara så ni vet att jag fortfarande lever. Vet inte riktigt hur länge, kanske börjar blogga redan imorgon....

Snyggt när man fått lite färg

Mamma kom hem med några tröjor till mig. Blir alltid glad när hon överraskar mig med kläder några gånger i veckan :D
Jag tog bara kort på en tröja, för jag har lite ont om tid just nu. Men påminn mig imorgon om ni vill se resten. Kan försöka fixa det då i sånna fall.




Fin våg..

Är klar med alla läxor och tråkigheter. Så nu tar jag och och sticker ut en sväng. Det är ju perfekt att vara ute nu på kvällen. Solen är fortfarande framme men det är inte lika varmt ute. Så nu får man kanske lite färg utan att behöva lida av värmen samtidigt. Men jag ska inte klaga för mycket på att det äntligen börjar bli sommar. Nästa vecka kanske det haglar, vem vet? ;)




Äcklig insekt på mitt fönster

Håller på och fixar i ordning ett litet minispa. Jag har tagit fram rakhyvlar, krämer, nagelkit och lite annat smått och gott. Och så har jag valt ut några av mina favorit låtar. Så nu ska jag låsa in mig på rummet och ta hand om mig själv i en timme eller två. Det kan behövas någon gång ibland.


Den här lilla krabaten kryper omkring på utsidan av mitt fönster. Så äckligt! Jag vet inte hur jag ska bli av med den :(

Update: Den smet in igenom mitt fönster.. så nu är den så död.


Vackerstore.se

Jag tror inte att jag kommer träffa någon idag. Har en del läxor som ska vara klara imorgon, och jag har inte ens börjat. Sedan ska jag försöka boka en tid hos mammas kompis Camilla. Älskar hennes salong. Vacker heter den och ni hittar den på Frölunda torg.
Behöver klippa mig så snart som möjligt. Ni har ju sett mina slitna toppar ;)
Vad det blir för frisyr vet jag inte än. Men jag trivs bäst i kort hår. Eller axellångt brukar i alla fall funka. Dessutom är det skönare att vara lite korthårig när det är så varmt. Och så vill man ju få lite sol i nacken så att man inte är alldeles blek där. Det är något som jag vet att många glömmer, haha :p

StandardBasic


Indian tema




Skorna/Fått av mamsen  Halsband/Ur&Penn  Klänning/England

En liten kvällsrunda

Nu under kvällen har jag hunnit med att snacka lite med Said, min duktiga "sång kompis". Och så tog jag en promenix till Allum. Men på vägen mötte jag Gustaf så jag stannade och var med honom en stund tills jag ringde mamma som kom och hämtade mig.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och låta mobilen göra mig sällskap i några timmar framöver. Jag blir så himla trött av vädret. Först är det stekhett, sedan blir det alldeles svalt. Så av någon anledning blir jag väldigt sömnig.




Summer paradise

Har ni varit ute i det fina vädret idag? Det är hur underbart som helst ju. Men om jag ska vara ärlig så hade jag önskat att det fanns skugga på lite fler ställen. Man kan ju nästan inte svalka av sig någonstans.

Och märker ni att man inte alls blir hungrig nu? Dom senaste dagarna har jag nästan inte ätit någonting bara för att jag hållt mig mätt. Kroppen förbränner väl en hel del när den ska hålla värmen. Men nu när det är så varmt ute så behöver den ju inte det.



onödigt svar





Svar: Haha, Antar att du syftade på Alex och Bullen? ;)
För det första så är dom inte så mycket äldre. Det skiljer 4 år mellan oss. Och för det andra så är vi bara vänner.



Uppsatt




Tog bara på mig något random. Ignorera att mitt hår ser helt knöligt ut på ena sidan. Satte upp det i en tofs imorse och jag har inte rättat till den under hela dagen. Så därför ser det lite ojämnt och tovigt ut nu.
Märkte nu att jag glömde kolla in i kameran också. Haha, men jag tar och lägger upp inlägget innan jag hittar jätte många fel med första bilden ;)


Ny cover av Said

Tänkte bara säga godmorgon till er :)
Vaknade för någon timme sedan, och av någon anledning så fick jag för mig att det inte var någon skola idag. Men det är väl för att jag bara har haft 2 riktiga skoldagar på 2-3 veckor. Skönt ändå.
Ikväll får ni se dagens dresscode och så kommer det upp en massa andra inlägg.

Ta och lyssna på min väns nya cover också. Han är så himla duktig :D
Lite bra musik är väl alltid en bra start på dagen.




Samma som igår

Ledsen för att jag uppdaterat så dåligt idag också. Har haft fullt upp helt enkelt. Men jag lovar att bättra mig från och med imorgon. Men jag slutar sent på tisdagar, så det kommer upp en massa inlägg på kvällen. Håll ut sötisar :)

Idag ringde Alex igen. Så jag var med honom. Sedan ringde vi upp Bullen och Melissa som också var med oss i några timmar.
Vi var ute nästan hela tiden. Förutom när det började åska och blixtra. Då tog vi skydd hemma hos mig tills ovädret hade gått över. Och så träffade jag Deniz, John och några andra. Så jag bytte några ord med dom.
Sedan var jag nere vid pizzerian och snackade med en som jobbar där ett tag.




Glad chey

Har precis varit och köpt ett stativ med pappsen. Vi åkte till Mediamarkt (Tror att det heter så) och så fick jag välja ut ett stativ som jag ville ha. Till skillnad från de vi tittade på igår så var detta över 1000 kronor dyrare. Så jag är super nöjd med mitt inköp :D




Dagen med Alex (Bullen och Melissa)

Åh, hade så sjukt kul igår! Jag vet inte hur jag ska kunna förklara allt. Men jag försöker sammanfatta gårdagen så kort och snabbt som möjligt.

Strax efter att vi hade kommit hem från Elgiganten så ringde Alex och ville ses. Han var påväg hem från stan, så vi bestämde att han bara skulle hämta upp några filmer hos sig. Sedan skulle vi mötas någonstans.
Drygt en halvtimme senare låg vi i min säng och kollade på film. Även om vi kanske inte kollade på filmen så mycket. Men det var mysigt i alla fall. Och så låg vi och pratade ett bra tag innan vi kände att det blev alldeles för varmt. Så då ringde vi Bullen som kom och mötte oss vid studiegången. De köpte cigg och sedan satt vi ute och pratade en stund. (Observera att jag inte röker, men jag har inga problem med att umgås med sånna som gör det). Vid nio tiden började vi gå mot Partille för att följa Bullen en bit. Och när vi hade gjort det så gick vi hem till mig igen.
Väl hemma hos mig spelade vi COD tillsammans med Elliot en liten stund. Sedan gick vi och la oss i mitt rum igen.
Strax därpå tittade Melissa in. Så hon, jag och Alex gick ut en stund. Och så hände lite mer saker osv osv.
Han gick hem ungefär vid tolv tiden. Så det var därför jag inte hann blogga igår.




Vacuum cleaner

Jag lyckades få med mig hela familjen till elgiganten, för jag behövde ju kolla på en dammsugare och ett kamerastativ. Hittade en dammsugare som jag ville ha i alla fall. Ni vet den som jag skrev lite om igår. Men ett stativ hittade jag inte. Dom var så billiga och jag "litar" inte riktigt på billiga saker. I alla fall inte när det kommer till saker som kamera utrustning. Jag vill ha ett stabilt stativ som inte ramlar av minsta lilla vindpust. Så jag köper hellre ett dyrare men samtidigt prisvärt stativ så fort jag hittar ett.




Headlights on the highway

Godmorgon finisar!
Vaknade av att solen lyste in. Bästa sättet att bli väckt på enligt mig.
Det ser ut att bli jätte fint väder idag, så om några timmar kanske jag går ut och solar om det blir lite varmare. Annars tar jag nog en sväng förbi stan och möter upp min kompis Michael som är här i Göteborg i några dagar. Det var så himla längesedan vi träffades. Och vi har så sjukt många roliga minnen ihop från språkresan. Längtar verkligen tillbaka till England nu!


Eftersom att ingen var hemma och kunde göra frukost åt mig så slängde jag ihop en snabb smoothie. Den består mest av hallon, mango och lite banan. Mums! :D


Electrolux Ergorapido 2in1, värt att köpa?

Mitt rum blir dammigt så himla snabbt nu för tiden. För tyg drar ju typ till sig damm och jag har väldigt mycket tyg i mitt rum (Exempelvis min garderob). Så nu måste jag dammsuga minst varannan vecka. Det är något som jag inte alls är van vid eftersom att jag kanske dammsög mitt gamla rum 1 gång om året. Om inte ännu mer sällan. Så jag ska nog köpa en liten, smidig och samtidigt bra dammsugare. Hittade en på Elgiganten för 1490 spänn som verkar vara ganska bra. Får se om jag kanske kan få med mig pappsen dit på måndag. Annars kanske någon läsare har tips på dammsugare i denna stilen? Jag är själv inte så "erfaren" när det kommer till elektronik och sådant ;)

electrolux-ergorapido-2-in-1-vacuum-cleaner.jpgelectrolux-ergorapido-2-in-1-vacuum-cleaner-open.jpg


Svälter

När jag kom hem så kände jag hur sjukt hungrig jag var. Hade inte hunnit äta eller dricka på hela dagen. Så mina läppar var alldeles spruckna på köpet. Men som tur var så fanns det jätte mycket olika rätter hemma eftersom att mamma hade haft några tjej kompisar på besök.


Jag vet att det ser lite fult ut med kameran där. Men jag hittade inte självutlösaren förrän jag hade fört över bilden till datorn, och då orkade jag inte ta en ny.

Hemma igen

Jag tog ju bussen till Gustaf vid 11 tiden. Sedan visste jag inte hur man gick hem till honom, så han fick vägleda mig via sms. Hur som helst så hittade jag fram till slut.
Både han och jag blev lite förvånade när vi träffade varandra. Det var ju första gången. För han var lite mer än 180 cm, alltså längre än vad jag hade trott. Och jag var mycket kortare än vad han hade trott. Haha :p Det såg riktigt komiskt ut när vi stod bredvid varandra. Han var nästan tre huvuden längre!

Och så hade han två jätte söta hundar som inte hade något emot lite extra kärlek. Så jag satt och myste med dom ganska mycket också.
Det var tänkt att jag skulle bli hämtad runt fyra. Men jag stannade två timmar extra istället.


Tog bilden med mobilen


Funkar som sminkborttagning


Om ni har slut på sminkborttagning och inte hinner gå ut och köpa direkt, så kan man faktiskt använda sig av olja. All slags olja funkar, olivolja, babyolja, eller vad det nu kan vara. Det funkar faktiskt och sminket går bort.

Vet inte om detta var ett bra tips, de flesta kanske redan vet det? Men jag känner att jag inte tipsar så ofta. Borde jag tipsa om sådana här saker lite oftare...?

Adios amigos

Ska ta och kila iväg till bussen nu. Även om jag kommer få vänta ett bra tag. Men jag har varit klar i nästan två timmar, så jag orkar inte sitta hemma och bara vänta ;)
Här får ni dagens dresscode. Det var ju ett tag sedan, eller hur?



Min "pirat" blus och ett par röda nya skinnbyxor. Hade ett par likadana, men dom gick tydligen sönder utan att jag märkte det. Så för några dagar sedan hade mamma varit och bytt dom.
Hoppas bara att detta inte blir för varmt idag ;)



Natti natti

Ska gå och lägga mig nu eftersom att jag ska upp ganska tidigt imorgon. Eller 10 kanske inte är så jätte tidigt. Jag ska ta en buss som går 11:20 och sedan åker jag och möter Gustaf. Får se vad vi hittar på, vi har i alla fall inte planerat något speciellt.

Jag hoppas att jag hinner blogga lite innan jag sticker, men annars blir det bra uppdatering framåt kvällen.




Right now

Myser framför tv:n med Ben and Jerrys❤


Fler bilder från Henstorp 2009









Har lite brist på idéer just nu. Så jag visste inte vad jag skulle blogga om :)


Henstorp

Längtar så himla mycket tills vi ska åka till Henstorp igen. Det är så himla kul att träffa släkten. Och så är landskapet väldigt fint där. Från min familj så blir det bara jag och pappa i år. Men det kommer ju finnas så många andra där att prata med. Så vem man åker dit med spelar inte så stor roll. Bara två veckor kvar ungefär.








Bilderna är från 2009, tagna av Esmeralda min syssling som är med på fjärde bilden. Det är därför både jag och Melissa ser så sjukt små ut :D


Ångest

Jag får sån himla ångest. För jag ska ju inte färga håret rött någon mer gång. Inte på något år i alla fall. Utan jag tänker bli brunett igen. Men mitt hår är både slitet och ser ganska missfärgat ut. Sist jag klippte mig var nog förra sommaren. Och jag tycker inte att det är speciellt snyggt med utväxt. Så därför funderar jag på om jag ska färga håret mörkbrunt så att jag slipper vänta så länge. Vad skulle ni ha gjort om ni var jag ;) Väntat tills färgen "växte" bort eller färga håret brunt?


Orkar inte. Om man kollar bakifrån så ser man hur slitet mitt hår är.
Haha, och jag vet att min spegel är jätte smutsig. Ska ta och tvätta den nu ;)

18/5

Jag vet inte riktigt hur planerna för dagen ser ut. Ska väl ta och träffa någon kompis lite senare. Men först ska jag röja upp lite på mitt rum. Sedan gör jag mig antagligen i ordning och därefter drar jag mig nog iväg någonstans :)





Fredagsmys på en torsdag

Var lite upptagen igår under dagen, så jag hade inte tid att blogga.
Och på kvällen myste jag lite med mamsen. Vi tog fram ostbricka, nötter och lite annat gott. För av någon anledning fick vi för oss att det var fredag. Men det blir lätt så när man är ledig. Man glömmer bort vilken dag det är. Å andra sidan är det ju skönt att inte behöva bry sig.




Vad ska man göra nu då...

Orkar inte, det är nog vad jag säger hela tiden. Och jag tänker säga det igen. Jag har faktiskt inte orkat blogga... Tycker inte att det är lika kul längre... Eller asså jo jag tycker det är jättekul, men jag hinner inte och har jättemycket att göra och då känns det inte lika kul att ha blogg....

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill ju inte lägga ner den. För om jag slutar blogga och sedan har något jättekul att berätta som jag verkligen vill dela med mig av, så kommer det att vara jättetråkigt eftersom jag inte kan berätta det typ...
Om ni nu förstår vad jag menar...?


Himlen var jätterosa, så jag försökte ta en bild men man ser inte det så mycket.
Det var mycket mer, och finare irl.


Desperat, vill bli av med allt

Sara fick ju välja kläder först. Men precis efter att hon hade gått så rensade jag garderoben igen. Som tur var så hade Elliot tagit med sig Ellen och Julia hem idag. Så dom fick välja ut några plagg som dom ville ha. Resten slänger jag. Om inte någon läsare vill ha något förstås. Tog kort på några plagg, så om ni är intresserade så får ni slänga in en kommentar eller skicka ett mail till [email protected] / [email protected]








Varit hemma hela dagen

Nu har vi en lång helg framför oss. Så otroligt skönt, eller vad säger ni? :)
Lite synd bara att det inte kommer bli speciellt soligt. Man hade ju inte tackat nej till att spendera några timmar utomhus och bli lite solbränd. Men på söndag ska det bli lite varmare har hört. Hoppas att det stämmer.
Jag tror inte att jag har planerat att göra någonting under de kommande dagarna.
Melissa ska åka till Öland igen. Tror att hon åker nu ikväll. Gissa om jag är avundsjuk ;) Jag hade så himla gärna velat åka dit igen. Det är flera veckor kvar för min del.




As ball cover!




Alma 12 år

Igår kväll gick jag och min familj hem till kusinerna eftersom att Alma fyllde år. Där åt vi thai-mat och tårta. Blev hur mätt som helst, så jag orkade knappt ta mig hem trots det korta avståndet mellan våra hus.
Jag stannade kvar en stund efter att alla andra gäster hade gått. Och därför var klockan ganska mycket när jag kom hem. Så jag hade inte tid att blogga.







Fram och tillbaka

Igår hängde Sara med mig hem en snabbis. Hon fick välja de kläder som hon ville ha. Så det känns ju skönt att ha blivit av med lite nu :) Hon var i alla fall tvungen att gå efter drygt en timme. Så jag följde henne till busshållplatsen. Stannade och väntade med henne tills bussen kom. Och sedan började jag gå hem.

Men knappt en minut senare kom hon springande tillbaka. För hon hade visst glömt sin mobil hos mig. Så därför gick vi tillbaka hem och sedan till busshållplatsen igen.


Gammal bild


Spelberoende

Har suttit och spelat WoW i någon timme nu. Jag tog ett uppehåll för några veckor sedan, men i lördags fick Elliot mig att börja igen. Snällt?
Jag förstår ändå inte hur en del kan bli så himla spelberoende. Typ sitta och spela istället för att umgås med sina vänner och leva livet. Visst är det kul och så, men kanske inte så kul att man hellre sitter framför datorn och spelar en varm sommardag. Men nu när det är alldeles kallt blött ute så kan man väl passa på lite. Sedan borde man ta och lägga undan datorn när sommarlovet väl börjar.
Självklart kommer jag inte ta ett riktigt dator uppehåll. Måste hålla bloggen uppdaterad, för på sommaren gör man ju en massa roliga saker som är värda att blogga om ;)




No no





Svar: Haha, punkare? Nej nej. Vart fick du det ifrån ;) Jag kommer köra lite mer streetstyle. Satan i gatan vad jag älskar den stilen. Udda, snygg, stilren.




trettondemajtvåtusentolv

Det känns faktiskt som om det redan är sommarlov. Eller det kanske är bara jag som tycker det. För varje dag efter skolan när jag kommer hem så får jag en känsla av att jag har varit ledig hela dagen. Även om vi fortfarande har prov, läxor, inlämningar och sånt så känns det på något sätt mycket slappare. Men vi har ju i och för sig en massa lediga dagar nu på våren. Förra veckan var vi lediga måndag- tisdag. Och nu kommer vi vara lediga torsdag-fredag. Sedan är det inte så långt kvar tills sommarlovet är här.





Lever på sushi och grillat

Mamma och pappa kom hem med sushi för några timmar sedan. Så jag åt det till lunch/middag. Det går verkligen inte att tröttna på det, hur mycket man än äter! ;) Även om man blir proppmätt efter bara några bitar så vill man bara ha mer nästa dag. Så då kan det ju vara bra att köpa många bitar så att man kan spara några. Men det smakar ju bättre om man äter direkt.




Hur skänker man bort kläder?

Jag skulle egentligen ha åkt till gymmet för ett träna lite. Men det visade sig nu att jag hade bokat ett Bodypump pass istället för ett CX pass. Så jag stannar hemma och kör på en vilodag istället.

Funderar fortfarande på hur jag ska göra med kläderna. Bloppis skippar jag nog i alla fall. För jag förstår mig inte på det där med frakt och sånt. Så antingen ger jag bort de till någon nära vän eller skänker bort kläderna. Men jag vet inte hur man gör när man ska skänka kläder heller. Haha. Lämnar man dom typ någonstans på gatan och väntar på att någon ska komma och hämta upp dom? Eller skickar man dom via posten?  Någon smart läsare som kan förklara? ;)




Ikea





Svar: Det är från Ikea. 499 spänn har jag för mig att det kostade. Både billigt och stilrent :)





Söööööta

Asså de här två är så sjukt söta tillsammans att jag dör. Önska att jag var henne! :( HAN ÄR JU SÅ SJUKT SNYGG! Vill ha honom!




Hemma

Kom precis hem efter en låång dag - berättar lite senare, måste vila ;)


Kläder

Rensade precis garderoben och gjorde om lite. Hängde typ allt i färgordning. Även om det inte gick sådär jätte bra. Men nu har jag ännu en kasse med kläder som ska ges bort. Kanske skulle kunna ha en bloppis. Haha :p





Nytt till rummet

Var iväg med familjen och tittade på lite saker till rummet. Och jag fick med mig några galgar, en söt lampa och ett nattduksbord. Super nöjd!






Öland - Melissa tog bilder på platser som vi åkte förbi med bilen









Osmosis Jones

Godmorgon!
Är det någon mer som är vaken såhär tidigt på en helg ;) Jag vaknade strax efter 6 och kunde inte somna om. Var hur pigg som helst. Så det är ju skönt att ha hela dagen framför sig. Men samtidigt känns det som om jag ligger steget före. Dagen har ju knappt börjat. Nu på morgonen finns det ändå inte så jätte mycket att göra. Men jag ska ta och kolla på ett gammalt barnprogram. Ni vet Ozzy & Drix? Älskade det när jag var liten. Och igår började Rebecca prata om det så jag fick sån himla lust att leta upp några gamla avsnitt. Kollade på 12 stycken igår innan jag somnade. Så det kommer få bli mitt tidsfördriv nu på morgonen också.




Jag dör

Asså shit jag håller på och då just nu. Ett tag fick jag väldigt ont i huvudet. Jag hade så ont att jag inte kunde sova, och så fort jag började läsa eller sitta framför datorn blev det ännu värre så jag var tvungen att lägga ner det. Jag var tvungen att gå till läkaren för att jag hade så ont, de sa att det hette typ ''spänningshuvudvärk''. Det för man när man stressar för mycket och pluggar och är orolig inför prov och sånna grejer.

Nu har jag fått tillbaka det o tror att jag håller på o dö... Har så sjuuuukt ont.

Inte så kul o veta kanske, men jag klarar verkligen inte av det :(
Fuck school asså...






Fredagsmys

Sitter och äter nötter, kollar på film och läser lite bloggar. Kanske ska hem till Alex ikväll. Men just nu känner jag bara för att vara hemma. Är så himla trött och frusen. Men han bor ju typ 2 minuter bort så det är ju bara att springa hem om man tröttnar ;)




Dagens tabbe

Jag satt på en bänk utanför gymmet och höll på med mobilen en stund innan jag skulle börja träna. Och så kom det fram en mörkhyad kille. Han frågade mig något ganska otydligt, men jag trodde ändå att jag förstod vad han sa. Det slutade dock med att han började gapskratta åt mig...




@Sportlife







Turn to u




Stressigt

Har haft det jättestressigt de senaste dagarna. Jag håller ju på ''med boken om mig'' och den skulle egenligen vara klar tills idag men jag fick göra den tills på tisdag istället. Kan kanske visa hur det blir sedan, om ni vill...

Jag känner verkligen för o ha sommarlov just nu, är så sjukt trött på skolan! Bara en massa läxor och prov o sånt skit, orkar bara inte... Ett sommarlov MED SOL skulle sitta perfekt nu.. :)

image description


Just nu: Kollar på Panic room





Is it only wonder or do birds still sing for you

Vad hände med solen och värmen? Den får ta och komma tillbaka snart så att man kan gå ut och bli lite brun. Orkar inte gå och vara alldeles blek. Sommarlovet börjar om typ en månad och det är fortfarande ganska kallt och vått. Typiskt höst väder :o




Dags för en tävling?

Jag funderar på att lotta ut två iphone 4/4s skal. Vad tycker ni om det? Antingen blir det en person som vinner båda två. Eller så drar jag två vinnare som får varsitt.

Anledningen till att jag lottar ut dessa två är för att jag aldrig använder dom. Så dom är i stort sett oanvända.
Skulle det vara kul med en tävling?






Skummigt värre



Jag, Samuel, Rebecca och Hanna låste in oss på toaletten under rasten. Egentligen för att vi skulle kunna hålla på med våra mobiler utan att lärarna skulle komma och ta dom. Men Samuel som inte hade med sig sin mobil valde att försöka underhålla både sig själv och oss andra på sitt sätt. Och det var inte direkt torrt när vi lämnade toaletten...


Stressig morgon

Vaknade någon gång vid 4 tiden av mig själv. Och då trodde jag att det snart var dags att gå upp, så jag började hålla på med mobilen i någon timme. Kollade på en massa kläder, lyssnade på musik och smsade med några som också var vakna. Men sedan insåg jag hur tidigt det var och att jag inte behövde gå upp förrän om 2 timmar. Så jag somnade om igen. Och när alarmet ringde vid 7 tiden så var jag hur trött som helst.

Skulle ta bussen till skolan idag, men såklart så missade jag den så jag tänkte vänta på nästa. Men då insåg jag hur varmt det var och att jag hade valt alldeles för varma kläder. Så jag gick hem för att byta om även om jag skulle bli minst en halvtimme sen.
Och precis när jag skulle gå för att ta nästa buss så mötte jag pappsen. Så han körde mig. Tur i oturen kan man säga :)





Skräckis

Jag har verkligen lust att se på någon skräckfilm nu. Men det kan ju bli lite väl läskigt när man kollar på det alldeles ensam. Så jag får nog vänta tills på fredag då jag kanske ska vara med Alex, eller på lördag då jag kanske ska träffa Gustaf. Har ni tips på någon bra skräckfilm man kan ladda ner? Funderar på The Hills have eyes eller Wrong Turn. Kommer ihåg att jag såg Wrong turn för några år sedan, kanske när jag var 10. Och då tyckte jag att den var så läskig att jag grät och kallsvettades. Tror dock inte att den kommer vara lika läskig nu :p




Ålder?





Svar: Förstod inte riktigt om du menade mig och Melissa eller mig och Deniz. Men jag och Melissa är i alla fall lika gamla. Deniz är ett år äldre.





Behöver nog inte säga så mycket...? ;)


Boken om mig

Har nog inte berättat det, men på svenskan håller vi på med ''Boken om mig''. Tycker det är rätt så kul men skulle önska att man hade mer tid på sig....




Sjukt tråkigt inlägg

Jag hade inte tid att blogga igår för jag låg och pratade i telefon med Gustaf i 3 timmar. Sedan somnade jag typ. Och så krånglade det när jag försökte logga in på blogg.se :s Vet inte varför.
Uppdateringen kommer nog vara ganska kass idag också.

Jag tänkte blogga om en sak som jag själv tyckte var lite halv rolig, men det skulle nog inte vara så kul för andra att veta. Berättar ju ändå inte allt om mitt liv när jag bloggar. Så jag får se om jag ångrar mig lite senare och kanske berättar ändå.




Just nu

Sitter och dricker en kall och god smothie samtidigt som jag kollar på Big brother.




Fotboll och "killsnack"

Blev hämtad efter skolan och stannade till en sväng vid Heden för att titta på Elliot och hans klass som spelade fotboll. Energikicken tror jag att det var. Elliot spelade hur bra som helst, så jag blev riktigt stolt över min lillebror ;)

Sedan åkte vi hem och skulle egentligen åka till gymmet. Men jag hade bestämt att jag skulle träffa Deniz, Wictor, Gustaf och några andra. Behövde typ prata om en sak. Så nu har jag varit med dom i någon timme. Löst lite konflikter och sånt. Väldigt skönt :)



Vet att det ser ut som om jag bara har en hand...

Kusino

Strax efter att Deniz hade gått så kom Melissa hit. Hade sjukt mycket att berätta, och hon likaså. Därför satt vi i min säng och pratade tills hon var tvungen att gå hem. Och när hon hade gått hem så var maten precis färdig. Självklart blev det grillat kött som vanligt.. Kommer nog tröttna på det lagom till sommaren skulle jag tro.




Däniiiz

Gick och mötte Deniz vid två tiden. Sedan gick vi hem till mig. Vi hade typ någon brottningsmatch i min säng, haha. För jag gymmar ju 4-6 gånger i veckan och han har kampsport 4 gånger i veckan. Så jag ville bara bevisa att jag var starkare, även om det kanske inte gick som jag hade tänkt mig. Sedan låg vi och pratade i några timmar och nu har han precis gått hem.
Är så himla hungrig känner jag nu. Så jag ska gå ner och skära lite melon tror jag.

Vet att jag ser störd ut på dom här bilderna, men ni får stå ut med dom tills jag har tagit nya ;)


Snyggingar ♥

Sitter och kollar på dessa killar just nu. De är flera stycken och gör skit roliga videos, älskar de! Ni borde verkligen kolla in deras videokanal.
Här har ni en av mina favorit videos på de två snyggaste killarna som är med i kanalen eller vad man nu ska säga. ;) Det är de två som ligger i sängen i början och som går runt i bara kalsonger.

Det är en till kille som är med i denna videon och han är inte ''en av de två''(han med blå skorta), om ni förstår vad jag menar :P




Lite hjääälp tack

Försöker ta reda på varför jag inte kan göra några inlägg från blogg.se appen. Det är ju flera andra som också har haft problem med det, men som tillslut har fått det att funka.
För uppdateringen hade blivit så mycket bättre om jag bara kunde ta reda på vad jag gör för fel. Är det någon läsare som också har samma problem kanske? :s




Kort om hur dagen ser ut

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Jag vaknade någon gång vid 7 tiden. Så jag gick ner och kokade lite gröt och gick sedan upp och la mig igen. Men en massa folk började smsa med mig så jag hade inte riktigt tid att somna om. Hehe

Nu ska jag strax ta en dusch, raka benen och göra mig i ordning. Sedan ska jag möta upp Deniz. Om inget kommer emellan denna gången också förstås :p




Barnvakt

Ska snart gå ner till kusinerna och passa Elvira. För Alma och Melissa ska tydligen vara med några kompisar och deras föräldrar tänkte åka och ta en fika någonstans. Så då får väl jag ställa upp och sitta barnvakt i några timmar ;)




Legat i sängen hela dagen

Det har varit en riktig slappdag. Har kollat på 5 filmer, varav 2 var grymt bra. Nämligen The blue lagoon och The boy in the striped pajamas. Så förutom några sms från Deniz och Sara så har jag inte haft speciellt mycket "sällskap". Skulle ha åkt med familjen till IKEA en sväng, men jag var inte påklädd när vi skulle åka så jag stannade hemma.

Nu är de tillbaka så jag ska kila ner och äta lite kräftor. Bloggar mer senare.




Kommer att ändras





Svar: Vi båda vet att headern inte är snygg och ingen av oss gillar den. Om du följt vår blogg så borde du veta det.
Jag tror inte att vi behöver skriva det på varje inlägg så att folk ska fatta?! :)
Men vi har pratat om att fixa en ny header. Jag ''håller på'', har börjat jättejätte lite på den men hinner inte eftersom jag har ganska mycket att göra, som tex att plugga.

Puss!


Åkte lite vilse

Mötte Niko och Alex när jag var påväg hem. Så jag stannade och pratade med dom tills jag råkade missa min spårvagn. Och då fick dom mig att gå på "deras" buss för att dom sa att den gick dit jag skulle. Vilket den inte alls gjorde. Så jag gick av tillsammans med dom eftersom att jag inte visste vart jag skulle. Sedan hängde jag med dom till donken och när dom hade käkat så visade dom mig hur jag skulle ta mig hem.




Beach 2012

Eftersom det börjar bli varmt och sommaren nästan är här har jag börjat kolla på lite bikinis. Alla mina är för små och kan absolut inte ha de denna sommaren. Men även om de skulle passat så behöver jag ändå nya. Därför har jag satt ihop några jag gillar.


Ska köpa nån av dessa snyggingar. Eller varför inte alla?! ;)
Kan absolut inte välja, alla är så sjukt snygga...!



Häääärligt

Det har ju vart så sjukt härligt väder de två senaste dagarna. Det är ju typ sommar! Eller är det redan sommar...? Haha! Har solat lite på trädgården. Har inte blivit så brun då men det är alltid skönt o bara ligga och få solen på sig.
Har ni solat något nu när det är så varmt...?

Lite synd bara att det blir 7-9 grader igen under helgen... :(




Soooooooooorry

FÖRLÅT FÖR VÄRLDENS SÄMSTA UPDATERING, ska försöka blogga nu... :P


2/5

Skulle ha träffat Deniz en stund idag. Men han slutade så sent och jag kom på att jag hade bokat ett gympass vid sju tiden. Men ska vara på gymmet tidigare så att jag hinner styrketräna först. Därför blev det lite ont om tid. Aja, så blir det ibland. Får lägga mig på altanen en stund till och äta lite middag innan jag kilar iväg och tränar. Senare ikväll ska jag nog ta itu med städningen. Mitt rum kan behöva städas lite. Och så ska jag rensa ut en massa kläder som bara hänger där helt bortglömda.




Duktig vän!

Jag tycker att ni borde ta och lyssna på min goa vän Said som precis har gjort en ny cover. Så sjukt bra röst har han. Lite synd bara att hans mikrofon inte är den bästa, men jag ska tjata på honom tills han köper en ny. Annars får jag själv kanske bidra lite ;)

 




Tennis

Vi hade någon sport dag idag. Alla på skolan hade fått välja någon sport som de typ tyckte om. Och sedan skulle skolan se till man man fick göra det man ville. Jag valde att ha klättring. Och först fick jag det. Men sedan ändrade dom så att jag fick spela tennis istället. Sjukt irriterande. Och det var bara jag från min klass som fick det.
Min mentor sa i alla fall att vi skulle samlas 8:15 utanför byggnaden där vi skulle spela tennis. Och jag kom dit precis i tid. Men eftersom att det var helt öde så gick jag och letade reda på personalen som sa att vi skulle vara där kl 9. Så jag fick vänta jätte länge tills alla andra kom. När vi väl började så var det inte alls kul. Vi spelade i någon mörk sal där det ekade jätte mycket. Men vi slutade efter en timme, vilket var väldigt skönt. När jag kom hem så la jag mig pladask på altanen och började sola.

Tog kort med mobilen



Fråga - Svar - Tips





Svar: Alltså, jag köper ju sånt jag tycker är snyggt. Om det är dyrt eller billigt spelar inte så stor roll. Men jag själv tycker oftast inte att det är så dyrt. Och ibland är det lite roligare att köpa dyrare kläder eftersom att det är mindre risk att man träffar på en massa andra med likadana plagg. Ibland hittar man ju en snygg tröja på H&M till exempel. Och vips så har inte bara en själv, utan hela sverige köpt den. Inte så jätte kul enligt mig. Men visst, jag kan börja tipsa om kläder som liknar mina, fast en aning billigare. Det är ju ni läsare som får bestämma vad vi ska blogga om för att det ska bli kul :)



De högst upp kommer från Ginatricot och kostar 349:-
Och paret under kommer från H&M och kostar 199:-
Så om man inte har lust att lägga ner så mycket pengar och ändå inkassera något snyggt så kan ju detta vara ett riktigt bra kap.


Grilla!




Hawaiian tropic

Tänkte tipsa om ett jätte bra läppglans. Hawaiian Tropic tror jag att märket heter. Läppglanset skyddar mot solen, återfuktar läpparna, ger en jätte fin glans och smakar gott :D Det passar väl utmärkt nu när det börjar bli lite varmare och solen gärna bränner. Och så klibbar det inte så som vanligt läppglans ofta gör.

Det finns två olika smaker. Mango & Papaya eller någon annan tropisk frukt. Jag har båda två, och jag gillar Mango & Papaya mest. Den andra smakar lite skumt, och jag kan inte sätta fingret på vad det är för smak egentligen. Ni kan hitta dessa lite överallt. Åhlens city, Kicks och säkert i vissa mataffärer också. Priset ligger på 20-40 spänn. Så det är väldigt billigt.

Hawaiian Tropic Lip Gloss Mango & Papaya SPF 25Hawaiian Tropic Lip Gloss Island Berry SPF 25


Ut i värmen

Tror att jag ska dra ut en sväng i det fina vädret. Får se om jag möter upp Deniz och "Company" någonstans. Haha :p
Något vill jag i alla fall hitta på en härlig eftermiddag som denna. Eller så kanske jag tar och inviger mina nya shorts. Eller så väntar jag kanske med det tills det blir ännu varmare. Dom är ju trots allt väldigt väldigt korta.






Dip dye

Jag var på lite dåligt humör efter skolan på grund av en lärare som typ hade pms. Men ska inte gå in på fler detaljer.
Åkte i alla fall in till stan för att lämna tillbaka en jacka. Och då passade jag på att titta runt lite när jag ändå hade tid. Och gissa vad jag hittade :D Två par super balla shorts som jag inte kunde låta bli att köpa. Så nu är jag på jätte bra humör igen!





Black 'n white







Solat

Jag kom precis in. Låg i en solstol på altanen och solade lite i en timme. Så nu känner jag verkligen för att åka och bada någonstans. Men vattnet är antagligen ganska kallt fortfarande. Får ta en svalkande dusch istället, eller så tappar jag upp lite vatten i badkaret. Det är ju sista lediga dagen innan skolan börjar igen. Så jag ska nog bara ta det lugnt idag. Förutom ikväll när jag ska gå på ett gympass.




Sun is up

Har ni sett vilket underbart väder det är just nu. Solen skiner och det har äntligen börjat bli varmt. Våren kanske bestämde sig för att komma till Sverige ändå ;) Hoppas bara att det fortsätter såhär.
Funderar på att gå ut och lägga mig på altanen en stund. Typiskt oss svenskar. Går ut och solar så fort solen letar sig fram. Men det gäller ju att passa på. Ena dagen kan det vara sol och andra dagen kan det vara snö.




RSS 2.0