Boyfriend jeans

Jag har verkligen hur mycket byxor som helst och jag använder knappt hälften av dom. Men jag insåg precis att jag bara har 1 par Boyfriend jeans. Så det hamnar ju överst på inköpslistan. Eller ja, efter ****** som jag känner att jag måste köpa snart. Dom är ju så sjukt sköna, så jag förstår inte varför jag inte har fler av dom. Aja.. snart blir det ändring på det.




Earth hour

Det var först för några timmar sedan som jag fick reda på att det var Earth hour idag. Gick in på aftonbladets hemsida, vilket jag aldrig gör annars. Och där fick jag reda på det. Så jag bestämde mig för att vara lite miljövänlig och släcka ner alla lampor. Men självklart glömde jag bort det ändå.







FF

Föräldrarna har åkt iväg till Sanna och Mattias som dom gör nästan varje lördag. Tror att dom ska kolla på "Sanna porr" som vanligt. Eller gladiatorerna för att vara mer korrekt.

Själv ska jag antagligen spendera resten av kvällen framför datorn nu när jag har köpt WoW och allt.
Men först ska jag dra med mig lillebror ner till affären och köpa något gott. Vindruvor och jordnötter kanske. Det har ju blivit min nya drog :p






Nu blir det bio

Jag ska ta och göra mig i ordning snart. Duscha, byta om och så. Sedan åker jag in till stan med mamsen. Kanske blir det en mini shopping om vi hinner med. Men vi ska i alla fall gå på bio och se Hungerspelen.

Det kanske är lite för fint väder för att man ska sitta inne i en mörk biosalong. Men jag kommer aldrig få tid till att gå och se Hungerspelen annars. Alla andra har ju redan sett den, så jag tog chansen nu när jag fick den :p




-

Godmorgon. Eller det kanske är förmiddag nu.

Har i alla fall varit vaken ett bra tag. Jag vaknade vid 9 tiden av att Engla hoppade upp i sängen och började slicka mig i ansiktet. Himla mysigt sätt att bli väckt på. Sedan kunde jag inte somna om eftersom att hela rummet var så ljust av solen som lyste in.

Nu kom mamsen precis upp med lunch. En god sallad med grillat kött och grönsaker. Mums!




Just nu:


Nu när jag kollade på bilden så upptäckte jag att Engla låg under skrivbordet. Jag märkte inte ens när hon kom in i mitt rum :p


Idag; Fredag

Min mobil funkar igen som tur är. Höll på och dö, min mobil är liksom som mitt lilla barn. Visste inte vad jag skulle göra, men eftersom att jag är smart så fick jag upp den. ;)

Idag efter skolan gick jag och Kelly o fika. Efter det satt vi och prata ganska länge, så länge att de som ägde caffet sa att de skulle stänga, haha. Sen gick vi till henne och satte oss ute på hennes studsmatta och pratade och gjorde lite annat kul. ;) Skulle sova över, men eftersom att jag ska iväg imon till en liten stad och träffa en person så kunde jag inte. :/


Fika! Kellys cola och cokosboll i bakgrunden.


Hade inte värdens finaste min :P


Fångade denna snygga bilden på kelly!


håller på och döö

Min mobil funkar inte just nu och jag vet inte vad jag ska göra. Jag la den på mitt skrivbord när jag kom hem och den funka som den skulle. Sen så gick jag ner för att äta, och när jag kom upp var den DÖD. Den funka inte alls. Jag laddar den men det funkar inte, håller i knappen men det funkar inte heller. Vet någon vad jag ska gööööööööra, jag döööööööööör. Min mobil är ju lixom.... MITT ALLT >.< Kan inte leva utan min iphone.....



@ Stadium

Efter att jag kollat upp det där med vaderna så åkte jag till Stadium. Kände att jag behövde lite nya tränings kläder.


399 :-


599:-


249:-


599:-


299:-



En hemlighet

Tog en sväng förbi någon "special" affär efter skolan idag. För jag behövde kolla upp en grej angående mina vader. Det är nämligen så att jag får jätte jätte ont i dom när jag både går och springer, och så har det varit i flera år. Nästan ingen vet egentligen om det. Men det är för att jag inte går och klagar för att jag får ont. Jag menar.. bara för att jag klagar så gör det ju inte saken bättre. Och jag tror inte att någon skulle orka vara med mig om jag gick och gnällde hela tiden. Så därför biter jag ihop helt enkelt. Men jag fick en tid nästa vecka då jag skulle komma tillbaka och försöka fixa till problemet en aning.




Nedrans

Tagga musikprov nu då. Jag tänkte försöka plugga lite igår för en gång skull. Men det gick inte att öppna det där dokumentet där all info om provet fanns. Så det sket sig helt enkelt.
Jag börjar bli riktigt irriterad på att något alltid går fel de gånger jag bestämmer mig för att plugga.




Mys med min lilla ängel

Ska ta och gosa ner mig i min varma sköna säng nu. Mysa med Engla, smsa några personer och lyssna på musik tills jag somnar. Otroligt vad veckan har gått fort. Redan fredag igen. Hur underbart som helst.

Jag har en massa saker som jag måste hinna göra under helgen. Shoppa till exempel. Men vi får se hur det blir med det. Jag kanske inte kommer ha tid.










29/3

Riktigt skönt att vi började kl 10 idag. Annars brukar ju torsdagar vara så himla sega, men idag tycker jag att dagen gick rätt så snabbt. Dels för att lektionerna var så slappa också.

Gick i shorts idag för första gången på länge utan att frysa. Och så börjar ju april om två dagar, tror jag. Så då kan man ju verkligen säga att det är vår.




Sovmorgon, wihu

God morgon!

Det är typ simprov  nu för dom som missade det förra gången. Och så får dom andra sovmorgon sålänge. Jag hade ju varit en av dom som missade sist, men nu fick jag reda på detta först idag eftersom att jag gick hem förra veckan innan vi fick reda på det. Så därför missade jag nu min andra chans. Men jag tar ju alltså inte 7an på största allvar. Pluggar aldrig till prov, anstränger mig inte på lektionerna. Rätt så lat med andra ord. Men jag klarar mig ändå mer än väl genom alla ämnen. Så varför lägga ner tid på att plugga när man ändå klarar av skolan.
Nästa år däremot, så tänker jag fokusera mer på betyg och sånt. Man vill ju kunna skaffa sig ett jobb och flytta hem ifrån någon gång ;)


Osminkad. Rufsigt hår. Snea tänder. Gulligt. Fast näe.


Killar

Måste bara hissa och dissa lite när det gäller killar. ;)


Killar med riktigt långt hår - Såååå himla fult. Typ ner till axlarna, uew?!

Killar som luktar äckligt - Seriöst, tror ni att ni någon kommer vilja vara i närheten av er...? >.<





Nu till den ''bätte'' delen. ;)

Killar som kan klä sig - Jag tycker att killen måste kunna klä sig, det är faktiskt riktigt viktigt. Killen kan ju faktiskt bli riktigt ful om han har fula kläder, så kläder är viktigt!

Killar med keps/mössa - Riktigt hett enligt mig! Killen måste ju oxå vara het för att det ska se hett ut... Haha!


Typ denna snyggingen med keps, raaaaaaawr! ;)


Störande

Soooooooooooorry, har inte vart så bra på att updatera, ska försöka skärpa mig. Men jag har så himla många prov som kommer nu så jag måste plugga stenhårt. Har svenska prov redan IMORGON, kan erkänna att jag inte pluggat så mycket på det så jag ska försöka göra det nu. Inte hänt så mycket i veckan förutom att jag vart sjuk.... Haha, jättekul liksom, nej men...

Jo, har börjat störa mig på en person som har ''två olika sidor'' Bestäm dig liksom, ska du vara SÅ eller SÅ...? -.- Jaja, det är inget jag vill ta upp på bloggen.

Puss!

Tyvärr, ingen bild :(


Från dåligt till bra

Jag har aldrig varit förtjust av violiner/fioler eller vad man nu kallar dom. Det låter oftast bara falskt i mina öron. Men den här tjejen vet verkligen hur man gör dålig musik till någonting bra. Helt plötsligt så låter det inte ett dugg falskt längre. Och att göra en massa häftiga rörelser samtidigt är ju inte illa.




Gårdagens dresscode




I kissed a girl and I liked it

Förlåt för dålig uppdatering.
Jag orkade bara inte blogga så mycket igår eftersom att jag inte kom på vad jag skulle skriva om. Och så kom jag hem ganska sent så jag satt inte så mycket vid datorn ändå. Därför blev det inga tidsinställda idag heller. Träffade förresten Ms. Norlin och Ms. Bucy på gymmet också. Dom skulle tydligen gå på något pass.
Snart kommer jag väl att sluta gymma där vid skolan eftersom att jag inte vill träffa på alla lärare!

Har precis varit med Melissa och ska snart göra läxor. Jag borde väl ta och kolla på några Big brother avsnitt om jag får tid över senare. För jag har missat snart 6 stycken.




Me and my friends

Melissa ska hänga med och gymma hela denna veckan. För när jag köpte mitt kort så fick jag några lappar, vet inte hur jag ska förklara. Men jag får i alla fall ta med typ 3 olika kompisar och gymma med dom 1 vecka var. Så det är ju skit bra.
Får väl se om jag tar med mig någon annan sedan också. Men jag kommer inte på någon som verkar vara så intresserad av att gymma. Får helt enkelt se hur det blir :)




Klagar lite

Jag har så himla ont i ryggen. Har ingen aning om varför. Men jag skulle tro att det beror på att jag dom senaste veckorna har sovit sittandes. Och det blir ju jobbigt för ryggen i längden.
Jag vet inte varför jag somnar på det sättet, jag lägger mig ju på rygg precis innan jag ska sova. Men sedan vaknar jag ändå upp sittandes. Sjukt skumt.




The hunger games

Jag vill se Hungerspelen. Och jag vill läsa boken.
Alla går och pratar om det nu för tiden. Och det var först förra veckan som jag fick reda på vad det handlade om. Innan hade jag gått omkring som en idiot och försökt att förstå vad Hungerspelen var för något. Ett spel?En sjukdom? Ett gäng? En tävling? Som jag hade funderat på detta. Och så dum jag kände mig när jag inte fattade någonting.

Så jag får väl se om jag får tid till att se den på bio så snart som möjligt. Annars kommer alla gå runt och prata om vad som händer i filmen, och då blir det ju inte så kul för mig som antagligen kommer stå där som en gapande fisk och inte förstå ett enda ord.

Har någon läsare kanske sett eller läst Hungerspelen? Vad tyckte ni i så fall :)
Hiss/Diss? Ros/Ris? Najs/Bajs?


Mongo.
Såhär var min reaktion när alla gick runt och pratade om något som jag inte förstod ett ord av!


Jag vill jag vill jag vill

Jag vill ha nya kläder. Jag vill ha nya skor. Jag vill ha nya saker till mitt rum. Jag vill ha en ny frisyr. Jag vill ha snygga muskler. Jag vill ha förändring.
Jag vill så mycket!

Och allt det tänker jag se till att få. Jag tänker inte bara gå runt och fantisera om det. Vill man något så får man väl se till att försöka uppfylla det :D




This is paradise

Det är ju så varmt att man nästan kan gå i shorts. Eller ja, man skulle nog faktiskt kunna göra det. Jag funderade på om jag skulle ha på mig shorts idag, men jag kände att jag borde vänta lite ändå. I alla fall tills april är här! Och det är ju bara någon vecka kvar.

Hoppas bara att vädret håller i sig så att det fortsätter vara såhär varmt. Man får ju en sån underbar känsla av att sommarlovet snart börjar också.




Sluta väx dårå

Jag hatar att mina naglar växer så snabbt! Nu har jag ju slutat måla dom också. Eller jag känner att jag nästan aldrig har tid. Egentligen handlar det nog bara om att jag inte har lust eller ork.

Men hur som helst så ser dom inte så jätte trevliga ut när dom är långa och skitiga. Eller skitiga är kanske fel ord, men det är ju mycket finare med långa och målade naglar. Det tycker i alla fall jag, sedan är det olika från person till person.




Varför jag inte uppdaterat

Jag hade inte tid att blogga tidigare idag. I förmiddags skulle jag ner till Melissa och äta tårta eftersom att hon fyllde år förra veckan. Men hon var och åkte skidor då, så vi hade inte riktigt hunnit fira henne.

Efter det gick vi hem till mig, rakade benen och gjorde lite tjej saker. Sedan packade vi två väskor fulla med kläder och skor som vi sedan tog med ut i skogen. Och i skogen höll vi väl till i nästan 5 timmar. Vi tog en massa bilder bara för skojjs skull. Och så tittade vi på solnedgången som verkligen var jätte fin.

Det kanske låter lite trist, men jag försökte göra en kort sammanfattning, så jag skrev inte om alla små detaljer.
Nu har ni i alla fall lite koll på vad jag har gjort, och varför jag bloggat så dåligt.




Kommer inte ha tid att blogga under dagen, så kika in framåt kvällen


Släktkalas

Har som jag skrev innan, varit hemma hos mormor och morfar. Åt lamm, kyckling och olika potatisrätter. Sedan efterrätt och tårta efter det. Så just nu känner jag mig hur mätt som helst.
Får ju lite ångest nu när jag bara hunnit gymma en gång denna veckan eftersom att jag mått så dåligt. Men det får jag se till att ta igen nästa vecka.







Happy b-day Grandpa

Om lite mindre än 2 timmar ska jag och familjen ta och gå ner till mormor och morfar. Eftersom att dom precis har kommit hem från Teneriffa, och så fyllde morfar år igår. Så vi ska fira honom.


Bara för att jag inte kunde hitta någon annan bild på morfar så får det bli en från i julas.


Planerar ny header

Äntligen!
Om drygt en månad ska vi se till att byta header. För denna har vi verkligen tröttnat på. Och det har säkert ni också gjort för längesen.

Vi är båda jätte missnöjda med bilderna på oss. Dels för att det knappt liknar oss, och dels för att vi ser ut att vara hälften så långa som vi egentligen är. Man skulle ju kunna tro att det är två 10 åringar som driver denna bloggen om man bara dömer den efter hur vi ser ut på headern.

Hur den nya ska se ut har vi inte pratat om än, men ni kanske har någon idé?




Antikt

Har varit iväg hela dagen och letat som en tok efter saker till mitt rum. Men efter några timmars letande så åkte jag hem igen. Jag ska se om jag hinner ta en liten sväng förbi Chilli nästa vecka. Där brukar det alltid finnas jätte fina saker, så något borde ju falla mig i smaken! 
Köpte i alla fall ett skrivbord från någon antik affär och en jätte fin spegel från Haga Hem.


1450 :-



1739 :-


Hungerspelen

Idag stannade jag hemma för jag mådde...skit. Gjorde inte så mycket annat än att ligga och ha tråkigt i min säng, när det var så fint väder ute också, gissa om jag blev sur? -.- Haha.

Imorgon ska jag på bio med tjejerna, vi ska se på Hungerspelen. Har väntat rätt så länge nu på att den ska komma ut, och äntligen! :D Tror vi ska till stan först eller bara vara någonstans typ... Haha vet inte riktigt. Hoppas bara att jag orkar med dagen imorgon, får ta lite värktabletter och annat så att jag mår bättre.



Jag idag.




Today´s outfit





oh, Sunny day

Underbart att det börjar bli så varmt. Men samtidigt inte. Det är ju skönt att man snart kommer kunna ha på sig shorts och så, men under det senaste året har jag börjat tycka mindre om värmen. Förra sommaren solade jag ingenting. Så jag blev inte ett dugg solbränd. Men det är så... inte fult, men mindre snyggt att vara blek. Sommaren är ju lite till för att man ska bli brun ;)






random



• Melissa är den enda som har hört mig sjunga på riktigt, alltså typ seriöst.
 
• Min första riktiga idol var Robbie Williams, då var jag 6-7 år gammal och lärde mig nästan alla hans låtar utantill.

• Om jag inte hade fått heta Ofelia så hade det blivit Felicia. Hade jag varit kille så skulle jag ha fått heta Hamlet, Cesar eller Othello

• Många tror att jag har rökt. Men det har jag aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

• Jag skulle jätte gärna vilja ha en minigris som husdjur.

• Ibland önskar jag verkligen att jag hade en storebror.

• Inom 5 år så vill jag träffa en person som också heter Ofelia.


Promenad, mellanmål, fotografering m.m










Trololo

Ska se om jag inte kan hitta på något med Melissa som kommer hem om en timma drygt. Jag har ju bara legat inne dom senaste 24 timmarna, så jag känner verkligen för att komma ut i friska luften. Men imorgon tänker jag i alla fall gå till skolan. Så himla trist att bara vara hemma hela dagarna. Och så vill man ju inte behöva ta igen en massa jobb under helgen.
Måste hinna ta en sväng förbi gymmet imorgon också. Och efter det ska jag ta en titt på ett skrivbord som jag tror att jag vill ha.






Härligt väder!





Home alone

Har precis duschat och städat och rensat garderoben. Så nu har jag en del plagg som lär hamna bland soporna. Vaknade kl 6 imorse, tidigare än vad jag egentligen brukar gå upp på torsdagar då vi har sovmorgon. Aja, jag skulle ju ändå stanna hemma så det gjorde inte så mycket.

Ska nog sätta på någon gammal film. Pippi Långstrump började jag kolla på igår, så jag kanske fortsätter med det. Mysigt mysigt!



Rebecca fick en iphone för någon dag sedan, så äntligen kommer hon kunna svara på sms!

Sassa svarar




Svar: Tack så mycket! :) Jag är faktiskt nöjd men hela min kropp, klart man inte är perfekt, det finns ju saker man gillar lite mindre och så, men aa... Om jag måste välja så är jag nog mest nöjd med mina bröst, ben och mage.
Kul att du gillar våran blogg också!

Puss!




Shit happens

Jag har bara varit hemma hela dagen trots att jag varit helt ledig. Funderade på att åka till stan en sväng, men planerna ändrades lite.

Kommer nog inte gå till skolan imorgon heller. Av privata skäl. Åh, vad trist. Jag som skulle ha varit med Ida imorgon. Hade gått och längtat ända sedan förra veckan. Men vi får väl se till att göra något en annan dag... 


Hampus XXL tröja. Hihi.


I like big butts and I cannot lie





Svar: Nja, jag vet inte. Nu efteråt tycker jag bara att den är så pinsamt dålig, och dessutom tror jag ändå inte att någon skulle orka läsa hela.




Svar: Tre kroppsdelar som jag är mest nöjd med och absolut inte skäms över är väl mina armar, bröst och min rumpa. Men jag skulle ju inte direkt gå och visa upp mig helt naken på stranden bara för låta alla andra ta en titt på dom delarna eftersom att dom ändå är så pass privata. Ja, förutom armarna då som vilken normal människa som helst går runt och visar.  


Plättar

Egentligen skulle jag haft utvecklingssamtal just nu, men min mentor var tvungen att stanna hemma med sina sjuka barn. Så blev det en ledig dag för min del. Och det var ju skönt.

Vaknade tidigt som vanligt och gick ner och stekte plättar. Det var mycket lättare än vad jag trodde faktiskt. Så jag satt och åt frukost helt ensam. Eller Engla låg på bordet och höll mig sällskap ;) Hon fick väl i sig en och annan plätt också.




mathafacka

Rebecca hängde med mig hem efter skolan. Vi gick först på fel buss och vi gick av vid en hållplats där jag inte riktigt visste vart vi var. Så därför klättrade vi upp på någon hög vägg så att vi skulle kunna se åt vilket håll vi skulle gå. Men det slutade med att jag nästan inte kom ner. Och när vi väl kom hem till mig så satte Rebecca sig vid datorn. Jag låg på golvet och drog en massa torra skämt som jag själv gapskrattade åt medans hon var helt inne i sin egen lilla värld. Sedan kom Melissa och strax därefter var Rebecca tvungen att åka hem.






Vad jag gör när jag inte bloggar....

Vet att jag vart skit dålig på att updatera, men jag ska göra mitt bästa...
Brukar sitta o kolla på bigbrother nu. Någon mer som kollar på det? Jag älskar det, haha. Ni som kollar på det vet säkert vem marcelo är, han är så jäääävla snygg! :D Vill ha honom!




Tyck till!



Min blogglust är faktiskt bättre än någonsin. Säger man så? Haha, i alla fall. Så vad vill ni att jag ska blogga om? Jag kommer ju upp med mina egna idéer varje dag, men jag vet inte om ni tycker det jag skriver är intressant att läsa om. Bloggar jag för mycket eller för lite om något? Vill ni ha dagens outfit oftare? Tips, fler bilder, musik? Ska jag sluta blogga om något? Det är upp till er, ni bestämmer! :D Är det inte någon som tycker till så kommer jag ju antagligen fortsätta blogga som jag redan gör. Men det är ju kul att få höra andras åsikter också.



En sak vet jag och det är att jag måste ta en massa nya bilder. Ni har ju redan fått se en hel del bilder i repris! :(


Old fashion

Hittade två prydnader igår som jag tyckte passade bra i mitt rum eftersom att jag har valt att köra på ett gammeldags med samtidigt liiite modernt tema. En glas sak av något slag, har ingen aning om vart den kommer ifrån. Och en gammal porslinsfigur från min gammelmormor. På fredag (förhoppningsvis) ska jag även få hjälp med att sätta upp gardiner. Har för mig att dom är antingen min mormors, eller min morfars mammas. Så lite gammeldags tema lär det ju allt bli. Ska försöka hitta ett gammalt skrivbord så snart jag får tid också.




20/3





Svar: Köpte det på H&M för endast 99:-
Ett riktigt kap om du frågar mig. Tack du :)







Svar: Dom orkade helt enkelt inte ha kvar den. Vet inte varför, men om dom börjar blogga igen så lovar jag att länka den :D 







Svar: Självklart! Jag vill ju visa folket hur goa vänner jag har ;) ♥




OSERIÖSA

Idag efter skolan skulle jag och Kelly sälja kakor som vi ska ha till klassresan. Man är tvungen att göra det, visst suger livet ibland? Haha.

Det hela började med att vi tog fram lite smink vi hade, och sen målade jag lite morrhår på Kelly, och sen blev det så som på bilden... Haha, vi orkade inte ta någon brunkräm elr så så vi bara ''målade''. Det roliga var ju att vi gick ut så där och sålde, gissa om folk ville köpa då lixom? Haha, nej vi fick inte en ända burk såld... Konstigt? ;)




Tillbaka till 2008...? Haha.



Keep on walking, keep on walking

Tog precis en kvällspromenad. Åh vad härligt! Det är underbart att vara ute i mörkret på kvällen när inga bilar kör runt och "förgiftar" luften. Och när man nästan inte möter en enda människa ;) Då får man en massa tid till att samla sina tankar, lyssna på grym musik och helt enkelt koppla av. Jag blir själv rätt så trött av att gå runt i mörker, så det är ju jätte bra att gå ut innan man ska gå och lägga sig. Då somnar man ju i alla fall gott.




Nu vart det fint i garderoben igen

Försökte få det lite fint i garderoben nu. Men som vanligt så räckte inte alla galgar till, trots att jag precis fått en massa nya. Så det blir väl att köpa ännu några galgar och kanske rensa ut lite gamla kläder så att nytt kan få ta plats.

Någon som vill ha lite kläder i så fall? Hihi :D



Nu väntar jag på att kycklingen ska bli klar. Jag älskar lukten av stekt kyckling. Tycker att det luktar godare än vad det smakar. Det var först för några månader sedan som jag insåg hur mycket jag avgudade lukten!




Jag vet att det ser ut som om jag har väldigt lite byxor, men det hänger 3 par på varje galge. Så det är mer än vad det ser ut!


Skohylla

Tog en sväng ut i förrådet bara för att hitta lite roliga inrednings saker till mitt rum. Men istället fick jag med mig några vår/sommarskor in. Så nu ska jag fixa en skohylla inne i min lilla Walk in closet.

Ska hämta ännu fler skor senare när jag fått ordning på allt. Jag får trycka ihop dom så att alla får plats!





Min fina hylla! :D

Idag kom min hylla och det där eftterlängtade skalet. Det var verkligen på tiden! ;)

Hur som helst så ska jag se till att städa lite innan jag drar iväg och gymmar. Sedan får jag väl se om jag hinner med lite mer städning när jag kommer hem. Hoppas! Jag vill få det riktigt snyggt här så snart som möjligt.





Svarar




Svar: Jag har för mig att den är köpt på H&M för kanske 1-2 år sedan. Jag brukar inte gilla att köpa kläder där eftersom att alla andra också gör det, och man vill ju inte gå runt med samma plagg som resten av landet. Men ibland kan dom faktiskt ha riktigt snygga kläder, och så är det ju väldigt billigt.





Svar: Jag fick den i julklapp av Melissa. Men jag vet att jag har sett den inne på Chilli. Där finns hur mycket London/England och Amerika prylar som helst! Så gillar du sånt så borde du gå dit någon dag :)





Urban






Offis planer




Dagens kvällsmat

Jag slängde ihop en enkel men supergod sallad till kvällsmat. Så jag har suttit och njutit av den med familjen den senaste timmen. Som ni kanske vet så är ju jag jätte dålig på att laga mat. Så när jag flyttar hemifrån blir det väl att leva på sallad, gröt och köpt sushi!

Om ni har några enkla recept som ni tror att jag skulle klara av att utföra så får ni gärna dela med er ;)





Lite av shoppingen, orkade inte ta kort på allt











Jobbig hund

Tog en promenad med Engla för första gången i år. Jag tänkte gå 8 km först, men Engla stretade emot så mycket. Så ett tag bar jag henne, men att bära runt en hund på 3-4 kg blir ju tungt i längden. Så jag vände om när vi bara hade gått 4 km. Orkade verkligen inte med henne. Så nästa gång går jag hellre ut ensam.




Smoothie

Godmorgon bloggen!

Skulle egentligen träffa en kompis igår och idag, men det är inte så lätt när man bor 200 km bort... :( Så istället får jag väl sitta framför datorn hela dagen, eftersom min mamma är sjuk och inte orkar skjutsa mig. Nej men...

Får se vad jag hittar på. Funderar på att locka håret, jag älskar verkligen att pyssla och greja med håret, speciellt locka det, tycker att det är skit snyggt. Men det vet ni nog redan? ;)


Det fick bli hallon smoothie till frukost idag, kände inte riktigt för att äta något. Jag brukar nästan aldrig känna för att äta på morgonen men tvingar ändå i mig en macka, men idag kände jag verkligen inte för det...

Puss!

Härliga vänner man kan ha!


Amanda och Sara gjorde en musikvideo för någon dag sedan. Charmigt ;)


Nya klackar

Fick ett par nya skor imorse. Klackarna är 9cm, så jag lär ju bli minst lika lång som mina vänner. Men jag tror inte att jag kommer ha på mig dom så jätte ofta i skolan. För det ser ju lite roligt ut om man ska komma jätte lång ena dagen, och jätte kort den andra.




Låda






Svar: Det är typ en låda, för jag tror att det var den du syftade på. Jag har den mest som en snygg liten detalj, men ibland förvarar jag även lite privata saker där i. Perfekt eftersom att dom flesta inte förstår att den går att öppna.





Orkar inte..

Jag måste verkligen städa rummet. Det ser ut som ett krigsfält här inne. Man ser ju knappt golvet.
Så imorgon tänker jag ta itu med städningen. Ska åka och gymma om någon timme och sedan vill jag bara ligga och slappa.




WoW

Har spelat world of warcraft nu under morgonen, bästa tidsfördrivet typ. Fast näe, egentligen är det ju inte så jätte kul. Men vad ska man göra när man vaknar av sig själv klockan 9 på morgonen och det inte finns något att göra.




Familje shopping

Åkte iväg till Kungsmässan med familjen igår för att kolla på lite nya kläder till Elliot som bokstavligt talat aldrig hänger med och shoppar. Han behövde nämligen några nya byxor eftersom att han vuxit så på längden under den senaste tiden. För bara några månader sedan var jag flera centimeter längre än honom, men nu är jag plötsligt kortast i familjen.

Under tiden som dom andra gick runt och tittade på byxor så passade jag på att köpa lite saker till mig själv också. Men alla affärer stängde kl 17, så jag hade inte så jätte mycket tid på mig. Lite otur eftersom att det var så mycket mer som jag ville ha. Men jag får ta en sväng förbi Nordstan snart när jag har tid istället.




Hörs imorgon snyggingar

Jag har inte haft tid att blogga idag. Varit lite upptagen med att shoppa och lite annat. Men förvänta er en massa inlägg imorgon istället. Ska gå och lägga mig nu, puss!




Studiedag

Heeeeejsan!

Idag hade vi studiedag, det betyder sova! Vaknade klockan 12, vilket är ganska så tidigt för mig... Men det är inte så bra att sova för mycket så jag gick upp och duschade direkt.

Annars har jag inte gjort något speciellt.... Vill fortfarande färga håret rött men vågar inte, får se om jag gör det i sommar eller under Påsklovet. Vill helst göra det under ett lov för om jag ångrar mig är det bara att färga tillbaks det...
Hur har eran dag sett ut?


Bjuder på en bild..



Simpelt






Bäääst






Pics










Nötter och druvor

Sitter och kollar på film och unnar mig lite fredagsmys. Riktigt härligt att det är fredag igen. Så nu får man sova ut lite.

Något som är konstigt är att jag har vaknat vid 6 tiden varje dag denna veckan, helt av mig själv. Jag har inte varit trött alls. Och det är ju jätte skönt faktiskt.




Dark

Det var strömavbrott på skolan imorse. Och även på vissa andra ställen, så spårvagnstrafiken funkade inte heller.
Oturligt nog så kom strömmen tillbaka lagom till när den första lektionen började. Lite synd, annars hade man ju kanske fått gå hem om man haft tur.




Svar




Svar: Blusen är köpt på Tessie. Jag vet faktiskt inte om den finns kvar eftersom att jag inte har hunnit ta en sväng förbi stan på typ ett år.
Tack så mycket!






Sassa ♥ orange...



Min favorit frukt är apelsin

♥ Min favorit choklad är med apelsinbitar i

♥ Min favorit glass är apelsin

Men det roliga är att jag hatar färgen orange.. >.<




Grattis till världens bästa och finaste kusin!









Nej till sen mat

Väntar otåligt på att middagen ska bli klar. Jag gillar inte att äta efter klockan sju på kvällen, så det är ju lite bråttom nu om jag ska hinna njuta av maten. Haha. Vet faktiskt inte varför det är så, men det har bara blivit en slags vana.
Faktum är ju att det inte är så bra att äta allt försent. För då hinner man inte förbränna så mycket eftersom att man snart ska gå och lägga sig. Men en del av maten förbränns ju när man sover också.


Fick bli en gammal bild i repris




Today's






Jeansjackor

Nu när det har blivit så varmt så har några av jeansjackorna fått komma fram. Idag var det ju dock lite trist väder, men det kommer ju nya tillfällen hela tiden. Har bara hittat 3 jackor än sålänge, men jag är nästan säker på att några fler ligger och gömmer sig i någon vrå ute i förrådet. Orkar bara inte ta mig tid till att leta. Får väl se om jag hinner med en liten snabb titt nu till helgen. Men det är en massa annat som jag också planerar att hinna med.






We ♥ the sun

Heeejsan!

Ingen speciell dag idag, allt var som vanligt... Fortfarande jättefint väder ute, hoppas att det håller hela veckan! Och såklart stannar man inte inne när det är så fint väder ute, så på rasterna gick vi ut och satte oss i solen lite, jätteskönt! Vill bara att sommaren ska komma nu!!




Hoppas jag fick lägga up den! ;)



Puss!



Nya dojjor

Mamsen överraskade mig med ett par nya träningsskor. Har redan 6-7 stycken skulle jag tro, men när man tränar nästan varje dag i veckan så kan det ju vara skönt att inte behöva ha på sig samma skor varje dag. Det är ju bra om dom får stå och vädra lite så att dom inte blir så ofräscha och unkna.





I wish..



Kalla mig töntig men något som jag ser fram emot hur mycket som helst är att få tandställning! Jag tycker att det ska bli skit härligt att äntligen få raka och fina tänder. Och dessutom så är det jätte gulligt. Jag skulle nästan kunna tänka mig att ha det som ett slags smycke, haha ;) Men det är ju nästan ett år kvar tills min lilla önskan uppfylls. Aja, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Jag minns hur det var när jag räknade ner alla dagar tills jag skulle åka på språkresa. Det gick så himla fort, och jag har nästan svårt att förstå att det faktiskt är över redan.


 Något som jag själv tycker är lite konstigt är att under åren som gått så har jag fått en massa gulliga komplimanger för mina knasiga tänder. Det är väl kul, men jag förstår inte vad som är så fint eller gulligt med dom. Jag vill ju själv bli av med dom så snart som möjligt! :p




Don't worry, be happy

Super skönt att veckan har gått så fort. Två dagar kvar och sedan väntar ännu en underbar helg!
Dom senaste dagarna då jag kommit hem så har jag nästan trott att jag inte varit i skolan över huvudtaget. Vädret får mig att tänka på andra saker än läxor, prov och långtråkiga lektioner. Och det är ju faktiskt inte så långt kvar tills sommarlovet börjar. För halva vårterminen är ju mer eller mindre avklarad.




Tog lite bilder under rasten











Med Ida

Ida hängde med mig hem idag. Första gången som vi faktiskt umgås utanför skolan, och det var grymt kul!
Jag förstår inte varför vi inte har gjort det innan. Detta ska självklart göras om.



Åkte i alla fall med henne till Hisingen där vi sedan skildes åt när vi åkte åt olika håll. Bussen var helt tom när jag skulle åka hem. Hur skönt som helst, så det var ju bara att koppla av till lite härlig musik. Sedan blev jag hämtad vid hållplatsen eftersom att jag inte hade lust att gå hem i kylan. Konstigt hur det kan bli så kallt på kvällen när solen ändå har varit framme och värmt hela dagen.

Jag glömde nästan bort att ta bilder, men när jag väl kom på det så vägrade Ida vara med på någon bild. Så det får bli en bild på den tomma bussen istället. Kul kul.



2 in 1

Detta paketet väntade på mig när jag kom hem. Det är dom bästa rakbladen som jag har testat faktiskt. Allt man behöver "tillsätta" är lite vatten, och sedan glider dom jätte smidigt på huden och lämnar inte kvar ett enda litet hårstrå. Perfekt på sommaren när man vill gå runt och ha lite extra lena ben. Man kan köpa dessa lite överallt. Kicks, Åhlens city, ja till och med i mataffärer! Och detta paketet som innehåller 4 rakblad gick på ungefär 200 spänn. Det är väldigt billigt för något så  praktiskt och användbart.

Anledningen till att man inte behöver någon tvål eller liknande är för att den redan har en slags inbyggd rakgel som dessutom luktar jätte gott. Två flugor i en smäll, eller vad säger ni :D





Älskar vädret :*

Idag efter skolan bestämde jag och Louise för att åka in till stan och ta en glass eftersom att det var så fint väder. Men gissa vad lixom? Glassen vi köpte var skit gammal och smakade...skit.. Så jag slängde typ halva. Sen gick vi till donken och tog en cheesburgare. Där satt en äcklig gubbe framför oss och typ stirra as mycket på oss och typ smila hela tiden... As creeeepy.

Gissa vad vi oxå såg? :P En kille men SKIT lång hår, han måste ha det längsta ''kill håret'' typ. Asså han hade lixom hår ända ner till knäna, haha... Vi försökte ta bild men han märkte oss, hehe.


Kände inte för att ta några bilder så jag snor denna från Louise. Gjorde typ någon konstig min, haha..


När jag har tråkigt..

Åker jag till stan! Igår åkte jag till stan tsm med min mamma, köpte bara tröjan på bilden och lite små saker som smink och smycken, som jag inte orkar ta med på bild...
Vad gjorde ni igår? :)




RARE

Gå ut så kanske ni får se något ovanligt. Nämligen Jupiter och Venus som korsar varandras banor. Det ser egentligen bara ut som två väldigt starkt lysande stjärnor. Men eftersom att det händer så sällan så kan det ju vara värt att ta sig några sekunder till att bara kolla in det.





Tog bilden med min iPhone, därmed den dåliga kvalitén.




Äkta människor



Äkta människor. En svensk serie som Melissa tipsade mig om igår. Hon sa att jag verkligen skulle gå miste om något om jag inte tog mig tid till att titta på den. Jag var ju lite skeptisk i början eftersom att jag inte brukar vara så förtjust i svenska filmer och tvserier. Men jag bestämde mig ändå för att ge den en chans. Och satan i gatan vad bra den serien var. Började kolla på det första avsnittet efter kl 21 igår och gick och la mig först tre timmar senare när jag sett klart på det tredje avsnittet. Sedan orkade jag inte hålla mig vaken.

Nu ska jag ta och se några avsnitt till ;)



Äntligen vår !

Nu är det verkligen vår! Det är ju nästan lika varmt ute som inne. Snön får absolut inte komma tillbaka igen.
Såg ett antal fjärilar idag också. Jag tycker faktiskt att dom är rätt så äckliga, och kan inte förstå varför andra tycker att dom är så fina. Men det är i alla fall ett bra vårtecken, eller vad tycker ni? Blommor, insekter, sol och en massa glada människor. Man kan ju bara inte låta bli att bli lite smått förälskad i våren!

Tog några bilder innan idrotten började. Världens sötaste Sara på första bilden. Och sista bilden på Sumaya kan jag bara inte låta bli att skratta åt ;)





Funfunfun!






Dinner

Har varit på middag hos mormor och morfar. Åt jättegod lax! Jag älskar verkligen fisk, skaldjur och sånt. Kräsen är jag verkligen inte. Nästan all mat kan gå ner. Till efterätt blev det mormors hembakade äpplepaj. En riktig kock är hon ;)
När vi hade ätit upp så kände jag mig så himla proppmätt. Och när jag är så mätt så blir jag oftast trött. Haha, vet inte varför. Det kanske inte bara händer så med mig.
Jag låg i alla fall och vilade en stund innan jag bestämde mig för att gå hem. Och när jag väl kom hem så dröjde det inte många minuter innan Melissa dök upp. Så vi gick ut på en promenad eftersom att vi hade så himla mycket att prata om.





Väldigt kort sammanfattning

Efter frukosten så gick jag upp och la mig igen. Försökte somna om, men det slutade med att jag satte på en film istället.
Vid tolvtiden åkte jag till gymmet med föräldrarna. Sedan åkte vi till några varuhus för att kolla på solstolar har jag för mig. Hittade dock inga bekväma så vi åkte hem igen. Väl hemma så fixade jag mig lite, bytte om och sådär.

Bloggar mer strax!




Last friday night...

Har inte hunnit berätta om vad som hände när vi sov över hos Kelly. Ska försöka berätta lite kort om vad som hände;

Först gick vi och hyrde film och köpte lite godis direkt efter skolan, sen gick vi hem till Kelly. Vi prövade att äta kanel (har film på det, kan lägga upp det sen om ni vill), och så hade vi damp...(?) Sen kom Louise, så vi började göra maten. Efter det kollade vi på tv. Sen gjorde vi en jävligt kul grej som vi egentligen inte borde gjort, men som sagt, det var kul. :P  Sen så satt vi och pratade ett tag och så. Sen kollade vi på den ena filmen vi hyrde, och den var faktiskt helt okej, ett dåligt slut bara... Ni kanske har sätt den, John Tucker most die? Efter det satt vi och pratade, spelade, ringde...

Klockan 6 på morgonen, satte vi på den andra filmen vi hyrde, men jag tror inte att någon såg klart den, för alla somnade mitt i filmen. Vi sov väldigt trångt och obekvämt eftersom alla sov där de inte skulle.... För vi hade bråkat EN TIMMA om vem som ska sova vart och på vilken madrass, och till slut sover ingen på sin plats, haha!

Det som förstörde dagen/kvällen för mig var att jag fick jävligt ont i magen att jag nästan höll på att gå hem, men det ville jag såklart inte så jag fick lite tabletter så att jag blev bättre, men mådde ändå skit när vi vaknade, vilket jag tror att alla gjorde eftersom att vi bara som en timma, och det kan också bro LITE på en annan sak....
Väldigt kul kväll annars!!


Kaffeshoot. Ueeww! Äckligt var det, haha!




Filmerna och ''det goda''. ;)

Tog tyvärr inte så många bilder, men ni får ta och nöja er med det.


Euphoria

Satt och tittade på Melodifestivalen med familjen igår. Och jag tycker verkligen att rätt låt vann! Loreen var ju grym, även om dansen såg lite halvfjollig ut. Vad var det hon gjorde med armarna egentligen? Haha.
Jag tyckte faktiskt lite synd om Danny ett tag också. Andra året i rad som han kommer på andra plats. Han måste ju vara jätte besviken. Men han får väl komma tillbaka nästa år med en ännu bättre låt. Det handlar ju om att aldrig ge upp.

Gick i alla fall och la mig några timmar efter att Mello var slut. Och nu imorse så vaknade jag någon minut över 7 av att solen lyste in så starkt genom fönstret! Usch, hatar att vakna så tidigt på en helg. Man kan ju inte ens göra någonting. Att ringa någon vore väl omöjligt eftersom att alla ligger och sover just nu. Så jag har i alla fall bett mamma göra pannkakor. Det var så längesen jag åt det, och jag blev bara så sugen helt plötsligt. Tur att man fortfarande bor hemma med föräldrarna då ;)






Passat kusinen

Har passat Elvira hela dagen idag. Tog med henne till affären och köpte godis, målade, pusslade, lekte en massa konstiga lekar och lite sånt. Nu längtar man verkligen tillbaka till när man var liten. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att kunna spola tillbaka tiden lite då och då :D

När jag kom hem så satte jag och Elliot på en film. Hur många lingon finns det i världen tror jag att den hette. Jag grät både av att den var super rolig och en aning sorglig vid ett tillfälle då min "favorit" dog. Naw, men det var ju bara på låtsas som tur var ;)








later

Mår skit dåligt just nu, kom hem från kelly klockan 12 och gick och la mig direkt..... Berättar senare.


Naturgodis

Sitter och kollar på film och äter lite mumsigt naturgodis. Det var jätte längesen, så det smakar faktiskt bättre än någonsin! Älskar Chilinötter och yoghurtdoppade jordgubbar.
Får se om det visas något roligt på tv ikväll. Annars blir det väl att ladda ner någon film eller lägga sig tidigt.





Nytt till rummet

Åkte till MiO med pappsen efter att vi hade gymmat. Och så valde jag en hylla till mitt rum eftersom att jag i dagsläget inte har någonstans att förvara småsaker. Alla iphone skal, smycken, smink och sånt där smått.
Så snart ska jag se till att det blir städat. Måste köpa fler galgar så att jag kan få det lite snyggt i garderoben också. Det har varit stökigt där inne i över en månad. Så det är väl ett under att jag kan hitta bland alla kläder.




SO

Igår var det väl en helt vanlig torsdag förutom att vi gick till Världskulturmuséet under SO lektionen.
Det var verkligen jätte trist. Hade nog hellre suttit i klassrummet och gjort anteckningar som vanligt istället.

Skönt att snön håller på att smälta bort igen...


Gratis skal

Jag gillar inte det här rosa kasett skalet. Det är inte fult eller så, men jag tycker bara inte att det passar till en svart iPhone. Så nu blir det att leta reda på någon som har en vit iphone (4/4s). För det är ju bättre att ge bort det än att bara låta det ligga där och bli dammigt. Annars kanske någon av er läsare vill ha det. Jag orkar dock inte skicka iväg det och betala en massa frakt eller vad det är. Så vill ni ha det så måste ni bo i Göteborg eller någonstans precis utanför, haha. :p




Mormor & Morfar

Jag var så uttråkad, så jag bestämde mig för att hälsa på M&M. Så där har jag hållit hus dom senaste timmarna. Lärde mig att sticka och virka. Alltid bra att kunna lite kvinno göra. Och så drack vi en kopp kaffe och babblade på om en massa kul grejer.





Flingor

Sitter och äter ett mumsigt mellanmål. Jordgubbs smoothie och en blandning av flingor (Havre fras, All Bran och Cheerios). Några av mina favorit flingor. Och tillsammans blir det ju superduper gott! Nyttigt också, så det kan man ju se som ett stort plus.




Handskar

Jag håller på att få valkar i handflatorna. Alltså typ när huden blir alldeles hård på grund av händerna används och slits ut, till exempel när man lyfter vikter och så. Och ont som satan kan det också göra, dessutom är det ju inte så jätte mysigt med grova händer om man ska hålla på att klappa någon. Inte för att man brukar gå runt och klappa folk, men ja.
Så idag köpte pappsen ett par träningshandskar av något slag. Nu blir det inga valkar ändå :D




Crap

Blev jätte glad när jag såg att det hade kommit paket idag igen. Men besvikelsen som uppstod när jag fick se innehållet ska vi inte ens tala om. Jag hade längtat efter den där miniräknaren, haha. Och så visar det sig att jag har fått fel beställning. Fick istället ett helvitt skal som någon Katarina (?) skulle ha. Frågan är om hon fick min miniräknare! Buhu. Men pappsen mailar företaget eller vad det är, så förhoppningsvis löser det sig snart.

Jag fick ju ändå dom andra skalen som jag hade beställt, men själva miniräknaren hade jag faktiskt längtat efter. Skit bra sätt att gömma mobilen i skolan ju ;)




Värt att se




- tom -

Hejheeej!

Idag stannade jag hemma för att jag skulle till tandläkaren, vet att det låter lite konstigt, men jag skulle dit mitt under dagen och eftersom att jag bor en bit bort tyckte mina föräldrar att jag kunde stanna hemma... :D

På fredag ska jag och några till ha en liten tjejkväll hos kelly, vi kommer vara typ 5 stycken (Jag, kelly då, Louise, Maria och Ella). Kommer säkert bli jättekul! Kommer försöka uptadera lite via mobilen om jag kan då.


Haha, Louise gömmer sig bakom sin hand.


My day

Heeeejsan! :)

Idag har det varit dagen en helt vanlig dag, var på rätt så bra humör, tills vi sluta... Skulle till läkaren för att kolla min astma, det var fan hemskt! Skulle andas ut och in i en grej och höll typ på att dö...
Sen gick jag och pappsen o fika på Espresso house, köpte en cheescake. Ville gå runt och kolla lite (kläder), men min pappa vägrade -.- Han hatar verkligen att shoppa, bara min pappa som är sån? Får väl gå med mamma en annan dag då.. :P
Hur har eran dag varit då?




Leker med borsten

Ska hoppa in i duschen, fixa håret och göra mig iordning inför kvällen. Jag tänker gå och lägga mig rätt så tidigt ikväll. Det är ju alltid härligt att vara utvilad på morgonen när man ska upp och pallra sig iväg till skolan.
Men nu har det börjat ljusna redan vid 6-7 tiden, så man blir automatiskt piggare när man ska gå upp. Himla grymt! Bara två månader kvar tills jag ska färga håret igen också. Senast jag gjorde det var nog innan jullovet, om jag minns rätt. Jag har försökt låta det vila ett tag nu. Att färga håret sliter ju rätt så mycket, så det är inte bra att göra det allt för ofta. Tänk vad grymt det hade varit att ha vinrött hår naturligt. Man kan ju alltid önska ;)




Skriva skriva hela natten

Ska ta och skriva ett word dokument åt mamsen som inte förstår sig på datorer. Sedan måste jag skriva en egen liten redovisning på spanska. Trist!
Får väl bara hoppas att kvällen slutar på ett lite roligare sätt. Förhoppningsvis hinner jag ta en sväng ner till Melissa också. Mycket att prata om ;)




Nissan Quascay, dröm

Det första man får se när man kommer till gymmet är Mr Lund som springer på ett av banden. Som tur var så var han precis klar när jag skulle börja. Det hade ju varit en aning pinsamt annars. Gymma med sin lärare liksom, jätte kul! :s

Sedan när vi skulle åka hem så gick jag och diskuterade vilka bilar vi borde köpa, eftersom att jag länge varit inne på att vi behöver en ny bil. Så kommer vi fram till parkeringen och där står bilen som jag tjatat jätte mycket om. Snacka om lycka! Kan knappt vänta tills jag får ta körkort nu, haha :D




Konstigt men bra..




Svar: Haha, ja, det kanske låter konstigt men det är faktiskt jättebra. Det är typ som att basta... Och samdigt som man bastar eller ångar ansiktet, kan man gnugga huden(i ansiktet), då ''få man ut'' lite porer och smuts i ansiktet. Jag är inte världens bästa på att förklara men hoppas att ni fattar. :)
Kul att du gillar våran blogg också!!




Mirror mirror on the wall

Fick precis upp en spegel på väggen. Det var verkligen på tiden! Ända sedan jag bytte rum har jag fått springa runt i hela huset och leta reda på speglar. De gånger jag inte haft tid har jag fått spegla mig i fönstret, men det blir ju väldigt otydligt. Man måste kontrollera sin outfit och så ibland ;) Men nu är det problemet löst. Ett problem mindre är alltid något positivt. Även om jag inte har speciellt många problem!




Grönt är skönt

Vi råkade alla ta med oss gröna tröjor till gymmet idag. Så det såg ju riktigt dumt ut när vi sedan skulle träna tillsammans. Borde kanske byta namn till familjen Grön. Alla andra måste ha trott att vi var helt borta. Men man lär sig av sina misstag.





Busigt

Haha, det hände en sak i skolan idag. Rätt så kul faktiskt, och samtidigt lite trist, men jag tänker inte ta upp det på bloggen. Det är något man kan garva åt i framtiden i alla fall. Då och då måste man ju få göra bort sig!
Och så har vi ju börjat med gymnastik nu också.. Jag som inte ens kan göra en kullerbytta. Får väl se om jag får underkänt när det kommer till detta då.

När jag kom hem så låg det två paket på köksbordet. Exciting ;)
Det var två av iphone skalen som jag beställde, och lite smått från tamponsforfree.se. Bli medlem där!






Orkade inte blogga igår

Både idag och igår så har jag bara sovit, tränat, sovit och tränat ännu mer. Ganska lugn helg.
Men nu när det är försent så kom jag på en massa saker som jag egentligen borde ha gjort.  Typ som att städa rummet, rensa garderoben, fixa mig (raka benen och ta ett långt efterlängtat bad)... små nödvändiga saker helt enkelt. Men det får vänta tills nästa helg, eller så får jag se om jag hinner med det någon gång under veckan.




Beauty ♥

Hallou bloggeen!

Söndag idag, inte riktigt den bästa dagen, men idag lyste solen fram lite gran, så det gjorde det lite bättre. För att göra dagen lite ''roligare'', ''fixade'' jag mig själv;

* Jag plockade ögonbrynen
* Ångade ansiktet
* Gjode en egen ansikts mask
* Rakade benen
* Målade/fixade naglarna
* Duschade (såklart)
* Smörjde in kroppen med en jättegod/bra kräm
* ''Sockrade'' läpparna -
Det gör så att de blir mjuka

Om ni undrar över något(hur jag gör eller så), så är det bara att lämna en kommentar. ;)








Thank yoooou





Svar: Tack så mycket! Jag har försökt att blogga via mobilen tusen gånger, men det har aldrig funkat, men idag så funkade det av någon anledning... Haha, det är ju bara bra så klart, nu kommer jag att kunna updatera lite oftare.... ;)

Teeeeest

Prövar blogg.se appen som vägrar fungera...... -.-


Solen är min bästavän

Hallou bloggen!

Det har varit skit härligt väder de senaste dagarna. Klar blå himel och sol, kan det bli bättre ?! :D Så igår efter skolan följde jag med Kelly hem, vi satt ute på hennes altan hela tiden och pratade, mysigt var det! Men det var ju såklart fortfarande kallt, så vi satt och myste med filtarna.


Hahah, gjorde en skit konstig min!


Utsikten!



Damn





Svar: Jag har ingen aning faktiskt. Frågade henne imorse så att jag skulle kunna svara på din kommentar, men nu kommer jag inte ihåg vad hon svarade. Minne som en guldfisk!




Klåfingrig

Jag skulle bara gå in på fyndiq.se och ta en snabb titt. Men som vanligt slutade det med att jag beställde hem en hel bunt med skal istället. Jag måste lära mig att hålla händerna i styr. Men det är inte alltid så lätt när man är några klick ifrån att få något hemskickat.

Denna gången blev det lite gott och blandat. Tycks?




Själv är jag jätte nöjd. Älskar flaggorna!


Byxor m.m

Fick några nya klädesplagg idag. Byxorna blev jag jätte glad över, men topparna och kjolen är jag osäker på om jag kommer använda. Får se om jag kanske ger bort dom istället.

Alla bilder ger inte rättvisa










Som sagt, bilderna är riktigt dåliga och allt är mycket snyggare på riktigt.


Fruits

Jag slängde ihop ett snabbt mellanmål när jag kom hem. Smoothie och lite frukt. Mums! Så nu sitter jag och njuter av det samtidigt som jag fördriver tiden med hjälp av Big Brother.
Känner mig en aning rastlös nu när jag inte fick träna idag, men det är ju inte så bra att träna 7 dagar i veckan, så någon enstaka vilodag är ju bara bra.




kåmpiz

Jag och Rebecca träffade Amin en stund efter skolan. Mötte honom på spårvagnen och fortsatte sedan att prata när vi gått av, kanske 10-15 minuter bara. Men det är ju alltid kul att träffa gamla härliga klasskompisar.




Black & White

Just nu är det något disco på skolan. Temat är "Black and white", har jag för mig.
Orkade dock inte gå. Det var inte så jätte kul förra gången, även om jag tror att detta discot kan bli roligare. Men jag har inte lust att bli besviken. Haha. Det kommer nog bli mycket tjat och prat om discot imorgon. Får väl se om någon tar lite bilder och lägger upp dom på fejjan, annars kommer det ju nya chanser.




March


Vart tog sjutton tog februari vägen egentligen? Redan vår, verkligen hur härligt som helst!
Ska nog ta och hänga in alla tjocka Canada goose jackor i förrådet nu. Annars tar dom bara en massa
onödig plats i hallen. Dom lär ju inte behövas på några månader, och skönt är ju det. Nu gäller det att
fylla på garderoben med en massa snygga vårjackor och skor. Grymt taggad!


@Sportlife


Nu blir det att löpa på band och lyfta massa skrot. Bloggar när jag kommer hem. Puss!


RSS 2.0