Tjat

Inte för att verka bitter på något sätt, men varför gör man en sån himla stor grej över den nyfödda prinsessan? Det är väl kul att dom har fått barn och så, men imorse när jag satt i bilen och lyssnade på radion så diskuterade dom till och med vilken barnvagn prinsessan skulle ha. Hur välutrustad och säker den skulle vara, utseendet på den osv. Kommer man börja diskutera vilket blöjmärke dom kommer köpa också? Och när hon får sina första tänder, vad som blir hennes första ord, hennes favorit leksak... ni förstår. Det lär ju bli riktigt tjatigt i så fall.





Jag har inte glömt att jag har en blogg..

Hej, efter typ 5 måndader...? Det känns som det iallfalll. Sorry för det. Kan berätta lite kort om veckan.

Måndag var en riktig skit dag. Vi åkte skridskor, och frös liksom ihjäl. Och man var verkligen tvungen att åka, så nu har jag skit ont i fötterna (fortfarande), tack var det. Sen efter att vi slutat gick jag och Kelly till stan och kollade i typ en halvtimma eftersom vi var så trötta efter dagen orkade vi inte gå runt mer, så vi gick till Kellys silversmide. Jag gjorde ett halsband, HELT SJÄLV! Känner mig så stolt, haha! :D Bild där nere.

Igår gjorde jag inget speciellt tror jag.... Och inte idag heller... Ville typ bara säga att det var en riktig skit dag i måndags... Haha. Hoppas ni haft en bättre vecka...?





Vår

Det har börjat bli riktigt varmt nu. Eller kanske inte varmt, med några plusgrader. Man är ju van vid kylan, så därför känns kanske 10+ som jätte mycket mer. Och så har det ju börjat bli ljust också. Visst blir  man piggare på morgonen när det redan har hunnit ljusna. Och så blir man så glad. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter med att skriva allt som är bra med att våren börjar komma, men det skulle ni aldrig orka läsa.


Nu när jag tittar på denna bilden så längtar jag verkligen tillbaka till mitt landställe. Alla berg och små öar. Sitter med ett stort flummigt leende på läpparna nu. Underbart!


Skottdagen

Hade SO prov idag, och det gick nog en aning bättre än vad jag hade väntat mig. Men jag tror att jag bara kommer få ett E ändå, för So är ju inte direkt mitt starkaste ämne.
I alla fall så kom jag precis hem från gymmet, och nu ska jag ta och kolla på big brother. Har även missat typ 5 avsnitt av TVD, men jag orkar inte kolla på dom idag. Tror att jag laddar ner hela säsongen sedan istället. Så kan jag ha mitt eget lilla TVD maraton när jag inte har något annat att fördriva tiden med.







Skottår

Jag har egentligen aldrig fattat det där med skottår. Hur går det till egentligen? Varför lägger man till en dag i februari om man ändå ska ta bort den sedan. Tänk om man föds den 29:e februari på ett skottår, fyller man bara år vart fjärde år då? Men man åldras ju fortfarande på samma sätt som alla andra människor. Är det någon av er läsare som är född den 29:e februari?





28/2

Jag har uppdaterat riktigt dåligt, det håller ni väl med om. Men det beror mycket på att jag har börjat åka och gymma direkt efter skolan nu.
Det är verkligen trist om bloggen ska behöva stå "tom" på grund av detta. Så jag ska göra mitt bästa för att hålla uppdateringen uppe. Får väl se om Sassa börjar slänga in ett inlägg lite oftare, men det kan ju vara svårt att hinna med ibland. Speciellt när man har en massa prov, läxor, inlämningar osv.
Ska i alla fall försöka att uppdatera minst 3 gånger om dagen. Helst mer såklart!




Äggäggägg

Jag gick ner i köket och försökte hitta något ätbart. Men det gick inte så bra, så jag började klaga på att vi inte hade någon mat hemma. Sedan gick jag upp på mitt rum och började dunka musik. Och några minuter senare kom lillebror upp och hade gjort mat åt mig.
Ibland är det bra att ha någon yngre som kan ta hand om en ;) Det är ju nästan så att man längtar tills man blir gammal och kan bli uppvaktad på heltid. Fast samtidigt så ska man ju ta och njuta av livet medans man ändå kan gå, höra, prata.. ni fattar.




Work it

Det var verkligen jätte härligt i skolan idag. Har ingen aning varför, men alla var bara så glada. Älskar att se folk le, haha :D
Efter skolan blev jag hämtad av pappsen. Så jag tog ett snabbt mellanmål och åkte därefter iväg för att gymma. Awesome! Det var hur kul som helst, och jag längtar redan till nästa gång.


Vacker bild... man ser ut som värsta biffen, och så lyser dom där reflexerna så fint. Hade ingen annan bild, så jag får ta och bjuda helt enkelt.


Good life

Av någon anledning så känns alla söndagar som sista dagen på ett lov. Så har jag känt ända sedan jullovet slutade. Det är väl skönt på ett sätt, men samtidigt... jag vet inte. Det är bara skumt, haha. Vardagarna rusar förbi i en himla fart medans helgerna bara segar så in i helvete mycket, trots att man har kul.




Chill

Nu ska jag ta och fixa till mig lite. Duscha, raka benen, smörja in mig. Sedan blir det städning. Om jag orkar, vilket jag inte tror att jag kommer göra.
Ska i alla fall köpa gymkort i kväll. Äntligen, jag har verkligen längtat!




Porr

Igår kväll åkte jag med mamma och pappa till deras bästa kompisar. Vi åt jätte god mat, drack typ öl och hemmagjord läsk, tryckte i oss en massa chips och onyttigheter. Sedan kollade vi på Melodifestivalen en stund och därefter blev det "Sanna porr". Sanna är mammas bästa kompis, och enligt hette så är programmet "Gladiatorerna" så kallat porr. Orkar inte gå in på en detaljerad förklaring. Under programmet satt alla förutom Sanna och spelade wordfeud med varandra, och så blev det en massa härligt vuxensnack. Jag somnade nästan i slutet av kvällen, så då åkte vi hem.






Seeee ya

Bloggar senare ikväll, en kompis kommer hit snart,

Pöss!



Simon och ekarna!

Simon och ekarna.
Boken är så sjukt underbart bra, och filmen likaså.
Jag kommer nog läsa boken flera gånger igen. Och filmen ska jag ta och se för andra gången nu. Ni måste verkligen se den här filmen ;) Den bästa svenska film som gjorts.




Familjen

Sitter nere i vardagsrummet med mina föräldrar och spelar wordfeud. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det sist. Så jag har inte riktigt kommit in i det än.
En riktigt social fredagskväll för min del.
Nej men jag tycker faktiskt att det kan vara mysigt att få umgås lite med sina föräldrar ibland. Igår låg jag i sängen och pratade med pappsen i 3 timmar efter att jag kommit hem från skolan. Älskar't.





Fullt upp

Jag fick ju min jävla mens för någon dag sedan, så därför var jag hemma idag när vi skulle ha simprov.

Eller jag åkte till Allum under eftermiddagen.
Där köpte jag lite saker och hjälpte sedan till inne på Eurosko. Städade, parade ihop skor, klättrade i hyllor osv. Sedan tog mamsen rast och då gick vi och åt lite sushi. Hur gott som helst verkligen! Jag har gått och längtat efter det i flera månader. Därefter fortsatte vi att jobba och sedan kom pappa och hämtade oss.







Detta visste ni nog inte om mig...



* Jag har fotfobi - Jag hatar verkligen fötter, det är så jävla äckligt. Därför hatar jag när folk går runt barfota, ååhh!

* Jag hatar insekter -
De är så jävla äckliga, det är det äckligaste jag vet, fyfan!

* Jag hatar när folk bestämmar över mig - Det är så jävla jobbigt! Du ska göra si, du får inte göra så, hämta det här.... Jag kan vara så löjlig att om min mamma säger att jag tex, måste plugga innan klockan 9, så gör jag det klockan 10 bara för att.... Haha!

* Jag har inga syskon - Jag är den ända och viktigaste personen i familjen, haha nej men aa.. ;)

Puss!




Mer tid till mig själv

Idag stannade jag hemma, har typ ont överallt... Haha. Inte så jättekul, för när jag vaknade upp strålade solen in i mitt rum, inte så kul att stanna hemma när det är fint väder ute... men men. Kollade precis klart på de 2 senaste avsnitten av Big Brother. Haha fyfan vad kul!

Igår var jag skit stressad, för jag var tvungen att göra klart en sak På svenskan, och sen var jag tvungen att plugga på so läxan, så jag hann inte göra något annat, och så går jag inte äns till skolan idag liksom... -.- Jaja.

Ska bara ta det lungt nu,
Puss!


Sliiiten...


Det är alltid skönt med hålltimma

Idag hade vi håltimma i typ 2 timmar, så vi (Jag, Louise, Linnéa och Ella), gick hem till kelly som bor typ 3/5 min från skolan. Så istället för att äta bambas äckliga mat gjorde vi våfflor med glass. Men innan vi började äta gick Linneá tillbaks till skolan och åt där istället, mer våfflor till oss! :D Haha nej, men..
Sen kollade vi på film, men vi hann aldrig kolla klart för vi var tvugna att gå tillbax till skolan eftersom att vi skulle ha svenska... :(


Ella och Lollo gör vofflorna


Kelly och Linnéa.


Alla tjejor <3


Jag och Lollo. ;)


Voflorna


Mums! :D


Kort svar





Svar: Egentligen skulle man nog kunna lista ut det. Man vill ju inte bli på smällen när man är såhär ung, och det tror jag att du förstår ;)


Pain

Skoldagen var ett rent helvete. Jag hade så himla ont i magen, så jag fick verkligen anstränga mig för att klara av att fortsätta le och kunna prata. Och så ska vi ju ha simprov på fredag. Frågan är om jag kanske stannar hemma istället.


Udda bild från skolan.


Mysig kväll

Under kvällen igår så var jag med Melissa med några timmar. Det hade hänt en sak, så vi pratade riktigt riktigt länge om det. Sedan gick vi till affären för att köpa tuggummi. Och så tog vi en sväng förbi min mormor och morfar. Det blev att vi stannade kvar där i någon extra timme på en kopp kaffe och en liten chokladbit. Himla mysigt :)





Semla

Igår var det ju semledagen, eller det är så den heter va? Hur som helst så hade mina föräldrar varit och köpt en massa semlor under dagen. Så jag fick mig en liten godbit när jag kom hem. Egentligen är det väl inte så speciellt med semlor. Men jag tycker allt att man kan unna sig en liten bulle någon enstaka gång, speciellt när den här dagen bara sker en gång om året.





mamsen har det svårt





Underbar eargasm


Han är så sjukt jävla bäst! Jag älskar hans mörka röst när han pratar i början. Och sedan när han sätter alla höga toner när han sjunger I will always love you i slutet med sin ljusa stämma. Eargasm på riktigt hög nivå säger jag bara!


Ska köpas




Sportlife

Åh, jag är så himla förväntansfull!
I mars ska jag nämligen få ett gymkort på Sportlife. Hur underbart som helst! Jag har bara gymmat en gång innan, och det är något av det roligaste som finns.
Jag har länge försökt hitta någon rolig sport. Men av alla sporter jag testat på så har jag inte hittat någon som jag riktigt fastnat för. Så ett gymkort kommer bli alldeles perfekt! Vilka underbara föräldrar man kan ha då ;)

Det finns ju ett gym precis vid skolan. Så jag kommer nog gå dit 2-3 gånger i veckan, alltså de dagar som vi slutar lite tidigare. Annars kommer jag nog hålla till i Partille där mamsen jobbar. För då kan jag ju bara få skjuts hem när hon slutar jobbet!




Tröjan du hatar



Ni minns väl den här låten? Den spelas ju fortfarande på radion, för speciellt gammal är den ju inte. Hur som helst så finns "Tröjan du hatar" att köpa. Är det värt att köpa 2 stycken? 1 av varje modell tänkte jag då. Jag vet inte när jag skulle använda dom egentligen, men jag gillar bara trycket helt enkelt.
En tjocktröja kostar 499:- och en T-shirt kostar 399:-

Vilka färger var snyggast?







My days

Hallou bloggen!

Har varit lite upptagen de här dagarna, därför har jag inte bloggat. Jag mår nästan dåligt när jag inte bloggar... Haha, nej men typ. För det är väl inte så jättekul när man inte updaterar....?

I söndags: Var jag med Sara. Men inte riktigt vad jag ska säga... Det har varit lite upp och ner mellan oss.. Men vad ska man göra när man vart bäsa vän med en i ungefär 12 år ? Plötsligt sluta umgås för att det har hänt lite saker.... ? Nja... Funkar nog inte riktigt så... Men våran relation är absolut INTE lika stark som förut, tyvärr. Men sånt kan hända när man har **** kompisar.... Vill inte riktigt gå in på det här på bloggen...

Imorgon ska jag vara med Kelly efter skolan, vet inte vad vi ska göra... Om vi ska till henne, eller till mig, eller till stan... Haha, får se vad vi hittar på. ;)

Sen blir det ju vanliga skoldagar.... Inte så speciellt.. Haha.


TVD!

Nu ska jag ta och kolla på TVD. Jag tror att det är 3 avsnitt som jag har missat. Så läxorna får helt enkelt vänta. Egentligen borde det väl vara tvärtom, men ibland så jobbar jag bättre när jag känner mig stressad och vet att jag inte har så mycket tid på mig. Jag liksom "pushar" mig själv till att klara av det, om ni förstår hur jag menar.




För sent






Svar: Du borde testa detta läppbalsamet från Mary Kay då. För jag kan nästan garantera att det inte kommer försvinna på ett bra tag!

 
Jag klippte naglarna precis när jag kom hem från skolan eftersom att dom var så himla långa. Och då försvann typ hälften av designen. Så nu ser det väldigt fult ut, därför lägger jag inte upp en bild på dom denna gången. Tyvärr.
Men nästa gång ska jag verkligen komma ihåg att göra det!

 Jag tycker det är fint med långa naglar, men saken är den att jag går runt och river andra. Inte med mening då, men jag är van vid att ha väldigt korta naglar eftersom att jag har bitit på dom i 6 år. Slutade i början av förra året, för det är ju riktigt äckligt egentligen. Men jag antar att jag inte har lärt mig att hantera långa naglar än :p


Mary Kay


Jag får nästan aldrig torra läppar. Och det är ju jätte skönt för mig. Men när jag väl får det, som denna veckan till exempel, så är det verkligen jätte jobbigt. Det bildas ju typ små sprickor i läpparna, och jag tar och river bort skinnet runt dom sprickorna med tänderna. Varför vet jag inte. Men det förvärrar ju bara saken.

Jag har aldrig trott att läpp balsam skulle kunna göra något åt problemet. Men nu valde jag ändå att testa. Och det fick bli ett läppbalsam från märket Mary Kay. Det var verkligen ett jätte bra köp. 170:- kostade denna lilla fantastiska produkt. Och den var värd varenda slant. Det bästa är dessutom att man bara behöver ta en pytte liten klick. Och så återfuktas läpparna i nästan 6 timmar.

Så ni som bekymrar er över torra läppar borde verkligen testa detta!




Havregryn

Jag försov mig lite idag, så därför visste jag inte vad jag skulle äta till frukost. För det jag helst äter till frukost är ju havregrynsgröt! Men ibland kan det ta 10 minuter att göra, och det hade jag inte tid med. Så jag gjorde välling istället. Havrevälling. För jag är ju en riktig havregryns "älskare". Det var ju förstås ingen bebis välling, utan en annan sort som gamla människor får när dom inte kan tugga. Eller när dom börjar bli tandlösa med andra ord. Själv tycker jag att det är super gott, mättande och väldigt lätt att göra.





Bloggar imorgon


Chinese

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv med en skål kinamat i knät tillsammans med resten av familjen. Vi tittar på ett av mina favorit program som handlar mycket om operationer. Alltså innehåller det en massa blod och äckligheter. Men jag har aldrig varit den som tappat matlusten på grund av sånt. Det konstiga är att jag har väldigt lätt för att bli åksjuk. Om jag inte tittar ut genom rutan, eller om jag åker baklänges så mår jag jätte lätt illa.





WOW

Igår kväll blev jag så uttråkad. Så jag bestämde mig helt plötsligt för att börja spela World of warcraft. Det var faktiskt lite kul eftersom att en massa gamla minnen dök upp igen. För jag och Louise brukade spela WOW tillsammans med våra killkompisar när GG (som vårat "gäng" hette), fortfarande fanns. Men det är en rätt så lång historia som jag inte orkar ta upp här på bloggen. Hur som helst så är det nog det jag kommer fördriva tiden med idag också. Men än har jag inte blivit beroende :p




Gaaaalet äckligt



Asså fan vad sjukt.... :S


Babies






Filmkväll

Igår när jag gjorde ett inlägg om att jag skulle gå och lägga mig så satte jag istället på en film. För jag piggnade helt plötsligt till. Det slutade i alla fall med att jag såg 3 filmer innan jag somnade. Apocalypto, A walk to remember och Slumdog millionaire. Några favoriter som jag aldrig tröttnar på.




Scones

Vaknade för några timmar sedan, och som vanligt låg jag och degade i sängen jätte länge. Men tillslut blev jag så hungrig, så jag gick ner för att ta något att äta. Det blev att jag bakade scones som jag nu sitter och mumsar på. Jag kommer bara vara hemma idag också. Ibland har jag sånna perioder då jag inte vill vara med någon alls, utan tycker att det är underbart med lite ensamhet.




Be strong girl!


Ta inte åt dig av små saker...... Det är bara så synd att det finns sånna falska o äckliga människor i denna värld....


Godnatt

Detta blir nog mitt sista inlägg för idag. Ska ta och försöka sova lite. Men uppdateringen kommer i alla fall vara på topp imorgon igen.


#Nomakeup


Be happy

Anledningen till att jag bloggat så dåligt idag är för att jag mår så himla kasst. Jag gick och la mig lite efter 1. Men jag låg och vred mig i sängen fram till kl 7. Sedan fick jag mig lite sömn men vaknade vid 10 tiden. Jag tror bara att det är riktigt kraftig förkylning som jag drabbats av. Så jag tänker inte ligga här och tycka synd om mig själv. Det finns ju de som har det mycket värre.

Det får bli en gammal bild från i höstas den här gången.



Tjej dag

Igår kom ju Louise och Sassa hem till mig.
Först satt vi bara i mitt rum och försökte komma på vad vi skulle göra. Men det blev mest tjejsnack och så. Sedan gick vi i alla fall till affären för att jag var så himla chokladsugen. Ni tjejer förstår kanske varför ;) Därefter gick vi tillbaka hem till mig. Bakade kladdkaka, pratade ännu mer och hade det allmänt mysigt. Sedan var Sassa tvungen att åka hem, så Louise stannade kvar själv. Vi låg i min säng och pratade hur länge som helst. Super härligt! Och innan hon var tvungen att gå så hann vi även videoprata med Henry en stund.





Förlåt för super dålig bildkvalité


Before I die #3

Sista delen, äntligen ?! Haha.






















 x56789... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Waiting

Just nu väntar jag på att Lollo och Sassa ska komma hit. Sedan vet jag inte vad vi kommer hitta på. Men det finns ju alltid något att göra. Bloggar mer senare, och då kommer antagligen en hel del bilder också.




I liiiiiike ♥



Måste bara hissa en grej. Killar med urigningar! Så jävla hett! Specielt när man har muskler! Ååååååh, så sjukt snyggt asså. Specielt när killen är het också, haha!
Men seriöst, det är ju så sjukt snyggt ?!



Zayn - från One direction. Om han inte skulle haft den vita tröjan under skulle det vart ännu heeetare! :D



Gaaaaaah!! Ge mig! ♥


Love you bebe!

Sorry för den dåliga updateringen. Tur att man har en bloggkompis som kan hålla bloggen ''uppe'' då. ;)

Har varit lite nere de 2 senaste dagarna. Man kan ju inte alltid vara på toppen humör. *Host* Offi?! Hon säger ju alltid att man ska ta saker och ting positivt, men ibland går det faktiskt inte... :/

Imorgon ska jag träffa Lollo. Vet inte riktigt vad vi ska göra, vi behöver bara träffas och prata lite helt änkelt, sen får vi se vad vi hittar på.

Just nu sitter jag och lyssnar på de underbaraste killarna i världen, nämligen One direction!♥



Min bebe Niall♥ I One direction - för er efterblivna ungar... ;)


!

Åh! Nu får det väl ändå vara nog. Ännu mer snö har fallit inatt. Jag orkar inte. Ge mig sommar och sol!
Det är ju faktiskt vinter fortfarande, men om bara några veckor är ju våren här. Jag hoppas verkligen att snön hinner smälta tills dess.




fyndiq.se

Idag kom iphone skalen som jag beställde. Dom skickar verkligen sakerna jätte snabbt, och det är ju toppen bra!





23:00




Ung och bortskämd? långt ifrån





Svar: Jag vet inte hur ofta jag får sånna här kommentarer. Både från vänner och främlingar.. på bloggen, facebook och andra sidor, samt på riktigt. Men jag är ju mer eller mindre van nu. Och på grund av det så lägger jag bara ut ungefär 50% av det jag köper. För själv ser jag mig ärligt talat som långt ifrån bortskämd.
Det är väl meningen att föräldrarna ska köpa det som deras barn behöver. Då ingår ju inte bara mat, utan kläder och annat kul. Samtidigt som jag får saker från min familj så ger jag bort väldigt mycket till mina vänner.

Puss!






Eargasm

Jag funderar starkt på att köpa ett par urbanears till. Kanske två till och med. Dom är otroligt sköna och så har dom jätte bra ljud. Frågan är bara vilken färg jag ska välja. Det finns ju så otroligt många. Jag funderade på svarta ett tag. Men det blir ju lite trist med bara svart och vitt. Vilka färger tycker ni är finast? Förutom vit då.








14 - fjortis...?

Idag är jag äntligen 14! :D Grattis till mig själv, haha!
Fick frukost på sängen, jättegott var det. Pappsen hade gått ut och köpt melon till mig på morgonen, till frukosten.
Fick i mig en ''rejäl'' frukost idag, vanligtvis äter jag knappt en halv macka på morgonen, för jag är aldrig så hungrig då, brukar äta lite senare på dagen istället.


Precis vaknat.
Man är ju inte super vacker när man precis vaknat....Haha.

Får se om jag bloggar på kvällen.
Puss!

new in

Jag fick två par skor dagen innan vi åkte till landet. Men jag har inte kommit ihåg att ta kort på dom. Jag tror inte att jag kommer använda dom så ofta. Bara någon enstaka gång antagligen. Men det är ju alltid kul med nya saker.





Home sweet home

Nu är jag hemma i Göteborg. Men jag längtar faktiskt tillbaka lite. Jag har fortfarande inga planer över hur veckan kommer att se ut. Men på fredag är jag ganska säker på att jag ska in till stan en sväng tillsammans med mamsen. Det är ju lite svårt att få ta på någon nu när nästan alla verkar vara bortresta.




Breakfast

Ligger i sängen och äter frukost med hunden. Om någon timma bär det av mot kära Göteborg. Det ska bli skönt att komma hem igen. Även om det har varit underbart här på landet. Kommer sakna "mina" berg ;)




I ♥ Shopping!



Köpte lite saker igår...:


299:-




Kommer inte riktigt ihåg vad de kosta...


Båda skorna är lite för stora, det är storlek 38 på de, men jag hittade inga mindre. Jag har storlek 37 egentligen, så de är inte så jättestora.


Den vita satt skit tajt, får nog byta ut den...

Har alltid velat ha ett par klackskor. Inte riktigt sånna jag köpte, men nästan, de jag vill ha ska vara högre.
Men det är en början... ;) Man ska ju inte börja med ett par superhöga, utan man får ta och börja lite smått...


12 feb eller 13 feb....?

Godmorgon bloggen!

Idag fyller min älskade lollo år, OCH min mamma, och imon fyller jag år! Haha. Men vi brukar fira bådas(jag och min mamma) födelsedag idag, och sen min imorgon igen typ.
För asså min mamma var på sjukhuset och födde mig ''idag'' (den 12), redan på morgonen, men det var något fel typ, jag ville inte ut (haha) så klockan blev över 12 på kvällen och då blev det den 13, altså ''kom jag ut'' den 13. :P
Vet inte om jag berättade detta förra gången jag fyllde år...?! Men jag berättar det igen. ;)


Ulrik

Hur självklart var det inte att Ulrik skulle gå vidare till final? Det kunde man ju nästan förutse. Själv tyckte jag att han var bland dom bästa. Och med tanke på hur bra det gick för Erik Saade förra året så tror jag att Sverige kan komma långt med Ulrik också. Han kommer ju ha många unga tjejer på sin sida i alla fall.




Min lösning

Det hade tydligen hänt någonting med duschen, så den funkade inte för tillfället. Och eftersom att jag hatar att gå runt med ofräscht hår så såg jag ingen annan utväg än att använda kranen. Mitt motto: Det finns alltid något!
Så nu kanske ni fick ett litet tips också. Kranen funkar faktiskt utmärkt till att tvätta håret med.





Peace

Nu har alla åkt iväg för att bada. Så jag sitter här helt ensam. Ska snart ta och klättra upp i bergen. Sedan tänker jag bara sitta där i snön och lyssna på musik. Ibland är det skönt att sitta och samla alla sina tankar. I lugn och ro, utan en massa jobbiga ljud runt om kring en. Hippie varning?




Wonderland

I förmiddags åkte jag, mamsen och mormor iväg till en loppis. Det fanns en massa roliga saker där, men allt jag köpte var 5 Bamse tidningar. Så nu ska jag ligga och läsa Bamse hela kvällen. Underbart!

När vi kom hem så bakade jag bullar tillsammans med Elliot och Esaja. Sedan gick vi ut och klättrade upp i bergen.







Morfars tröja




Dirty?




Sportlov!



♥ Att det är lov! Det är ju en självklar hiss. Inga prov, förhör eller inlämningar. Kunna sova hur länge man vill och stanna uppe hela natten, umgås med vänner. Myyys!

Även om jag inte har planerat vad jag ska hitta på så tänker jag njuta av varenda liten ledig dag. Ni borde också passa på att njuta. För om man tar vara på alla posivtiva och roliga saker så ser ju livet så mycket ljusare ut. Ja, det är ju i alla fall vad jag tycker :D



Nya älsklingar

Ååh! Min mamma är underbar ju :D Jag sa att jag ville ha ett par sånna där helvita converse, och nu kom hon hem med ett par. Tack tack tack!







Old pics

Om några timmar ska jag åka till landet. Så vi får se om jag bloggar där. Jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna göra det! :D

Gamla bilder från landet: 2009-2011







Hetaste killarna i världen....

OMG! Vet ni vad jag fick reda på här om dagen !? ATT ONE DIRECTION KOMMER TILL SVERIGE PÅ MÅNDAG! OMFG lixom! Och inte bara det.... De kommer EXAKT samma dag som jag fyller år, 13 febaruari! Världens bästa födelsedagspresent eller vad ?! :O:D Haha.

Men det dåliga är att de kommer till Stockholm.... :( Men det är inget att sura över, för de ska komma till Göteborg under sommaren! :D<3 Det är vad alla säger iallafall....



De fem underbaraste och heaste killarna i världen!

Ja tack!

Snart är ju våren här. För våren börjar väl i Mars? Hur som helst så tittar jag på lite vårskor. Och converse är ju något man aldrig kan få för många av. Jag har ett par röda, ett par vita, ett par blåa och ett par gråa. Men jag är i ett stort behov av ännu ett par. I så fall vill jag ha ett par helvita. Sjukt snygga!




Dåliga bilder från science lektionen





trubbel

Jag fick bara lust att testa mina nya nagellack. Så jag tänkte att jag bara kunde kleta på lite av varje. Och eftersom att jag ändå skulle ta bort det som hamnat utanför så brydde jag mig inte om att hålla mig innanför "linjerna". Men nu insåg jag vilket misstag jag begått eftersom att jag slängde det där borttagningsmedlet för några veckor sedan. Ska man behöva gå runt med sånna här naglar nu? :s Om ni vet något annat sätt att få bort nagellack så säg till!




Beställt

Jag tog en titt på fyndiq.se och hittade en massa skal som jag blev lite smått intresserad av. Beställde bara två av dom, men det kanske blir fler en annan gång.






Gratis tampisar

Jag fick hem en massa tamponer från tamponsforfree.se idag. Himla bra sida! Ibland så får man även hem lite annat roligt, som böcker och hudprodukter. Jag vet att jag har gjort det en gång tidigare på den förra bloggen, men jag känner att jag kan tipsa om den ännu en gång! Så ta och bli medlem tjejer :D




Pojkflicka

Jag försöker hitta en spännande film som jag kan ladda ner. Men jag hittar ingen som riktigt verkar falla mig i smaken. Jag gillar ju sånna där krigsfilmer eller en aning våldsamma filmer. Typ som Braveheart, Conan the barbarian, Lord of the rings, 10 000 B.C, King Arthur, Gladiator osv. Så har ni något tips på sånna filmer så får ni gärna kommentera.
Annars tror jag att jag ska ta och se Conan the barbarian för hundrade gången.




+ Svarta ytvaxade byxor






Jävla rävpung

Fråga mig inte om rubriken, tack.

Alltså, såhär är det. Jag har verkligen hur mycket som helst att blogga om. Men saken är den att jag nästan inte har några bilder. Ja, det var ju ett evigt tjat om alla dessa bilder.
Så det kanske kommer dyka upp en del gamla random bilder som inte alls har med inläggen att göra. För jag bokstavligen hatar att lägga upp bildlösa inlägg.

Här är ju en random bild till exempel.



Vad kan vara bättre än en sån här underbar kommentar..




Svar: Haha, tack så jättemyyycket! Vad gullig du är!<3 Du är säkert jättefin du också!! :)

Puss!

Pluggis

Det har nästan inte blivit något bloggande dom senaste dagarna. Men jag har haft fullt upp med läxor, plugg osv. Uppdateringen kommer antagligen vara rätt så kass imorgon under förmiddagen också. Men håll utkik efter en massa inlägg lite senare på eftermiddagen/kvällen istället :D




Noo




Svar: Tyvärr så är dom inte det. Men visst hade dom varit superduper söta tillsammans! ;)


Bara så ni vet

Jag ska åka till landet på fredag. Och jag kommer antagligen hem på måndag. Förhoppningsvis så kommer jag kunna blogga där, men jag lovar att göra en massa tidsinställda inlägg bara för säkerhets skull. Det kan ju hända att M&M tar med sig datorn dit, men jag kanske är upptagen så att jag helt enkelt inte kommer hinna blogga ändå.

Jag bjuder på några super knasiga bilder bara för att jag inte har något annat val. Inga bildlösa inlägg här inte!



Dagens inköp













Bus

Efter skolan åkte jag till stan med Rebecca och Erik. Vi hängde mest på Åhlens city där vi provade smink och så. Köpte även två O.P.I nagellack. Ärligt talat så trodde jag att dom skulle ligga på ungefärg 200:- styck. Men dom kostade bara 150 :- Så självklart var jag tvungen att köpa 2 :D Sedan drog vi till Mc Donalds där vi delade på en stor pommes. Träffade några andra från IES. Och så gjorde vi en massa massa annat kul.







Rubriker är riktigt jobbiga ibland...

Helooooouuuuu!

Vill bara säga att det har varit en riktig skit dag idag. Vet inte varför, men efter att alla fick veta vad de fick på matteprovet blev alla plötsligt på dåligt humör, inte bara det, det är så himla mycket nu den senaste tiden.... Åååååh, orkar bara inte! :/
Känner att jag klagar väldigt mycket?! Gör jag det...? Haha, det känns som att jag bara skriver och dåliga/deppiga saker.

I fredags köpte jag ett par byxor, och lite underkläder, men det är väl inte så jätteintressant att ha med, eller? ;) Haha.


Hittade inte min kamera, så fick ta med min iphone...


Before I die #2






Det ska vara Stefan och Elena!!!! Men jag hittade ingen sån bild på de..:( Ni som kollar på tvd fattar.























En sista del kommer oxå - del 3. Jag har väldigt många drömmar.. ;) Haha.


Vad ska man göra nu då...?

Hellou bloggen! ;)

Hur har ni läsare haft det medans jag har varit borta? Själv har jag funderat rätt så mycket på bloggen. Under den senaste tiden har jag inte orkat blogga, därför har jag funderat på att sluta blogga, men jag vet att jag kommer ångra mig sedan, för det har jag gjort varje gång jag och Offi tagit bort bloggen/tagit en lång bloggpaus. Så jag kommer INTE att sluta blogga...
Men nu när jag börjat skriva känns det som att jag vill göra 5 inlägg till... Haha :D

Ialf,
Ganska seg dag idag, inte så jättehärligt att börja veckan med matteprov och sendan simprov. För er som inte vet så gillar jag inte att bada så jättemycket... Ligger hellre under solen och steker, haha ;)


Puss!


Hihi

Åh, jag är verkligen jätte lycklig just nu! Fick precis veta en sak. Men jag kommer göra ett inlägg om det längre fram. Inte denna veckan i alla fall. Vill vara helt säker på att det kommer bli av först.
Det har inte alls med bloggen att göra kan jag avslöja i alla fall. För jag vill inte att ni ska gå och tro att jag håller på att fixa en rolig tävling eller så. Nej, detta gäller mitt privata liv kan man säga.


Gud vad trist med typ samma bilder. Jag måste ut och fota snart så att det blir lite omväxling!


Dumpa vågen



Okej, hur ska jag börja. När man försöker gå ner i vikt så är det hur vanligt som helst att man jämt och ständigt går och ställer sig på vågen för att se hur dom där siffrorna minskar. Men ofta blir man kanske besviken. Visst, vissa går ner jätte lätt, men andra går tvärtom upp. Jag till exempel, jag går upp i vikt när jag tränar. Det är för att jag har lätt för att bygga upp muskler. Och som alla vet så väger muskler mer än fett. Ni behöver alltså inte bli rädda för att ni håller på att bli tjockare. För det stämmer inte alls. Ni bygger muskler! Och det är ju skit bra :D Men om ni plågas av att se dom där "höga" siffrorna, så släng vågen! Väg er inte hela tiden, för då mår ni ju bara sådär dåligt.





Nolita - Love

Fick ett par nya Nolita byxor av moster. Dom kommer användas flitigt kan jag säga redan nu ;)





Funfunfun

Har varit med Oscar och Zander idag. Det tog ju ett tag att hitta till Kungsbacka, men tillslut så lyckades jag ändå. Det var i alla fall jätte kul. Zander hade jag inte träffat på ett halvår och Oscar hade jag faktiskt aldrig träffat innan. Utan vi hade bara pratat på skype, telefon osv.
Först var vi ute i snöovädret. Då mötte vi en tant som bad oss att ta kort på henne. Och på så vis tjänade vi en hundring som vi sedan köpte onyttigheter för. Sedan gjorde vi en massa massa annat, gick runt i affärer, satt och pratade, "busade".




Bilden blev väldigt konstig eftersom att det var så ljust på grund av alla tv apparater och så.


Problem med att hitta till Kungsbacka






Mind on my money, money on my mind






Mello

Oj, jag insåg precis att Melodifestivalen börjar idag. Är det någon av er läsare som ska kolla på det? Själv ska jag i alla fall göra det. Inte för att jag tycker att det är kul eller så, för det gör jag verkligen inte. Men det är ju typ som en tradition för mig, och säkert för många andra.





Tristess

Jag har inte orkat göra någonting idag. Förutom att ha pratat med Henry i typ 3 timmar så har jag inte gjort speciellt mycket. Bloggar i alla fall om en liten stund.




Thank - You


Fick precis en massa nya underkläder och andra saker från grannen. Tack så mycket :D


Morning bird

Jag gick och la mig klockan 9 igår (!) för att jag var så himla trött. Förstår inte varför :s
Men jag somnade ju inte direkt, utan låg och höll på med mobilen i 4 timmar. Laddade ner en massa appar, smsade osv.
Och jag vaknade klockan 8 imorse. Men jag hatar att gå upp tidigt på helger, så därför somnade jag om igen. Vaknade sedan av en massa sms från Henry. Svarade på dom och somnade om igen. Sedan vaknade jag 11 av att Oscar ringde. Och nu känner jag mig rätt så utvilad. Men jag tänker ligga kvar i sängen ett tag till. Mamsen kom precis upp med frukost. Gröt :D





Olycka

Igår under träslöjden så hände det en liten olycka. Stackars Sumaya fastnade med sin slöja i slipmaskinen. Men som tur var så var det någon som stoppade den nästan direkt. Alltså kom varken Sumaya eller någon annan till skada. Stackarn fick dock sitta fast i maskinen ett bra tag innan läraren lyckades få loss henne. Så kan det gå ;)




Börja om från noll

Ååh! Vad sur jag blir. Jag råkade typ återställa hela telefonen. Så exakt alla kontakter och appar är borta. Attans. Det känns ju himla onödigt att ha lagt ner nästan 800 spänn på en massa "onödiga" appar då. Aja, det är väl bara att köpa alla igen. Jag är ju profs på att göra dåliga inköp som ni kanske märkte efter den gången då jag köpte en usel domän för tusenlappen.




Mini

Sorry för den dåliga uptaderingen, men har absolut inte haft tid, därför tar jag en liiiiten bloggpaus, börjar blogga som vanligt igen på lördag eller söndag.

Puss!


Nostalgi

Just nu försöker jag ladda ner alla gamla Star Wars filmer. Det var mina favoritfilmer när jag var mindre, typ när jag var 8-10 år. Men nu har jag inte sett dom på åratal. Någon annan tag tänker jag ladda ner Indiana Jones och Sagan om ringen filmerna. Gamla favoriter som jag absolut aldrig tröttnar på.



Gamla bilder från i somras



Talar ut



♥ Jag har mer än 20 födelsemärken i ansiket.

♥ Jag har dragit ut 3 tänder.

♥ Jag kommer troligen bara växa 2-4 cm till. 

♥ Jag gick upp nästan 5 kg när jag var på språkresa i England, och just nu väger jag cirka 53 kg.

♥ Jag har rätt så bra självförtroende. Men om jag skulle bedöma mitt utsseende på en skala från 1-10 så skulle jag ge mig själv en 5a.





Extra glans


För er som vill ha glansigt hår så kan jag tipsa om att ni ska skölja håret med kallt vatten innan ni går ur duschen. Det gör jag ibland, men bara när jag verkligen orkar bita ihop. Något av det värsta som finns är ju att ha iskallt vatten över hela kroppen. Men de gånger som jag då sköljer håret med kallt vatten så får jag ett mycket glansigare resultat efteråt. Det är inget speciellt med det egentligen. Tvätta bara håret som du brukar, med schampo, balsam, hårinpackning och vad ni nu använder er av. Sedan avslutar ni bara med en skvätt kallt vatten. Och voila!




Nitar

Jag tror att jag ska försöka hinna med att ta en sväng förbi affären Shock någon gång innan månaden är slut. För jag vill köpa några dussin nitar som jag sedan kan sätta fast på mina shorts och jeans m.m. Så sjukt snyggt! Frågan är om jag vågar nita mina plagg på egen hand. Det finns ju en risk för dåligt resultat.




Like a boss


Ni vet väl vem Steve Kardynal är? Så sjukt go snubbe måste jag säga. Han vågar vara sig själv upp till 100 %. Han går runt och dansar, sjunger, tjoar och bara bjuder på sig själv. Seriöst, hur kan man inte älska honom. Han är ju stört skön :D Ärligt talat så ser jag honom som en förebild på ett sätt. Jag dör lite varje gång jag tittar på hans videoklipp.



Happy birthday to you... and you and you and you

Wiiho, ny månad då! Och det känns som om det är någon som fyller år hela tiden, faktiskt. Varje dag finns det ju typ en ny person att gratulera. Ja, jag snackar facebook för er som inte förstår. Alla verkar ju i alla fall fylla år nu på vintern. Men det är ju jätte kul att göra folk glada genom bara ett litet ord. För visst blir man glad när någon gratulerar en ;)

*Peddosmile*



Blue








RSS 2.0