Ingen bild, oh no

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar. Har i alla fall hunnit fixa tidsinställda inlägg. Så bloggen kommer inte stå tom imorgon ;) Godnatt!


Standing Soldier

I morgon är det en ny månad. Härligt att tiden går så otroligt snabbt! Jag har fortfarande svårt att förstå att julen redan har varit. Och jag skriver nästan alltid 2011 istället för 2012 på alla papper vi får i skolan. Jag ligger lite efter i min lilla värld kan man säga ;) Detta kommer bli ett toppen år om det fortsätter såhär. Synd bara att vi kommer dö innan året är slut. Skämt åsido. Jag tror inte ett dugg på det. Vi kommer leva länge länge till!


Gammal bild från när jag var som mest uttråkad.


Gårdagen

Igår var jag i stan och fikade med lollo, sen gick vi runt och kollade på lite kläder, såklart! ;)


Min skit goda fika


Lollo och hennes mumsiga fika!


Och såklart en bild på när vi provade kläder. Denna outfiten ska in i garderoben, men absolut inte dessa färger. Byxorna ska vara i en mörkare rosa, och tröjan ska vara helt vit, men jag hittade inga mörkrosa byxor, och den vita tröjan fanns inte i min storlek. :(


Ursäkt

Hej på er godingar!
Jag vet att jag inte har uppdaterat något idag. Och det beror dels på att jag inte hade tid att fixa några tidsinställda inlägg igår eller imorse.

För övrigt så har jag precis kommit hem från M&M. Åt ärtsoppa, pannkakor och lite annat gott där. Och nu ska jag försöka ta mig tid till att påbörja min engelska läxa.






Strax

Bloggar om en stund om dagen - pluggar just nu.


Kyssar

Jag hade egentligen tänkt sätta igång med engelska läxan som är till imorgon. Men nu märkte jag att jag fått med mig fel bok hem. Därför skiter jag i läxan helt enkelt. Duktigt duktigt.
Så kvällens planer är väl att först gå ner och äta äcklig falukorv. Sedan duscha och sedan prata med... jag tror ni kan lista ut vem.




Samlare

Jag har bestämt mig för att jag ska börja samla på något. Antingen O.P.I nagellack eller läppstift från Make up store. Det är inte för att jag tänker använda det eller så. Utan bara för att det är lite roligt att sätta upp mål. Vad tycker ni? Nagellack eller läppstift? Just nu har jag nästan inga nagellack, men lite mer än 10 läppstift.






Låt ingen hugga dig i ryggen. Lev i nuet

Snart ska jag ge mig iväg till skolan. Jag är sådär glad och förväntansfull. Precis som förra veckan. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt. Låter inga personer trycka ner mig. Jag tänker fortsätta vara på gott humör. Kanske är det därför som jag tycker att veckorna går så fort nu för tiden. För att jag är glad och har kul. Stänger ute allt dåligt. 




Mi familia

Har precis ätit tacos med familjen. Självklart fick hunden vara med också. Nu ska jag packa ner kläder till idrotten imorgon. Handboll tror jag att det blir. Inte jätte kul. Hörs imorgon alla fina!




29/1

Har precis tagit en lång dusch. Och just nu försöker jag torka håret. Jag tror att jag ska sätta på en gammal film sedan. Och så måste jag göra läxor. Och kanske gå ut en sväng. Näe, jag vet inte. Det är så mycket som jag egentligen vill hinna med nu innan helgen är slut. Men jag har ju inte mycket tid på mig. Så det blir väl ännu en slapp dag för min del.




(Fast)




Det är en person som gör om JB låtar och lägger upp sina versioner på Youtube. Alltså så att dom går snabbare. Vissa är faktiskt bättre än orginalen. Denna gillar jag till exempel.


Author

Jag har precis blivit klar med Elliots läxa. Han skulle skriva en saga tills imorgon, men självklart ber han mig att skriva den. Aja, har man världens snällaste lillebror så är det ju svårt att säga nej.




Sociala familjen




Såhär kommunicerar vi med varandra i familjen Ljungars nu för tiden.


Myyys

Igår kväll gick jag och mamsen hem till min moster och lilla kusin. Vi åt en god middag och kollade på film. Först Trassel och sedan Jag saknar dig. Ärligt talat så var Trassel bättre. Mycket bättre.



Ni ser att Signe, min kusin, har lila slingor? I alla fall så hade hon på sig mina vita urbanears ett tag. Och nu är dom inte vita längre. Utan dom har en svag lila färg :( Sketans!


Nails

Typ inte jätte bra resultat. Men nu tänker jag i alla fall inte måla naglarna på ett bra tag. Kanske dröjer det ännu ett halvår. Hehe.




''K'' gör det jävligt svårt för mig....

Svårt val....



HAHA. :D
One direction är ju en dröm....♥



Mupp

Uppdateringen har väl varit lite halv dålig idag. Detta kommer i alla fall bli mitt sista inlägg för ikväll. Men jag lovar att ni kommer få en massa massa inlägg imorgon. God natt!




Fakta





Girly

Sitter och målar naglarna. Första gången på mer än ett halvår. Det har alltid varit Amanda, Sara eller Melissa som fått göra det åt mig eftersom att jag är så kass på det. Men nu tänkte jag göra ett försök. Lite svårt när jag har gett bort alla utom 2 nagellack. Så det fanns ju inte mycket att välja på. 




Stieg Larsson

Jag har haft ett litet Stieg Larsson maraton nu under morgonen/förmiddagen. Så jag har legat i sängen och kollat på Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och nu kollar jag på Luftslottet som sprängdes. Jag hatar ju svenska filmer. Men den här serien/trilogin eller vad man nu ska kalla det är riktigt grym.




Skype med ***** den senaste veckan:




















Störande ?

Hellou underbara (?) läsare! :)

Gjort något speciellt idag, hade bara en skit morgon.... Orkar inte berätta om den. Hoppas eran dag har varit bättre ?

Asså jag vill bara säga en sak..... Jag hatar verkligen sånna här kommentarer... så sjukt störande. Orkar lixom inte äns läsa klart allt. Klart folk vill göra ''reklam'' för sin blogg, men vill bara säga att vi inte går in på den när ni skriver ''sånna saker''. ;)



Sånna här kommentarer är iallfall bättre än kommentarer som ''hej, är allt bra'', KOMMENTERA ABSOLUT INTE NÅGOT SÅNT! Haha, för det är bara sjukt jobbigt, sen kan det ju vara LITE intressant med tävling kommentarer.... men aa, ville bara säga det.

Sämsta spelet som finns, typ

Ni vet det där spelet Anrgy Birds som går ut på att skjuta ihjäl grisar eller nåt liknande? Ja, i alla fall. Jag förstår verkligen inte det roliga. Varför är det så jävla populärt, hela världen är ju typ beroende av det. Själv har jag aldrig gillat det. Hur tråkigt som helst verkligen. Haha. Vad tycker ni läsare? Hiss/Diss. Av mig får det i alla fall en stor fet diss ;)




Slapp

Studiedag idag, men jag har gjort så mycket som ingenting. Vaknade vid 10 tiden, låg kvar i sängen. Lyssnade på hög musik tills jag somnade och nu har jag nog suttit vid datorn i 2 timmar. Men jag tror att jag ska hoppa in i duschen, kolla på film och sedan ta en lång promenad. Därefter tänker jag bara sitta och vänta på att Henry ska ringa upp. Åh, ta mig till England tack!



Bildbrist, yes.

?

Vad är detta? Jag gick in på blogg.se precis som vanligt. Och först trodde jag att jag hade råkat skriva in någon annan sida. Det är väl inte bara så för mig hoppas jag.




Krasch

Titta vad jag fick se när jag kom hem till Melissa igår. Hon hade slängt sin iphone på golvet i skolan. Ja, med mening. Men hon trodde inte att den skulle gå sönder eftersom att hon kastat den så många gånger innan. Man lär sig av sina misstag ;) Så ett tips för er, släng inte era iphones.




Du och jag under täcket baby






Student hosts

Det blev inget med Rebecca idag. Vi var ju Student Host, så i slutet av dagen var båda så trötta att vi nästan var på väg att somna. Vi hade ju nästan haft rast i 5 timmar.



Jag är kort, och stolt! :D

Nanana

Jag tror att jag ska vara med Rebecca efter skolan. Det var ett bra tag sedan tycker jag nog. Så kul lär det i alla fall bli. Kanske blir det att någon mer hänger med. Jag bloggar i alla fall om det när jag kommer hem i så fall.
Behöver jag ens nämna att jag fortfarande är på topphumör, eller är det förutsägbart vid det här laget ;)




Urbanears/Öronmuffar

Jag kom nyss att tänka på att jag inte har använt mina urbanears. En eller två gånger har jag använt dom kanske. Och båda gångerna var när jag skulle gå hem till M&M. En promenad på 2 minuter. Annars har dom bara legat i väskan.
Men nu när jag skulle gå ut i förrådet för att leta reda på en sak så kände jag att jag frös så mycket om öronen. Och eftersom att jag inte orkade leta fram en mössa så valde jag att ta på mig hörlurarna i hopp om att dom skulle värma lite. Och dom funkade faktiskt grymt bra som öronvärmare. Det har jag inte allt märkt förut. Så nu blir det att använda dom när det är som kyligast ute.




MUS






Svar: Oj, glömde jag skriva det? Haha det ska jag komma ihåg att göra nästa gång. Bra att du frågade i alla fall. Märket är då Make up store. Jag köper inte smink ofta alls. Mascara och läppstift slinker väl ner i shoppingkassen var eller varannan månad. Och Make up store är det märket som jag håller mig till. Deras smink är riktigt grymt faktiskt.





Vad ska vi göra ?





Svar: Omg omg, fan ska vi göra ? Jag skrev x istället för s, shit! Det här är ju värsta grejen lixom. Jag tycker att vi ringer tidningarna, tycker inte du det ? Ingen i världen stavar ju fel, det är ju skit sällan sånt händer, eller hur?

HAHA, lilla älsklingen...;)



Whatever it takes

Jag har varit hur glad som helst denna veckan. Vet faktiskt inte varför, men det bara är så. Allt är bara så jävla bra och underbart. Även om det har varit och kanske fortfarande pågår lite konflikter i skolan. Jag tänker i alla fall fortfarande le och vara glad. Hur mår ni själva då? Jag hoppas att ni mår lika bra som jag gör :D




Dinner



Just nu är jag på middag hos M&M. Förlåt för sämsta uppdateringen än sålänge. Men jag kommer blogga en massa när jag kommer hem. Vilket blir om cirka en timme. Puss, älskar er!


Jag kommer nog aldrig kunna bestämma mig...

Hejhej läsare!

Sjuk idag igen, vet inte om jag sa det igår, men jag stannade hemma för att jag är typ sjuk....Haha.
Asså jag kan fortfarande inte bestämma mig när det gäller mitt hår... Nu funderar jag på en ny grej. Så som Paow har det på bilden, fast rött istället för ljus brunt som hon har det på bilden.
Asså ''fuck off'', jag vet inte!! -.- :(




brunetternas.blogg.se......?





Svar: Tack så mycket Anna! :D
Men det roliga är ju att, ifall jag färgar håret rött, så är ingen av oss ''brunetter'' längre... Haha ;)


Så kan det gå...

Haha omg, skit rolig/konstig grej hände igår. Jag och lollo skulle fika igår. Men det cafét hade inte öppnat än som vi ville fika på (starbucks), så vi gick till Expresso house. Men då fanns det inte det Louise ville ha, därför ville hon gå till en annan Expresso House som låg lite längre bort, men det ville inte jag. Så vi gick till ännu ett annat café, men där fanns det inte heller de ''sakerna'' Lollo ville ha. Så hon stack ut, och när jag gick efter var hon inte där, så jag trodde att hon hade gått hem (hon hade egentligen gömt sig runt hörnet), så då gick jag ''oxå'' hem. Och efter det hade hon tydligen letat efter mig i en timma typ. Och det dumma var att hon inte hade sin mobil med sig, så vi kunde varken ringa eller smsa varandra >.<

Haha asså så sjuuuukt fail!


Hahahaha. ''Gammal'' bild på mig och Lollo. Kolla hennes min! Så söt, haha! :D


Pluggar inne på toan med Anna ~




Cover All Mix



Den här lilla magiska saken har jag använt i riktiga nödfall. Concealer / Highlighter, 3 i 1. Hur smart som helst!
jag köpte den på Åhlens city har jag för mig. Då för runt 300 kronor. Det är den verkligen värd.

Såhär funkar den alltså:
"Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc.
Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen.
Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet."



Ni kommer inte ångra er!


Thoughts

Tänk att det var en månad sedan det var jul. Det känns som om det har hunnit gå en så mycket längre tid. Eller som om December precis har börjat med tanke på all snö som nu har kommit. Och flera jag känner jag ju till och med hunnit fylla år. På ett sätt tycker jag allt att januari månad har gått riktigt segt. Men samtidigt otroligt snabbt. Förhoppningsvis så dröjer det inte länge innan julen är här igen. Men innan julen ska vi ju få njuta av ännu ett härligt sommarlov. Åh, jag längtar!






Today is a good day

Godmorgon alla underbaringar!
Jag känner mig verkligen på topp humör idag. Men eftersom att det är tisdag så kanske det inte håller i sig under hela dagen. Tisdagar är ju trots allt den skoldag som jag praktiskt taget avskyr. Så långa och tråkiga lektioner. Men förövrigt så har jag ju ett väldigt bra schema. Så jag tänker inte göra detta till bara ett hat inlägg mot tisdagar. Ju mindre man hatar här i livet, desto lyckligare blir man tycker jag.

Bilden.. ja, den är mest menad som ett litet skämt. Jag somnade med ett leende på läpparna, och vaknade lika nöjd helt enkelt.




Oh kill me




Denna låten har spelats som på högvarv i mitt rum den senaste veckan. Jag avlider. Så sjukt jävla galet grym.


Ge mig sommar och sol

Jag kom precis hem från skolan efter att ha gjort lite små saker på vägen. Vad det var jag gjorde behöver vi inte gå in på. Hur som helst så måste jag verkligen säga att jag är riktigt less på snön. Den är försenad helt enkelt. Och bara allmänt oönskad om man säger så. Ja, i alla fall för min del. Bort bort bort med dig. Jag vill ha sol, vår och sommar! Enda saken som är bra just nu är väl att man kan få till en hel del flashiga bilder. Haha, ni fattar.




Fan x100

Åh. Jag visste det. Jag visste att jag skulle skjuta upp det där plugget inför SO provet. Fan fan fan. Jag som verkligen inte förstår mig på någonting när det kommer till ämnet Religion. Kan inte något geni där ute ta och uppfinna en tidsmaskin. Så att vi skulle kunna vrida tillbaka tiden och ge mig någon timme extra till att plugga. Ja tack.




Fail

Det är konstigt egentligen. Det där med att man kan ha känslor för någon som man inte ens har träffat. Även om personen pratar ett annat språk eller bor i ett annat land. Men man väljer ju inte vem man ska bli kär i. Känslorna bara dyker upp. Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med det här inlägget. Det kändes så mycket bättre när jag tänkte det för mig själv. Nu låter det nästan lite larvigt. Så jag tar och håller resten av mina tankar kring detta för mig själv.




Första och sista gången

Jag börjar ju bli riktigt kvinnlig av mig. Första gången jag bakade helt själv. Det är nästan så att jag känner mig lite stolt ;) Dock visste jag inte hur man satte på ugnen, så det fick Elliot hjälpa mig med. Tyvärr så var den inte så god, så det mesta hamnade i papperskorgen...




Ska jag ? Eller ska jag inte ?

Hallou alla läsare!

Står ni ut med snön nu alla göteborgare ? Det gör inte jag iallfall, vill bara att den ska bort..
Igår åkte jag till frisören och klippte mitt hår. Inget så där jätte speciellt, klippte bara topparna och klippte det lite mer uppklippt. Kan ta kort på det senare om ni vill ?

Asså jag ska ju färga håret rött. Men jag är fortfarande osäker, så min mamma vill inte att jag färgar det och sen ångrar mig och färgar tillbaks det, för det skulle bara slita sjukt mycket på håret. Därför kommer jag börja med att slinga en eller två små slingor bara för att se hur det blir, och om jag gillar det färgar jag det helt...



Mina vackra toppar, efter att jag klippt mitt hår! Åhhh, så... oslitna (??) haha! De var jätte slitna och fula innan.


-

Några saker som jag MÅSTE göra idag är att städa mitt rum som är hur jävla stökigt som helst. Och så borde jag egentligen plugga inför SO provet som vi har på tisdag. Men jag är nästan säker på att jag kommer skjuta upp det till imorgon. Något som är riktigt dåligt med mig är att jag alltid börjar plugga dagen innan provet. Eller så pluggar jag inte alls. Och när provet väl kommer så skriver jag jätte jätte mycket utan att egentligen veta vad det är jag skriver. Sedan hoppas jag bara på att jag lyckats få med svaret i texten. Komplicerat kanske.







Odd

Vaknade egentligen väldigt tidigt. Men som vanligt så orkade jag inte gå upp. Därmed har jag legat i sängen med mobilen som underhållning. Just nu sitter jag och äter en lite udda frukost. Nämligen spagetti och kaffe. Mums?





Trams

Titta vad kul man kan ha med lite snö och läsk. Elliot köpte en två litare (coca cola) till mig, men jag är inte så jätte förtjust i det. Så därför bestämde jag mig för att göra något roligt istället. Eller jätte roligt var det väl inte. Hur som helst så slutade det med att jag spillde ut sörjan. Duktigt.





Keep on walking

Nu ska jag ta och gå ut i kylan. Jag känner att jag behöver göra mig av med den där pizzan som jag åt. Risken är väl bara att jag går vilse nu när det är så mörkt. Och så är allt täckt av snö, så man lär ju inte känna igen sig överallt ;)




Om jag hade rött hår...

Så här skulle jag sätt ut om jag hade rött hår.... För er som inte fattar så är bilderna photoshopade.


LJUST...


MÖRKT....

Hmmmm.....?! Jag tyckte om det mörka mer... Vad tycker ni ? :)



Pizza

Föräldrarna har åkt iväg till några vänner. Så jag har precis skickat iväg Elliot i snöovädret för att han ska köpa pizza. Himla bussigt av honom att göra det i alla fall. Jag hade egentligen hoppats på att äntligen hinna med att köpa sushi. Men Henry höll mig sysslesatt hela dagen, och nu är det nästan försent för att åka in till stan. Men det kommer ju nya tillfällen.






Before I die - del 1

Fick göra två delar eftersom att det var så många bilder.....Haha.




















































Ehm.... aa, det blev ju lite för mycket... och detta är ju bara del 1.... Haha!


Vitt överallt

Efter att jag hade suttit i ett så varmt bad i nästan två timmar så kände jag att jag behövde svalka av mig. Så jag gick ut naken i stort sett. Endast en morgonrock hade jag på mig, hehe. Och när jag kom in igen så fick jag se att mamsen klippt bort öronen på stackars Engla. Nej men det såg nästan ut så. Förut hade hon så himla mycket päls på öronen, så dom såg tre gånger så stora ut då.









TTYL

Nu ska jag tappa upp ett varmt bad. Så vi hörs om någon timma! Puss





Snow

Gormorgon på er!
Jag vaknade runt 10, och det första jag gjorde var att logga in på facebook. Och vad får man se, jo en massa "snö statusar". Egentligen orkade jag inte bry mig om det, utan jag låg kvar i sängen i några timmar. Men nu när jag äntligen orkade gå upp så såg jag hur mycket det snöade. Frågan är hur länge den ligger kvar denna gången.




Kan nästan inte hålla mig längre....

OMG! Imorgon ska jag klippa håret och på söndag ska jag färga det. Orkar inte vänta längre, vill bara göra det nu... Jag har ju färgat håret flera gånger innan, men jag är lika nervös varje gång. Denna gången ska jag färga det helt annorlunda(kanske). Antingen så färgar jag det brunt, asså lite ljus brunt, ELLER rött. Vad tycker ni ?! Jag har funderat på att färga det rött i flera månader, men aldrig riktigt vågat.... Isåfall vill jag ha det RIKTIGT ljust, eller mörkt (röd).

ÅHHHH, asså jag kan inte bestämma mig, får ta och fundera på det tills söndag....


HAHAHAHA.
Ialf, bort med det gamla håret! :D



Dagens låt








Just girly things








It´s friday

Fredag! Underbart, verkligen. Jag har som sagt inga planer för helgen. Men man hittar väl alltid på något. Kanske blir det att ligga hemma i ett varmt bad, åka till stan eller träffa någon.
Nej nu kom jag på vad jag måste göra. Jag har inte ätit sushi på hur länge som helst, så det måste jag absolut se till att göra. Det har ju varit min favorit mat så länge jag kan minnas. Jag blir riktigt hungrig av att bara tänka på det. Synd bara att alla mina underbara vänner inte gillar sushi. Jag får väl ta en lunch med mamsen då.




Mål

Något som jag verkligen fått för mig att jag ska lära mig är att göra armhävningar. Inte sånna där vanliga, för det kan jag redan. Men ni vet när man klappar händerna en gång. Jag testade i måndags och då klarade jag av att göra 2-3. Mitt mål är att kunna göra 10+. Jag får väl se hur det går. Sedan kan man ju bara öka när man klarat av det. Här kommer en bild för er som inte förstår.






Jag är ju sjukt seg..




Svar: Asså sry för sjukt sent svar
Men på prislappen står det ju att den är från Vila. Men jag vet inte... för jag köpte den inne på Cassels, men cassels hämtar ju kläder från andra affärer...?! Så den är ju typ från Vila. Jag gillar egentligen inte Cassels, men min mamma ville gå in där så jag fick följa med henne då.. Haha. :)


Awesomeness from - Madagascar 2










This ain´t a weekend

Är det bara jag som tycker att den här veckan har gått otroligt snabbt? Jag trodde nästan att det var tisdag idag. Men det är ju himla härligt att veta att det snart är helg igen. Om det fortsätter såhär så kommer det ju inte dröja länge innan sommarlovet är här. Fast nu kanske jag tog i lite. Det är ju ändå, ja.. nästan ett halvår kvar. Inte så lång tid egentligen, men när man bara går och längtar hela tiden så brukar ju tiden gå i snigel fart.




shh, it´s a secret





Svar: Det vet jag inte om jag kan berätta här på bloggen eftersom att man aldrig kan vara helt säker på om någon skulle börja tjalla. Haha, nej men det är min lilla hemlighet. Men jag antar ju att du också går på IES, så om du gärna vill veta så kan du ju bara komma fram till mig och fråga. Jag bits inte ;)


Miss U

Nu har jag pratat med "H" på skype i tre timmar. Och så har jag och Elliot tränat i drygt 40 minuter. Så nu är jag helt slut. Jag gick ju dessutom och la mig klockan två igår eftersom att jag och "H" pratade igår också. Antagligen så går jag och lägger mig nu.






Det är inte alltid lätt med kläder...

Hejhej läsare! ;)

Idag har det varit en vanlig tråkig, lång, jobbig skoldag. Inte så mycket att berätta om lixom...

Men när jag kom så gav mamma mig ett par skit snygga byxor. Hon fick de av en kompis som köpt de utomlands, och eftersom att de var för små för henne gav hon de till mig! :D Lucky me. Haha.
Men jag gillade de verkligen!


Jag funderar lite på att ta bort pälorna, det lite för ''mycket''... men jag ÄLSKAR verkligen dragkedjorna, så sjukt snyggt!

De är mycket snyggare IRL...



White with jeans






Regler stoppar inte oss

Jag kom till skolan nästan en timme för tidigt. Men som tur var så kom Rebecca strax efter mig. Så vi satt inne på toaletten med våra mobiler tills dess att vi började. Ibland är det verkligen jobbigt att man inte får använda mobilerna i skolan. Direkt så tar läraren den om man råkar bli avslöjad. Men jag har kommit på ett sätt att gömma den under lektionen. Det går om man vill ;)




Dagens detalj




uuh, wtf

Titta vilket udda läppstift jag har. Seriöst, färgen? När och varför i helvete köpte jag det? Det ser ju ut som någon slags missfärgad brunkräm. Ibland gör man skumma inköp här i livet, visst har jag rätt? Haha :p




I know you love me...

Omg omg omg, jag har ju typ inte bloggat alls denna veckan... fyy på mig. Haha nej men...
Igår följde faktiskt Kelly med mig hem, och vi gjorde lite ''grejer'' haha.
Och idag gick jag hem till Louise, och vi gjorde oxå en grej, haha, som vi ångrar.... Men men, gjort är gjort.

Men ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande lever. ;)


MLPT

Åh! Jag känner mig så härligt barnslig just nu. Sitter och tittar på "My little pony tales" på youtube. Minnen! Jag älskar att kolla på en massa gamla barnprogram. Jag får alltid upp något speciellt minne från när jag var liten på så vis.
 




England, The united kingdom

Jag vill verkligen åka till England. Jag skulle nog kunna göra nästan vad som helst bara för att få åka dit och stanna där i någon vecka. Gud vad jag älskar det där landet! Jag har minnen för resten av mitt liv från i somras då jag var där. Några fler roliga händelser och minnen skulle inte vara så dumt. Dessutom bor ju några som jag vill träffa där. Någon som ska dit snart? Säg till mig så kan jag väl få gömma mig i bagaget :D




Keep it up

Lite duktiga har vi i alla fall varit. Över 100 inlägg på lite mer än 2 veckor. Vi får väl se om vi kan fortsätta såhär ;)




Blodknoge = dålig lek





Svar: Jag har faktiskt inga tips egentligen. Jag har "spelat" blod knoge ett antal gånger. Och själv har jag en liten teknik för att det ska göra mindre ont och så. Men ärligt talat så kommer jag nog inte "spela" det igen. För jag har ärr på mina knogar sedan jag gjorde det i England för ett halvår sen.




Allt detta var då mitt blod. Rätt så vidrigt. :s


Sjukt begåvad




Lyssna på henne. Det är helt jävla galet att hon bara är 12 år och låter som en 20 åring. Otroligt talangfull tjej. Hon skriver egna låtar, och dom är inte dåliga dom heller.


Teenager post




You´re a big girl now x

Ett stort grattis till Sanna som fyller år idag!
Klicka HÄR för att kolla in hennes blogg :D





Family 'n relatives



Jag har länge tänkt på hur utspridd min släkt är. Mamma är adopterad från Thailand, min moster är adopterad från Syd korea, min faster är från Bosnien och resten är helt svenska så vitt jag vet. När jag är med mina kusiner från min mammas sida, alltså de som är 50% koreanska så är det otroligt många som tror att de är mina syskon. Men när jag däremot är med mina kusiner från pappas sida, alltså de som är 50% bosniska, så är det kanske bara 1 av 10 som tror på att vi är släkt.

Två bilder på mina två yngsta kusiner. Elvira från pappas sida och Signe från mammas sida.





Man gör alltid saker man ångrar...

Hello bloggen!

Sorry för dålig updatering, men jag kom faktiskt precis hem. Jag var hos ''K'' ungefär hela dagen. Vet inte om det var så jättesmart att träffa personen... Första och sista gången...? Vet inte riktigt. Jag är inte så jättesmart när det gäller ''sånt här''. Måste nog prata med en vän eller så och se vad de tycker...

IALF, över till något ni fattar, haha. Jag gjorde inte så mycket annat än att vara med den personen. Vi var ute ett tag sen så följde jag med ''personen'' hem. Vad har ni läsare gjort då ? :)


Hahaha. Valde bara någon bild för att inlägget inte skulle bli för tråkigt... :P


I apologize

Gud. Vad fan hände. Jag vet inte varför jag inte har uppdaterat idag. Jag har egentligen bara varit hemma, så jag hade ju kunnat blogga hela dagen. Eller inte riktigt, men ni hajjar. Pratade med några goa vänner på skype. Styrketränade i en halvtimme också, men det är nog inte sådär jätte intressant. Förlåt för detta hur som helst. Jag lovar att gott göra er med en massa inlägg imorgon. Om dom kommer upp på eftermiddagen eller kvällen vet jag inte än. Vi får helt enkelt se.




Give me a call

Jag vaknade klockan 11 av att alarmet satte igång eftersom att Henry och Connor skulle ringa upp ungefär vid den här tiden. Men jag hinner förhoppningsvis gå ner och äta frukost innan vi börjar prata, för det kan dröja ett antal timmar innan vi blir färdiga. Så då lär det ju bli en riktigt sen frukost.


Jag har ingen aning om vad detta är för bild. Mina ögon ville helt enkelt inte vara med :p


Lite nytt i garderoben skadar aldrig..

Hej alla läsare! :)

Vad har ni gjort idag ? Själv åkte man till stan (som vanligt...?) och köpte lite grejer. Kom hem för en timma sedan, ungefär.
Var där en stund och kollade, sen så åkte vi och åt på en restaurang, jättegott var det! :D
Här har ni shoppingen:


Detta köpte jag när jag var med Lollo, inget speciellt, men eftersom det var så billigt så köpte jag det bara...Haha.





Puss!


Feel fresh

Kom precis upp ur badet. Tvättat håret, rakat benen, nopprat ögonbrynen. Härligt :D Tänkte egentligen njuta lite av en ansiktsmask också. Men den glömde jag i badrummet där nere, och jag orkade inte pallra mig ur badet. Så det blev inget.
Detta var faktiskt förska gången på 7 år som jag badade. Duschen har varit min bästa vän typ. Men jag har verkligen gått miste om något insåg jag nu. Det kommer bli fler bad för min del. en gång varannan vecka kanske. Haha, inte jätte ofta.




Bästa tidsfördrivet




Jag hittade ett liknande klipp på Amanda och Saras blogg som jag såg för drygt ett år sedan. Och jag har letat som en galning efter det. Blev sjukt glad nu när jag äntligen hittade det, haha :D

Just wanna close my eyes

Jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen känner jag just nu. Men en riktigt jobbig känsla enligt mig är när man vet att man har sovit bort en hel dag som man egentligen hade hunnit med jätte mycket på. Men jag tror det blir att vara hemma. Orkar nog inte träffa någon idag.






Braces

Något som jag verkligen längtar efter är att få tandställning. Jag kommer få det om lite mer än ett år. Men det känns som en hel evighet tills dess. Jag tycker att tandställning är sjukt gulligt. Inte på alla, men på många. Sedan får man ju oftast ett sånt himla bra resultat efteråt. Jag vet inte om jag själv kommer passa i det, men förhoppningsvis så.

Ja, ni ser ju. Inte undra på att jag har blivit kallat vampyr sedan flera år tillbaka. :p



Olycksdag

Oj. Jag insåg precis att det är fredag den 13:e. Eller mamsen påminde mig. Snällt...
Hur som helst så har jag inte råkat ut för något dåligt idag. Det har i stort sett varit en helt vanlig dag för min del. Men helt ärligt så tror jag inte ett dugg på sånt där. Har ni råkat ut för något jobbigt idag?


Bild lånad från weheartit


Har lust att trypa en person....

Asså jag stör mig på en person så sjuuuuuukt mycket att jag har lust att strypa personen..........

Bloggar ikväll!

Pöss!


Fish net






Benjamin Button




The curious case of Benjamin Button. En otroligt bra film måste jag säga. Det är en kille som liksom åldras åt fel håll. Han föds som en gamling, och genom åren så blir han yngre och yngre. Den ligger helt klart på min topplista när det gäller filmer. Jag såg den första gången när jag var 10 tror jag. Då kollade jag i alla fall på den så ofta jag kunde och hade tid. Nu har jag faktiskt inte sett den på mer än ett och ett halvt år, men jag har precis laddat ner den. Värd att se!




This is awesome



Långa pratstunder- Jag älskar verkligen att sitta och prata ut om allt möjligt med mina underbara vänner. Att bara få var i lugn och ro och prata tills man blir helt torr i munnen. Det är hur underbart som helst. Det spelar inte så stor roll om man bara är två stycken, eller om man är en hel grupp. Men långa pratstunder är helt klart underbart.

Sociala människor- Jag hatar när en sån där pinsam tystnad uppstår. Då man liksom står och tittar på varandra utan att finna några ord. Därför är det ju underbart med sociala människor. Jag försöker själv att prata när det kommer till att träffa nya människor. Men ibland så går det ju bara inte, när den andra personen bara ger en kalla och trista svar, och själv inte frågar något.

Mitt schema- Detta är nog det bästa schemat jag haft på två år. Inte överdrivet långa dagar och lektioner. Rätt så långa raster också. Och det är ju riktigt skönt. Vad mer behöver jag säga?


18:48

Amanda hängde med mig hem en snabbis efter skolan. Hon ville se mitt nya rum, om jag förstod det rätt. Men lite annat gjorde vi ju. Eller vi satt mest och tittade i skolkatalogen. Slängde ur oss en massa galna kommentarer och så.

Nu har Amanda gått hem. Och jag väntar otåligt på att "A" ska logga in på skype. Trist att h*n bor i USA. För tidsskillnaden är ju verkligen stor. 6 timmars skillnad är det va?




Natural is beauty



När någon som vanligtvis går runt med smink, helt plötsligt visar sig helt naturlig på stan, i skolan, eller vilken allmän plats som helst. Då kan jag inte låta bli att titta lite extra på den personen. Det är så himla modigt att visa upp sig utan smink. Jag vet att mer än hälften av alla som sminkar sig aldrig skulle våga gå utanför dörren osminkade. Men kom igen tjejer. Ska ni aldrig visa hur ni verkligen ser ut? Ska ni aldrig visa det vackra naturliga som gömmer sig under den där masken som ni jämt och ständigt gömmer er bakom? Jag har själv aldrig gått till skolan utan smink, sedan jag började sexan. Lite mascara har jag alltid haft. Jag har varit rädd för vad alla kommer tycka och tänka om mig. Men nu orkar jag inte bry mig längre. Det är ju såklart okej att sminka sig om man själv känner sig bekvämare och snyggare i det. Men någon gång tycker jag ändå att man ska våga visa hur man verkligen ser ut.

Detta är jag. Det är såhär jag ser ut. När jag har tagit en dusch ser jag ut såhär. När jag kliver upp på morgonen ser jag ut såhär. När jag inte orkar bry mig ser jag ut såhär. Osminkad, ofixad, oborstad, men jävligt nöjd.


Did u know



Jag kan inte ha samma klädesplagg på mig mer än 1 gång i veckan.

 

När jag skaffar ett par nya byxor och verkligen gillar dom så köper jag 1-2 par till (likadana).

 

Jag har gett bort mer än en tredjedel av mina kläder under 2011/2012.

 

Om någon som jag verkligen ogillar har samma klädesplagg som jag har så slänger jag det eller ger bort det.


Reading studyhall

Gormorgon alla underbara!
Jag gjorde mig i ordning lite snabbare än vad jag brukar. Så jag kände att jag kunde försöka hinna med ett litet inlägg nu. Jag ska börja gå mot skolan om kanske 10-15 minuter. Bussen går 56, så jag har inte jätte bråttom. Första lektionen  har vi bara tyst läsning i en timma. Kan det bli mer trist? På morgonen kan man väl inte bara sitta och läsa. Då lär det ju inte ta lång tid innan man somnar. Nej men sluta klaga nu Offi. Nu måste jag skriva något positivt om det också. Så... läsning kan ju vara lite härligt ibland också. I alla fall när man har en riktigt bra bok, som jag har. Nämligen Simon och ekarna. Jag tyckte att filmen var så himla bra, och de flesta tycker att boken är ännu bättre. Så varför inte ge den en chans? ;)


Sämsta bilden, men kanske bättre än ett helt bildlöst inlägg i alla fall.


Lite om vad jag har gjort de senaste dagarna...

Helou läsare! :)

Nu är jag tillbaka och kommer börja blogga som vanligt igen. Behövde bara en liten bloggpaus..
Ialf, igår åkte jag och lollo till stan, jag köpte en kofta och en tröja och något läppbalsam/läppglans. Orkar inte lägga upp det nu, blev inte så nöjd med det, men eftersom att det ändå var så billigt så köpte jag de bara... :P

Men ska iväg till stan imorgon igen med mamma så jag kan lägga upp det tillsammans med det jag kommer köpa, om jag nu kommer köpa något...

Juste, idag kom oxå min pappa hem. För er som inte vet så har han varit bortrest mer än en månad, så det är väldigt kul o se honom igen. :D



Haha, igår när jag och Louise var och fikade inne på EXPH (min egen förkortning...)


Saaaaknat mig ?

Nu är jag tillbaka bitcheeeeez! ;)


Ang pälsvantar






Svar: Hej Sara! Jag har skickat ett mail med några bilder till dig nu. Så ta en titt i din inkorg vet jag ;)


Ralph Lauren





 
 

Math: Add a bed, subtract our clothes, divide my legs and multiply. Easy

Herregud vad trött jag var igår. Jag gick och la mig i sängen vid sju tiden bara för att jag tänkte vila lite. Men det slutade visst med att jag somnade och vaknade först imorse. Jag känner mig i alla fall mer utvilad nu. Har matteprov idag, och jag tror faktiskt att det kommer gå riktigt dåligt. Alltså, vilken lärare ger oss prov typ direkt efter ett lov. Dålig stil, haha :p Och så hann jag ju inte plugga igår heller bara för att jag somnade så tidigt.




Försenade bilder från övernattningen med Sara













Paket

Nu har alla förutom ett skal kommit. Jag tycker i alla fall att dom skickade skalen väldigt snabbt, vilket är super bra. Så kanske blir det att jag beställer från dom någon mer gång. För er som undrar så beställde jag på fyndiq.se :D Dom har riktigt många skal till bra priser. Det billigaste jag köpte kostade 49 :- Men det fanns till och med de som kostade under 20 :-




Tired girl

Gud vad jobbigt det är att gå upp så tidigt. Dom 3 senaste veckorna har jag gått upp klockan 13-15. Snacka om stor skillnad nu när man måste gå upp vid 6-7 tiden istället. Men det går förhoppningsvis snabbt att vänja sig. Jag tror att jag ska ta en sväng förbi Ginatricot imorgon efter skolan. För jag har sett en tröja där som jag måste ha.




Back to school

Skola imorgon då. Och lite taggad är jag faktiskt. Det ska ju bli sjukt kul att träffa alla saknade vänner. Men läxförhör och prov är väl inte något man ser fram emot direkt. Lovet har gått galet fort, och det tror jag att de flesta tycker. 3 veckor till hade allt varit härligt. Men nu blir det inga 3 veckor till, så man får väl bara bita ihop helt enkelt.




opassande namn?





Svar: Vi funderade faktiskt lite på detta innan vi valde namn. Men sedan kom vi ändå fram till att jag trots allt är brunett innerst inne. Haha. Och man vet ju aldrig om jag en dag väljer att bli brunett igen. Jag har faktiskt funderat lite på det dom senaste veckorna. Men jag tror nog att jag ska fortsätta vara "red head" i några månader till ;)




Blandade känslor

Jag hatar dig, och jag hatar denna tråkiga värld. Jag vill ha ett annat liv..... Och allt detta är för att jag gillar dig... Jag hatar att det finns så heta kändisar för man kommer ändå aldrig få de!

Jag vet jättekonstig är jag.....Men jag orkar inte blogga just nu. Jag tar en bloggpaus i några dagar. Kanske bara 2 dagar eller någonting, jag känner bara inte för att blogga nu. Kanske börja blogga ''igen'' redan imorgon kväll eller någonting... Får se när jag känner för det.

Puss så länge!


Damn

Vad fasen får man se när man kommer ut från bion? Snö! Jag vill inte ens ha snö längre. Förut tjatade och klagade jag jätte mycket på att snön aldrig kom. Men nu.. nu vill jag bara att den ska smälta bort igen.





Cinema

Ska iväg och se på bio runt tolv tiden. Så jag måste ta och göra mig i ordning nu. Jag ska se Sherlock Holmes med familjen. Nästan helt säker är jag på att den kommer vara bra i alla fall. För den första filmen var ju riktigt grym. Jag bloggar mer när jag kommer hem.






Längtar....

Juste, nästa helg ska jag klippa håret, vet inte riktigt HUR jag ska klippa det, får fundera på det över veckan. Och någon vecka efter så ska jag färga det igen, denna gången blir det lite ljusare, och då menar jag LITE, inte lika ljust som mitt naturliga hår, men någonstans där imellan typ... Men det är inte riktigt säkert ifall jag vågar, haha.

Jag är faktiskt rätt så feg när det gäller sånt.
Jag är inte en sån som tar snabba beslut...

Annars blir det bara lite slingor i håret...



Bjuder på denna bilden så länge.. :)


Glad och nöjd tjej!

OMG, är skiit glad just nu! Så jävla nöjd! :D
Har gjort än grej, och är skit stolt över det! Haha.

Just nu sitter jag med någon olja (eller vad fan det är), i håret som ska ''återuppliva'' håret och göra det glansigt och mjukt. Vet inte om det funkar, men man får ju hoppas... ;) Måste ha det i någon timma sen för jag gå in och duscha ''bort'' det.

Har inga bilder......... :(

Puss!
 


Baby - sitter

Nu kommer Melissa hit om några sekunder. Ibland är det riktigt gött att bo granne med sin bästa vän/kusin. Får väl se vad vi hittar på för kul. Ikväll vid sextiden ska jag i alla fall passa Melissas lillasyster Elvira eftersom att resten av familjen Persson ska iväg på bio. 



 

Harry Potter

Nu ska jag hoppa in i duschen. Funderar på att färga håret också, men jag tror jag hoppar det. Jag har ju nästan inte hunnit få någon utväxt än, så det är nog bara onödigt att göra det nu. Sedan ska jag i alla fall titta på den sista Harry Potter filmen. Jag har fortfarande inte hunnit se den. Några vet ju att jag var på bio och såg den i somras när jag var på språkresa. Men det hände lite saker under filmen som gjorde att jag missade den. Allt jag såg var 5 minuter av början och 20-25 minuter av slutet.




-Tidsinställt

Godmorgon. Detta är ett tidsinställt inlägg, så jag ligger antagligen och sover egentligen. Men jag tänkte att det kunde vara lite roligare för er som kollar bloggen tidigt på morgonen om den hade hunnit bli uppdaterad för en gång skull. Dagens planer är inte bestämda än. Men igår frågade mami om jag ville gå på någon hundmässa. Så jag får se hur det blir med det. Tror inte att jag orkar. Hur ser era planer ut idag?




Jag kommer ångra att jag lägger ut detta...






Killkväll

Har städat rummet hela dagen. Och nu ska jag bara sitta och snacka med "A" på skype resten av kvällen. Elliot har ett gäng kompisar här. Dom sitter nere och väsnas i vardagsrummet till någon Harry Potter film, med snacks och pizza. Så det lär inte bli mycket till lugn och ro för min del.

Titta vem som gav mig sällskap under städningen. Hittar ni henne? ;)



Du har tagit över mig, helt!

Neee, asså jag orkar inte blogga just nu, jag är för ***......... ♥ Haha.
Bloggar KANSKE ikväll.


Famous ginger





Ed Sheeran. Han måste vara den mest respekterade gingern i världen. Han sjunger och skådespelar. Är det något mer han gör?

 

Efterlängtade galgar

Mamsen kom precis hem med en massa galgar. Så nu blir det att göra fint i garderoben i någon timma. Äntligen kommer jag kunna gå in i ett städat rum fram över.




Pineapple

Jag kom precis på att jag glömt att äta frukost. Och nu är det egentligen tid för lunch. Så jag fick kila ner och leta reda på något ätbart i köket. Och vad hittar man? Färsk ananas. Mums :D




Prat om Engla

Jag känner att jag verkligen vill åka iväg någonstans nu. Jag orkar inte med gamla trista Göteborg. Det var säkert 5 år sen jag sist var på semester i ett varmt land. Innan vi skaffade Engla så reste vi jätte mycket. Men det är ju inget jag ångrar. Det var ju jag som tjatade om hund så länge. Och så fick jag som jag ville. Så det ska jag väl vara glad för. Dock är det inte jag som tar hand om henne längre. Jag går aldrig ut och går med henne, utan det gör föräldrarna. Sover och leker med henne kan väl hända att jag gör. Men i övrigt så lägger jag inte ner så jätte mycket tid på henne. Vilken matte jag är då :s


För 5 år sen var sötnosen så liten att hon fick plats i en hand. Minnen!


Sleep tight

Gick och la mig kl 1 igår. Duktig tjej. Haha, jag försöker vänja mig vid att gå och lägga mig tidigare eftersom att det inte är så lång tid kvar tills skolan börjar. Jag vet att jag har en uppgift som ska lämnas in i veckan också. Så den ska jag ta och sätta igång med idag. Det lär nog inte ta så långt tid egentligen. En kvart kanske. Sedan är jag ledig resten av dagen, i stort sett.




Slösa pengar för att må bra och bli glad!

Hellooooo bloggen! :)

Sorry för dålig uptadering, men var i stan hela dagen idag, dock köpte jag ingenting typ.... Men det är inget att sura över för jag ska till stan med mamma imorgon igen, och sen ska jag till stan med Louise på tisdag.

Alla har ju typ köpt allting så det är nästan inget kvar. Ingen idé att ha rea då...? Jag tycker bara att det är stressigt och allt tar bara slut. Men lite bra är det ju...


Köpte dessa örgenhängen - från Ur&Pen


Sen åt vi (jag och min kompis) på någon restaurang, som jag inte vet namnet på. Jag tycker inte att det var värt pengarna (168 kr). Tyckte inte att det var så gott - okej. Jag gillar i vanligafall friterad kyckling, men jag gillar bara filé, annars gillar jag inte kyckling...

Nu ska jag gå och ta en dusch,

Puss!


Puss

Förlåt förlåt förlåt för världens sämsta uppdatering idag. Men jag lovar att blogga mer imorgon.




Brist på liv

Jag har hur tråkigt som helst. Har precis spelat något Harry Potter spel med Elliot i två timmar. Så nu är jag helt slapp i kroppen. Jag orkar inte gå ut, jag orkar inte kolla på film, jag orkar inte ens gå och lägga mig... Tristess på hög nivå.




Såhär går det när man har brist på liv. Bra jobbat Offi, bara 1 helt skal kvar. Men så kommer ju 4 nya snart, som tur är.



Happy b-day 2 u

Jag har varit vaken sedan 6-7 tiden eftersom att jag var tvungen att gå upp och sjunga för Elliot som fyller 12 år idag. När han hade öppnat några presenter så gick jag och la mig igen. Men vid 10 tiden så kom alla gäster hit eftersom att vi skulle ha något frukostkalas. Orkade inte ta på mig, så jag gick klädd i min morgonrock. Men nu är alla påväg att gå, så jag kan äntligen krypa ner i sängen och ta igen de timmar sömn som jag gått miste om ;)






Skalen jag beställde:

Dom här fyra skalen var det jag beställde. Men jag funderar starkt på att beställa fyra till. Det var så många som jag tyckte om. Vad tycker ni om dessa?




4 nya

Har precis beställt 4 iPhone skal. Jag kände att det kunde behövas eftersom att jag har slarvat bort nästan alla. Jag kan i alla fall bara hitta 3 av dom :s







This is how I look today

Hej alla läsare! :)

Hur har eran dag varit ? Min dag har varit helt okej. Träffade ett par gammla kompisar. Vi har inte träffats så mycket den senaste tiden, senaste gången jag träffade de var under nyår, innan dess var det typ 100 år sedan vi träffades, haha. Så vi har bestämmt oss för att ses lite oftare. Saknar de tiderna!

Skulle visa ''dagens dresscode'', men ingen orkade ta kort åt mig, och min spegel var för liten, haha. Så ni får ''dagens facelook'' istället. ;)

Jag körde på mittbena idag. Satte upp håret i en ''boll'' där bak och lockade luggen. Jag har nästan ALDRIG mittbena, typ första gången på 8 (?) år, haha.





Puss!


UK Girl






Gamla bilder - med Offi

Här kommer LITE gamla bilder på mig och Offi. Det var för 2 (?) år sedan, tro jag, precis när vi hade startat bloggen.





Haha, dålig bildkvalité, men vi vade ju våra Sony Eriksonns den tiden. ;)
Vi har en massa bilder tillsammans, men jag orkar inte lägga upp alla eftersom att det är så sjukt dålig kvalité på de. Så jag bjuder bara på 2 stycken.

En blogg utan bilder är bara tråkigt...

HejHej bloggeeen!

Kom precis hem från stan, var där i en halv timme (!!!) mycket man hann kolla och köpa då... Nej, men jag skulle till doktorn, så jag kunnde inte stanna mer.

Ska till stan snart igen, först med min kompis som är här hela veckan, sen kanske jag åker med Louise och sist med min mamma, då kan man ju köpa vad man vill ;)
Jag får aldrig nog, vill bara ha mer och mer! Haha. Jag är nog inte den ända som är sån, right? ;)

Har typ inga bilder just nu så det får bli ett tråkigt inlägg utan bilder...


Old school







Leaving

Jag ska snart göra mig i ordning för att sedan åka iväg en sväng. Jag bloggar i alla fall mer när jag kommer hem.




Frågor angående det ena och det andra






Svar: Först vill jag bara börja med att säga tack!
Flaggtröjan kommer från Ginatricot, klänningen kommer från H&M och linnet kommer från Missäy om jag minns rätt. Kul att du gillade dom :)





Svar:
Vi vet båda två att headern är lite konstig. Ingen av oss är egentligen nöjd med den och speciellt inte bilderna på oss. Så vi försöker verkligen hitta ett datum då vi kan träffas och ta nya bilder. För så fort vi har lite nya bilder så kommer det inte dröja länge innan vi skaffar en ny header. Men håll ut, den är bara tillfällig.


Cozy




Jag har inte orkat ta på mig idag. Så därför har jag suttit och myst i min nya morgonrock. Ibland får man ju vara lite lat ändå ;)


Vad har hänt ?

Godmorgon läsare!

Min mamma väckte mig klockan 12 idag, orkade absolut inte gå upp, somnade klockan 4 igår, så jag borde egentligen gå upp typ 3, haha. Är med en kompis nu, hon ska sova över hela veckan, tror jag.
Idag åker oxå min morbror tillbaks till Polen, så klockan 6 åker vi för att skjutsa honom till flygplatsen.

Har märkt att smilisarna på bloggen är borta. Gick in på vännernas bloggar och det var samma sak där. Smilisarna lägger man ju till från en sida, och nu är sidan borta, för det går inte att gå in på den iallfall. Någon som vet en annan sida man kan lägga till smilisar ?




Lite ändringar i ansiktet....

Åhhh, vill pierca mig igen! Förut ville jag pierca mig i näsan, nu vill jag pierca mig typ VID läppen ELLER i tungan. Vet inte varför, men blev plötsligt ''sugen'' på det. Ska ändra en ''grej'' i ansiktet, och tyckte att det skulle bli så sjukt snyggt med en piercing vid läppen till(eller i tungan). Funderar fortfarande på att pierca mig i näsan, men är mer sugen på en piercing vid läppen just nu.

Något som jag är 100 % säker på, det är en piercing i naveln. Så sjukt snyggt! Det är lixom ett måste! ;) Dock kommer jag inte att göra det nu, för risken är väl rätt så stor att man får någon infektion eller något sådant ? Så jag kommer att göra det när jag blir typ 15 år.



HAHA, den är photoshopad! Sjuukt fail! Men orkade inte göra bättre än så..


Wake up call

Jag har försökt väcka Sara och Amanda ett tag. Men jag vet ju inte om dom sover egentligen. Hur som helst så går det åt skogen. Kan man känna sig med övergiven? Haha ;)






Svar till söta vänner








Svar:
Tack finisar! Det är egentligen inte helt klart än. Några hyllor ska upp och sedan måste ju alla andra kläder hängas upp på galgar och så :p


Offi kör en diss



Jag måste bara ta och dissa sånna som bara kommenterar "Ställ en fråga i min Frågestund", eller liknande. Vad är vitsen med att ställa en fråga i en helt okänd blogg. En blogg som man aldrig har läst förut. Om en person som man inte vet någonting om. Är det meningen att man ska läsa igenom hela bloggen för att sedan vara säker på att man ställer en fråga som inte redan fått ett svar? Själv ställer jag aldrig frågor i okända bloggar. Det är ju en annan sak om man har lite kontakt med den bloggaren. Eller om man har följt bloggen ett bra tag. Men just när okända människor tjatar om att man ska gå in på deras blogg bara för att få många läsare och kommentarer så känns det bara trist och falskt.

Morning world

Godmorgon. Jag vaknade vid 7 tiden och kunde inte somna om. Så därför bestämde jag mig för att göra ett snabbt inlägg. Hur dagens planer ser ut vet jag inte riktigt. Jag tror att jag ska försöka somna om igen, men ni märker ju om jag inte gör det. För det lär antagligen bli några fler inlägg i så fall.




Ibland får man vara lite snäll..





Svar; Jag brukar/vill egentligen inte säga vart jag köper saker och ting ifrån eftersom att det finns folk/vänner som härmar en...bara för att(?!).... Och det är sjukt störande.

Men ibland får man ju vara lite extra snäll mot sina läsare, eller ? ;)
Ialf, skinnjackan är köpt på Bikbok och Den rosa tröjan är köpt på Gina (Gina Tricot).
Och kul att du gillar våran blogg! :D


Har vi blivit så populära nu ?

Shit vad statestiken har stigit! Är det för att vi har bytt blogg nu eller ? Haha. Jag vet inte, men den har bara stigit helt plötsligt, kul kuk! :D Man blir ju faktiskt mer blogg sugen då, haha. Fortsätt så hörrni! ;) Ni behöver bara träna på att kommentera!



Här får ni en puss från mig! :D Haha, sitter vid en annan dator just nu, så ni får denna bilden IGEN.



Hjälp

Jag hade precis bestämt mig för få lite fint i garderoben genom att hänga upp alla kläder som bara låg och skräpade på golvet. Men så tog ju förstås galgarna slut. Det blir väl att köpa nya nästa gång jag tar en sväng förbi stan. Men hur gör jag med kläderna som blev över? Jag vill inte att dom ska ligga och bli smutsiga. Speciellt inte dom nya plaggen. Ibland har man det svårt :p






From mami to me

Nu kom mami hem från stan också. Och hon hade med sig lite kläder till mig. Tack :)






Shopping for labels, Shopping for love




3 för 149 :-


REA 149:-


Ej Rea 399:-


REA 99:-


REA 149:-


REA 299:-


REA 199:-


REA 199:-


REA 149:-


REA 129:-


REA 99:-


REA 179:-


REA 99:-


Slumdog Millionaire

Nu ska jag ta och sätta på en av mina favorit filmer. Nämligen Slumdog Millionaire. Den är verkligen jätte bra, och jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. Om ni inte har gjort det så borde ni absolut se den.

Det handlar om en pojke som är med i en tävling där han vinner och blir miljonär. Men folk börjar då undra hur en fattig person som honom skulle kunnat svara rätt på alla frågor. Därför tas han in på ett förhör och då berättar han hela sin livshistoria ända från första början.

Detta var då en kort sammanfattning. Men här kommer även trailern.




Smile, it´s not over




Tänk att det bara är en vecka kvar tills skolan börjar. Eller det kanske inte är så jätte lite om man tänker på att både novemberlovet, sportlovet och påsklovet är så korta. Så vi har ju fortfarande ett helt lov framför oss, kan man väl säga. Nej, bort med alla trista tankar. Nu är nu. Så vi skippar skolsnacket! Fokusera på att le och var glada över att ni fortfarande har en hel vecka på er att hinna med en massa roligheter.





See ya!

Ska ut och äta på en restaurang nu tillsammans med familjen och en kompis, bloggar när jag hem, PUSS!


Poor girl

Nu är jag äntligen hemma. Jag är sjukt nöjd med allt jag köpt. Det var dock lite mer kläder som jag ville ha, men dom får jag komma tillbaka och köpa någon annan dag. Härligt att vara några hundralappar fattigare.




Run shopaholic, run

Springer omkring i stan med Melissa. Fötterna värker. Men det är något man får tåla. Det är väldigt mycket folk här, men det går att ta sig fram i alla fall ;) När jag kommer hem så visar jag antagligen bilder på mina inköp. Snart ska vi nog leta reda på ett mysigt café. Eller också åker vi hem och äter istället. Vi har ju ändå varit här tre-fyra timmar.





En viktig fråga



Vad tycker ni läsare om den nya bloggen? Är den bättre eller sämre än den förra? Kommentera vad ni tycker. Det tar två sekunder. Annars vet vi ju inte vad vi måste förbättra och så. Om ni har tips och idéer på vad ni vill läsa mer om så är det ju bra om ni låter oss veta det. Vi vill ju att ni ska tycka om våran blogg. Det är ju för eran skull vi gör detta :)


Dear friend, best friend, cousin!

Snart kommer Melissa hit. Gud vad kul. Jag har inte träffat henne på... ett bra tag. Kanske blir det att vi har en liten övernattning med mys och tjejsnack. Imorgon ska vi i alla fall in till stan. "Stackarn" har ju varit i fjällen och åkt skidor, så hon har inte hunnit ta en titt på rean än.


Små förändringar: Högerklicksskydd etc









Detta köpte jag i fredags




Så, här kommer shoppingen! ;)


REA - 199 :- Såååå sjukt billigt!


REA - 100 :-


REA - 99 :-


REA - 99 :-


REA - 70? :-


EJ REA - 199 :-


REA - 99 :-


VILL SHOPPA MEEEEERR! :D
Haha.



Modell: DLM2262/10


Jag tänkte tipsa om Philips "Powerstation". Man laddar upp den helt vanligt och när den är full laddad så kommer den innehålla lite mer än två fulla laddningar. Du kan alltså låta din telefon laddas ur två gånger. Den är från början en laddare till ipods. Men den går även att användas till iPhones. Jag har jätte stor nytta av denna lilla underbara saken eftersom att jag är inne på min iPhone jämt och ständigt. Så batteriet är ju helt urladdat när jag kommer hem från skolan till exempel. Detta har då blivit min räddning. Jag älskar den!








Mamsen köpte den till mig för endast 799 spänn. Så sjukt värt kan jag lova er! 



FUCK FUCK FUCK FUCK

FAAAAAAAN!!!!!!! Hur kunnde jag få till det med HONOM!!??? Nej, nej, nej, nej! Inte HAAAAAAANNNN.

Hur kunnde jag strula till det, FÖRSTA TIMMEN AV ÅRET!!?? :O Jag är fan dum i huvudet!! Åhhhhhhhh. Mitt förtsa misstag i ÅR - 2012! Perfect... -.-


2012 - Nya misstag, nya beskymmer...

Ja.. jag har redan gjort mitt första misstag....

Gott nytt år allihopa!! :D

Haha, kanske lite sen att säga det nu, men jag har faktiskt inte haft tid att göra det innan. Hade en jätte mysig/kul kväll tillsammans med familjen, och några vänner. Bara jag som typ älskar att se när alla dricker och blir fulla ? :P Haha, så jävla kul, enligt mig!

Lyckades fånga lite bilder på fyrverkerierna, men jag tror att alla såg fyrverkerier igår, så det är nog inte så intressant med en massa ''dåliga'' bilder på de ? Men jag lyckades iallfall fånga en SKIT HÄFTIG bild, precis när den skulle ''explodera''.



Erkänn coooool ?! Haha, jag tycker att den var skit häftig iallfall! :D
Ser nästan inte ut som ett fyrverkeri, men ändå!

PS: Shoppingen kommer ikväll!


Övriga löften





Den som spar han har

Regnet smattrar hårt mot rutan och det väsnas nästan mer än vad fyrverkerierna gjorde inatt. En sån här dag finns det väl inte myckat annat att göra än att sitta inne och titta på film. Ja.. detta är ett riktigt filmväder. Tur att vi har en massa godsaker här hemma. Jag har ju dessutom min dessert kvar eftersom att jag var för mätt för att äta upp den igår. 

Det svarta är ett träd för er som undrar.
image description


Bilder från 2011



'















I´m only human





image description

Lyckad kväll

Nu har alla gått. Det känns himla skönt att äntligen få lite lugn och ro. Bara luta sig tillbaka och lyssna på en massa efterlängtade låtar. Men kvällen blev hur lyckad som helst. Fyrverkerierna var verkligen jätte fina, maten var utsökt och sällskapet var trevligt. Alla orkade dock inte hålla sig vakna fram till tolvslaget. Haha ;)

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description



RSS 2.0